Gigablue UHD Quad 4k

Diskuze k přijímači Gigablue HD Quad.

Moderátor: efendy55

Uživatelský avatar
Warder Slovakia
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 660
Registrován: 05 črc 2010, 16:47
Dal poděkování: 2 poděkování
Dostal poděkování: 86 poděkování

Re: Gigablue UHD Quad 4k

Příspěvek od Warder »

Ked stlacis Menu / Setup / System / Network / Password Setup tak tam si zadas vlastne heslo pod ktorym sa budes pripajat,
1.PNG
2.PNG
3.PNG
4.PNG
5.PNG
Snad to bolo ono a som ti aspon malo pomohol.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.


Nosce te ipsum.

Bond Slovakia
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Příspěvky: 277
Registrován: 06 pro 2009, 16:11
Bydliště: Slovenská Ľupča - Banská Bystrica
Dal poděkování: 4 poděkování

Re: Gigablue UHD Quad 4k

Příspěvek od Bond »

Zajtra to vyskusam


GigaBlue UHD Quad 4K OpenATV 6.2 + Dual tuner DVB-T2/C2 + 2GB HDD
Gigablue HD QUAD PLUS OpenATV 6.2 + Tuner DVB-T2/C2 + 1TB HDD
AZBOX Premium HD OpenATV 6.3 + Tuner DVB-T + 500GB HDD

Bond Slovakia
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Příspěvky: 277
Registrován: 06 pro 2009, 16:11
Bydliště: Slovenská Ľupča - Banská Bystrica
Dal poděkování: 4 poděkování

Re: Gigablue UHD Quad 4k

Příspěvek od Bond »

Stabilne mam nainstalovanu verziu OpenATV 6.2, no v tu sa polozka Password Setup/New password nenachadza. Aku mas verziu OpenATV?


GigaBlue UHD Quad 4K OpenATV 6.2 + Dual tuner DVB-T2/C2 + 2GB HDD
Gigablue HD QUAD PLUS OpenATV 6.2 + Tuner DVB-T2/C2 + 1TB HDD
AZBOX Premium HD OpenATV 6.3 + Tuner DVB-T + 500GB HDD

Uživatelský avatar
Warder Slovakia
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 660
Registrován: 05 črc 2010, 16:47
Dal poděkování: 2 poděkování
Dostal poděkování: 86 poděkování

Re: Gigablue UHD Quad 4k

Příspěvek od Warder »

Bond píše:Tak som vyskusal cez OpenBoot OpnATV 6.4. Nainstaloval som v pohode softcam-feed-universal_6.Plus_all.ipk, no nevedel som sa spojit cez FTP s boxom. Skusal som aj nejake hesla (gigablue, gbquad4k ...) ale nevedal som sa pripojit. Prosim neviete mi pomoct?
Kedze si pisal ze si si nainstaloval cez OpenBoot OpnATV 6.4. a nevedel si sa pripojit cez FTP do boxu tak som reagoval. Teraz pises zas uz o 6.2ke a ja som popravde z toho nejaky zmateny. :D


Nosce te ipsum.

Bond Slovakia
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Příspěvky: 277
Registrován: 06 pro 2009, 16:11
Bydliště: Slovenská Ľupča - Banská Bystrica
Dal poděkování: 4 poděkování

Re: Gigablue UHD Quad 4k

Příspěvek od Bond »

Vysvetlim, chcel som najst tvoj navod na OpenATV 6.2, ktory mam nainstalovany na Flash, no tam to tak nie je a ano OpenATV 6.4 mam na USBecku, tak to skusim, ci to tam je podla tvojho navodu. Aky mas ty Image?


