Gigablue HD QUAD PLUS

Diskuze k přijímači Gigablue HD Quad.

Moderátor: efendy55

Odpovědět
hranicecz Czech Republic
Nováček
Nováček
Příspěvky: 31
Registrován: 05 bře 2015, 11:17

Re: Gigablue HD QUAD PLUS

Příspěvek od hranicecz »

Tak jsem k dnešnímu datu znovu zkusil aktualizaci, a v položce Informační panel mi zmizely asi 3 položky. Softcam panel, nastavení panelu a oscam info. Takže žádný program nejde. Takže jsem si nahrál zpět zase poslední zálohu. Kdyby někdo zkoušel, mohl by to potvrdit. Pořád nejde uložit komplet záloha, a teď už ani Oscam. Díky.



salamander545 Slovakia
Nováček
Nováček
Příspěvky: 53
Registrován: 29 led 2009, 20:30
Dal poděkování: 5 poděkování
Dostal poděkování: 3 poděkování

Re: Gigablue HD QUAD PLUS

Příspěvek od salamander545 »

Ano to každemu kto aktualizoval a je jedno aky je to primač z e2
openatv 6.3 treba preinstalovat a dat z 12.6.2019 tam to ide ok



hranicecz Czech Republic
Nováček
Nováček
Příspěvky: 31
Registrován: 05 bře 2015, 11:17

Re: Gigablue HD QUAD PLUS

Příspěvek od hranicecz »

Díky za odpověď. Nějak je to poslední dobou totálně v prdeli. Už to nebaví.



9000peter Slovakia
Nováček
Nováček
Příspěvky: 39
Registrován: 17 říj 2009, 11:25
Dostal poděkování: 1 poděkování

Re: Gigablue HD QUAD PLUS

Příspěvek od 9000peter »

Ono to všetko ide len treba čítať kde sú aké zmeny.
Ide oscam záloha aj flash online čítať čítať čítať....



hranicecz Czech Republic
Nováček
Nováček
Příspěvky: 31
Registrován: 05 bře 2015, 11:17

Re: Gigablue HD QUAD PLUS

Příspěvek od hranicecz »

A nedal bys nějaký Link, když víš kde to je. Moc díky.



9000peter Slovakia
Nováček
Nováček
Příspěvky: 39
Registrován: 17 říj 2009, 11:25
Dostal poděkování: 1 poděkování

Re: Gigablue HD QUAD PLUS

Příspěvek od 9000peter »




salamander545 Slovakia
Nováček
Nováček
Příspěvky: 53
Registrován: 29 led 2009, 20:30
Dal poděkování: 5 poděkování
Dostal poděkování: 3 poděkování

Re: Gigablue HD QUAD PLUS

Příspěvek od salamander545 »

Zatial som nenasiel odpoved na nefukcny softcam panel po aktualizacii v openatv 6.3 ked niekto nieco vie nech napise . To nieje pomoc ze googluj je za vagon stranok , to tu to forum ani nemusi bit !! Ked to tu zacinalo tak to bolo o niecom inom .



9000peter Slovakia
Nováček
Nováček
Příspěvky: 39
Registrován: 17 říj 2009, 11:25
Dostal poděkování: 1 poděkování

Re: Gigablue HD QUAD PLUS

Příspěvek od 9000peter »

Ak máš nové image od mája tak platí nový softcam feed
http://www.ab-forum.info/viewtopic.php? ... 71#p783971
Keď nainštalujes tak potom menu plugini stiahnuť plugini bude tam softcam .
Softcam panel nájdeš menu nastavenia decryption &parental control alebo pod červeným tlačidlom platí pre ATV.



Uživatelský avatar
EnoSat Slovakia
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 403
Registrován: 26 úno 2010, 20:48
Dal poděkování: 3 poděkování
Dostal poděkování: 11 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Gigablue HD QUAD PLUS

Příspěvek od EnoSat »

salamander545 píše:Zatial som nenasiel odpoved na nefukcny softcam panel po aktualizacii v openatv 6.3 ked niekto nieco vie nech napise . To nieje pomoc ze googluj je za vagon stranok , to tu to forum ani nemusi bit !! Ked to tu zacinalo tak to bolo o niecom inom .
keby to tu bolo ako na OpenATV fore , tak uz nic okrem FTA nepozeras - tam rovno mazu alebo zamknu taketo prispevky :D


Dreambox 900UHD~500HD , Coolstream Zee2 , iNEOS ZX4 , TBS-5925-5520SE-5220 , WaveFrontier T90 , 39E-36E-28E-26E-23E-19E-16E-13E-10E-7E-5E-1W-4W-30W , 93E~47W

hranicecz Czech Republic
Nováček
Nováček
Příspěvky: 31
Registrován: 05 bře 2015, 11:17

Re: Gigablue HD QUAD PLUS

Příspěvek od hranicecz »

9000peter - Díky za link. Záloha se povedla, a i instalace Softcam. Bohužel tady pro mě nastal zase problém. Oscami pro Skylink které jsem tam měl, jsou pryč. Tak se chci zeptat, zda se to dá nějak obnovit. Asi je to trochu k smíchu, ale nemám počítač. Takže si tuhle důležitou věc, sám neudělám. Měl jsem tam dva, od uživatelů na fórech, a takhle nevím co dělat. Nahrál jsem aktualizaci s 12.6, tam to ještě jde po staru. Alespoň zatím tak. Nebyla by nějaká rada. Moc díky.



9000peter Slovakia
Nováček
Nováček
Příspěvky: 39
Registrován: 17 říj 2009, 11:25
Dostal poděkování: 1 poděkování

Re: Gigablue HD QUAD PLUS

Příspěvek od 9000peter »

Mobil / tablet hádam máš na webif boxu sa dá dostať a takto sa dá nakonfigurovať oscam síce je to pracnejsie ale dá sa.
No bez PC je to na kočku....



hranicecz Czech Republic
Nováček
Nováček
Příspěvky: 31
Registrován: 05 bře 2015, 11:17

Re: Gigablue HD QUAD PLUS

Příspěvek od hranicecz »

Díky za reakci. Mám jen mobil. Přes něj jsem stahoval, a rozbalil soubory. Přes OTG kabel hodil na flesh, a do boxu. Žádnou jinou zkušenost nemám. Teď už musím do práce, tak se omlouvám.



hranicecz Czech Republic
Nováček
Nováček
Příspěvky: 31
Registrován: 05 bře 2015, 11:17

Re: Gigablue HD QUAD PLUS

Příspěvek od hranicecz »

Chlapi, a nenašel by se tu někdo, kdo by sem hodil čistou Enigmu 2 s Oscamem pro Skylink. Už jednou to udělal - (rudich), ještě jednou díky. Věřím že to je asi dost práce, ale nám kteří neví jak na to, by jste snad zase na nějakou dobu pomohli. Děkuji.



Odpovědět

Zpět na „Diskuze k přijímači Gigablue HD Quad“