GigaBlue UHD Quad 4K OpenATV 6.2 + Dual tuner DVB-T2/C2 + 2GB HDD
Gigablue HD QUAD PLUS OpenATV 6.2 + Tuner DVB-T2/C2 + 1TB HDD
AZBOX Premium HD OpenATV 6.3 + Tuner DVB-T + 500GB HDD

Uživatelský avatar
Warder Slovakia
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 660
Registrován: 05 črc 2010, 16:47
Dal poděkování: 2 poděkování
Dostal poděkování: 86 poděkování

Re: Gigablue UHD Quad 4k

Příspěvek od Warder »

A ved to nevadiii. Ja nemam ziadnu nakolko nemam fyzicky ten box ale jeden znami ho ma a ma tam aktualne tiez 6.4ku na hranie takze mam k nemu "obmedzeny" pristup po sieti.
Ked tebe ci niekomu navod nejak pomohol tak super a ked nie tak hold sorry. ;)


Nosce te ipsum.

Bond Slovakia
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Příspěvky: 277
Registrován: 06 pro 2009, 16:11
Bydliště: Slovenská Ľupča - Banská Bystrica
Dal poděkování: 4 poděkování

Re: Gigablue UHD Quad 4k

Příspěvek od Bond »

Tak som to skusil, ono sa to pripoji, ale vypisuje hlasku na foto. Ked kliknem na FTP nezobrazi sa mi ziadfne priecinky a súbory.
1.jpg
Neviete mi niekdo pomôcť?
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.


GigaBlue UHD Quad 4K OpenATV 6.2 + Dual tuner DVB-T2/C2 + 2GB HDD
Gigablue HD QUAD PLUS OpenATV 6.2 + Tuner DVB-T2/C2 + 1TB HDD
AZBOX Premium HD OpenATV 6.3 + Tuner DVB-T + 500GB HDD

modern
Nováček
Nováček
Příspěvky: 112
Registrován: 14 dub 2011, 22:19
Bydliště: Opava

Re: Gigablue UHD Quad 4k

Příspěvek od modern »

Chybí tam heslo, pokud jej teda neznáš, zkus jako heslo zadat .... root


Gigablue UHD Quad 4K + Tuner DVB-T2 + 1 TB HDD, Open ATV 6.3, Panasonic Viera VT50 , Onkyo
Gigablue HD QuadPlus , 2 x DVB-S2 + Tuner DVB- T a ATV 6.2
Gigablue IPBox , ATV

Uživatelský avatar
baranček Slovakia
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Příspěvky: 291
Registrován: 27 lis 2008, 17:35
Bydliště: Banská Bystrica
Dal poděkování: 12 poděkování
Dostal poděkování: 14 poděkování

Re: Gigablue UHD Quad 4k

Příspěvek od baranček »

Image Open ATV od verzie 6.4 vyžaduje zadanie hesla cez menu STB,postup Ti už názorne popísal Warder.To isté heslo potom musíš zadať aj do kolonky heslo v DCC.Ja som zvolil klasické dreambox a funguje to.FTP je funkčné :89:


VU+SOLO 4K, DM-920,Gigablue TRIO4k,HDBOX 9100karty ICE výmena 2x, 2x motor 52E-30W TV LED SAMSUNG UE40JU6072,MODUL CI+NEOTION :89:

Bond Slovakia
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Příspěvky: 277
Registrován: 06 pro 2009, 16:11
Bydliště: Slovenská Ľupča - Banská Bystrica
Dal poděkování: 4 poděkování

Re: Gigablue UHD Quad 4k

Příspěvek od Bond »

Heslo som si zadal podla navodu, ale aj tak sa nepripoji - Bootmanager: not found. Ono pripojnie je cograficky signalizuje ale nevie najst Enigmu. Ked sa pripoji na starsom OpenATV, vypise Enigma2 detected.


GigaBlue UHD Quad 4K OpenATV 6.2 + Dual tuner DVB-T2/C2 + 2GB HDD
Gigablue HD QUAD PLUS OpenATV 6.2 + Tuner DVB-T2/C2 + 1TB HDD
AZBOX Premium HD OpenATV 6.3 + Tuner DVB-T + 500GB HDD

Uživatelský avatar
baranček Slovakia
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Příspěvky: 291
Registrován: 27 lis 2008, 17:35
Bydliště: Banská Bystrica
Dal poděkování: 12 poděkování
Dostal poděkování: 14 poděkování

Re: Gigablue UHD Quad 4k

Příspěvek od baranček »

Na Tvojom obrázku DCC nevidím,že by si mal tam vpísané svoje heslo,čo si zadal cez menu do STB :?:


VU+SOLO 4K, DM-920,Gigablue TRIO4k,HDBOX 9100karty ICE výmena 2x, 2x motor 52E-30W TV LED SAMSUNG UE40JU6072,MODUL CI+NEOTION :89:

Bond Slovakia
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Příspěvky: 277
Registrován: 06 pro 2009, 16:11
Bydliště: Slovenská Ľupča - Banská Bystrica
Dal poděkování: 4 poděkování

Re: Gigablue UHD Quad 4k

Příspěvek od Bond »

To je foto pred tym, dal som si heslo gbquad4k, ale to nechcelo zobrat (neviem preco), tak som to skusil na dreambox a cuduj sa svete, uz to funguje. :89:


GigaBlue UHD Quad 4K OpenATV 6.2 + Dual tuner DVB-T2/C2 + 2GB HDD
Gigablue HD QUAD PLUS OpenATV 6.2 + Tuner DVB-T2/C2 + 1TB HDD
AZBOX Premium HD OpenATV 6.3 + Tuner DVB-T + 500GB HDD

Uživatelský avatar
JIKARU Wales
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Příspěvky: 248
Registrován: 14 kvě 2010, 21:46
Bydliště: Všude zdejší...
Dal poděkování: 3 poděkování
Dostal poděkování: 5 poděkování

Re: Gigablue UHD Quad 4k

Příspěvek od JIKARU »

A to nejde zadat heslo pres PuTTy? Normalne to tak delam vzdy, zakladni heslo nenechavam na zadnem mnou instalovanem STB..


Vu+ UNO 4KSE (1xDVB-S2X) HDD 750GB HITACHI; E2 OpenAtv-6.4 FW: z 2020/03/25;
Vu+ DUOO 4K (2xDVB-S2X) HDD 1TB/16MB WD 2.5" GM; OpenAtv-6.4 FW: z 2020/03/26;
Panasonic SH-HT 855; Samsung UE55HU6900 a UE48HU6700; Pozice 1W+19,2E+23,5E+28,2E

Uživatelský avatar
baranček Slovakia
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Příspěvky: 291
Registrován: 27 lis 2008, 17:35
Bydliště: Banská Bystrica
Dal poděkování: 12 poděkování
Dostal poděkování: 14 poděkování

Re: Gigablue UHD Quad 4k

Příspěvek od baranček »

Bond píše:To je foto pred tym, dal som si heslo gbquad4k, ale to nechcelo zobrat (neviem preco), tak som to skusil na dreambox a cuduj sa svete, uz to funguje. :89:
DCC štandardne vyžaduje heslo dreambox,akurát u niektorých image treba zadať ich prednastavené heslo:Vyžaduje to image Openspa-heslo je openspa,PKT-heslo je pkteam,PureE2-heslo je pure2,Open nfr-heslo je opennfr.U ostatných image mne známych platí vždy štandardné heslo dreambox pre DCC. :89:


VU+SOLO 4K, DM-920,Gigablue TRIO4k,HDBOX 9100karty ICE výmena 2x, 2x motor 52E-30W TV LED SAMSUNG UE40JU6072,MODUL CI+NEOTION :89:

maca_1
Nováček
Nováček
Příspěvky: 1
Registrován: 05 dub 2009, 22:24

Re: Gigablue UHD Quad 4k

Příspěvek od maca_1 »

Ahoj,
používá někdo z vás na tomto přístroji PIP? Pokud ano, funguje vám obraz v malém okně plynule, když je kodek H.265/HEVC (např. u vysílání DVB-T2)?
Díky



Odpovědět

Zpět na „Diskuze k přijímači Gigablue HD Quad“