infinity nand

Diskuze k Images E2 Vitamin NAND

Moderátoři: By.Bob, s@pro

Uživatelský avatar
vildon Slovakia
Nováček
Nováček
Příspěvky: 45
Registrován: 19 dub 2013, 21:58
Bydliště: PN

Re: infinity nand

Příspěvekod vildon » 25 kvě 2015, 16:30

Vďaka za rýchlu odpoveď.
Ide o to, že spomenuté tlačítka na DO majú iné funkcie ako na verzii Capitol alebo Talisman.
Nie je to žiaden veľký problém, ale ak je možná úprava, tak by to bolo fajn.

V Menu som si nastavil, aby sa určité tlačítka chovali inak, ale napr Channel UP/DOWN (ozn.1) som nedokázal zmeniť. To isté platí pre tlačítka Info a Exit (ozn. 2 a 3). Proste neviem ako na to alebo toto nastavenie neviem v boxe nájsť...
SHOWBOX Vitamin 5000 HD PRO 256MB

vitamin Slovakia
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Příspěvky: 378
Registrován: 07 pro 2011, 20:31
Bydliště: pov bystrica okolie
Poděkoval: 10 krát

Re: infinity nand

Příspěvekod vitamin » 25 kvě 2015, 17:45

v menu ,system už.nastavenie si to zmeniš a potom potvrd zelenym .zmeniš si aj tl. hore dolu doleva doprava a info je exit a info je epg.

Uživatelský avatar
vildon Slovakia
Nováček
Nováček
Příspěvky: 45
Registrován: 19 dub 2013, 21:58
Bydliště: PN

Re: infinity nand

Příspěvekod vildon » 26 kvě 2015, 16:10

Laboroval som s nastavení v "User interface".
Povolením (áno) položky "Enable ´neutrino´style channel select controlling" som dosiahol, aby sa v Cannel Selection neprepínali Buoquets ale aby som listoval v zozname kanálov.
Dokážem tiež listovať pomocou šípok "CH/PG" v konkrétnych nastaveniach, ale nie v hlavnom menu a jeho submenu. Tu musím na listovanie používať stále šípky Ľ a P v strede DO. Toto nastavenie neviem zmeniť...

V Hotkey som zmenil položku Info (EPG) na mnou požadovaný "Show InfoBar" ale nezmenil som položku Exit (Back/Recall), neviem totiž ako nastaviť aby toto tlačítko malo funkciu Exit a nie "Show InfoBar". V nastaveniach nemám čo odstrániť a nechcem priradiť nič iné tomuto tlačítku. Takže aktuálne mám položku "Show InfoBar" na tlačítkach Info a aj na Exit...

V každom prípade sa blížim k mnou požadovaným nastaveniam, aj keď to ešte stále nie je na 100%.
SHOWBOX Vitamin 5000 HD PRO 256MB

otylka
Nováček
Nováček
Příspěvky: 41
Registrován: 09 pro 2011, 23:05

Re: infinity nand

Příspěvekod otylka » 31 kvě 2015, 22:36

Moc pěkný a povedený image, všechno dobrý až na tu modrou LEDku, která ve standby stále svítí. Tak to mám vypnuté, horší je že ten můj box s tímto SW začal opět docela často zamrzat, aj dvakrát za večer musím použít zadní vypínač. S verzí Capitol se také kousl, ale podstatně méně než teď. Vám všem co máte Vitamin jako hlavní domácí příjmač to valí třeba 2 měsíce bez jediného zámrzu, nebo je to jen můj problém?

Uživatelský avatar
vildon Slovakia
Nováček
Nováček
Příspěvky: 45
Registrován: 19 dub 2013, 21:58
Bydliště: PN

Re: infinity nand

Příspěvekod vildon » 18 čer 2015, 06:15

Po mesiaci používania som sa vrátil k predošlej verzii. Box mi začal z ničoho nič zamŕzať a pomohol (dočasne) len tvrdý reštart.
Taktiež mi vadilo:
- klávesnica na vyhľadávanie v YouTube bola neúplná. Časť kláves nebolo viditeľných a nezobrazovali sa na obrazovke. Hľadal som písmenká na slepo.
- prehrávanie videa z YouTube po cca. 5-6 min zamrzlo, bol nutný tvrdý reštart. Odskúšané viac krát na rôznych videách...
- modrá ledka buď trvalo svieti alebo je zhasnutá
Nestihol som skúsiť streamovanie rádia, ktoré na väčšine predchádzajúcich verziách nebolo funkčné.
Inak soft sa mi zdal byť svižný, zvykol som si na to že niektoré tlačítka DO sú namapované inak ako som bolo bežné v predchádzajúcich verziách. Z časového hľadiska som sa vrátil ku starej zálohe z predošlej verzie. Keď budem mať čas, tak začnem laborovať znova...
SHOWBOX Vitamin 5000 HD PRO 256MB

Uživatelský avatar
By.Bob
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 163
Registrován: 14 bře 2015, 14:22
Poděkováno: 9 krát

Re: infinity nand

Příspěvekod By.Bob » 19 čer 2015, 16:45

Infinity update bylo vytvoteno pouze na test. Nebylo to urcene jako finalni verze na nove verzy se pracuje.
Klasicka Prvni Infinity je v pohode to ze zamrza je problem softcamu. Udelali jsme update pro softcam. S tim to update by to nemelo zamrzat. Doporucuji pro ty co maji naistalovany infinity update vratit se na puvodni infinity a v pluginech ve addons si naistalivat softcamoscampack. Pak si v softcamu nastaveni kde je ice zmenit na update a zelenym tlacitkem naistalivat posledni verzi oscamu. Ta to update neni jednorazova ale pravidelna.
Skytec HD,HDBox HD, Xtrend HD, Optibox HD, Setting, Plugins sh4, Enigma2, Fortis-Feed, ZZPicon,
freeSat UPC Direct, Skylink, Sky.UK

demodemo
Nováček
Nováček
Příspěvky: 62
Registrován: 09 pro 2011, 15:23

Re: infinity nand

Příspěvekod demodemo » 21 čer 2015, 22:15

zdar všem, po roce a něco jsem o5 zapnul vitamin nahodil poslední soft infinity nand udělal update softcamu a půlku dne testoval. byl jsem fakt spokojen ani jeden zámrz, fakt super práce. :55:

mija1260
Nováček
Nováček
Příspěvky: 24
Registrován: 28 kvě 2011, 13:42

Re: infinity nand

Příspěvekod mija1260 » 22 črc 2015, 12:37

calvus píše:Já bych měl na autora taky jednu prosbičku.
Kdyby byl tak hodný a implementoval dovnitř toho upgradu i tu ac3(dolby digital).
V nastavení chybí možnost SPDIF: Ano
Ve většine jiných fw či sw tohle je, ovšem všechny ostatní krom Steinerových opravných verzí, když tam tuhle možnost mají, tak zase chybují, prostě vypadává zvuk, když přepneš např. z NovyHD na Primu HD nebo CTHD, tak většinou ten zvuk nenaskočí, po přepnutí kanálu tam a zpět opět náhodně naskočí.
Steinerovy verze mají tohle opravdu na 100% funkční, tak to jít opravit musí.
Takže ještě jednou prosím autora o opravu tohoto a předem moc děkuji.
Jinak tato verze zatím taky moc spolehlivá. :87:


Taky se moc přimlouvám, zkoušel jsem PKT Hyperion 4.5 Steiner z USB, je tam v nastaveních A/V volba "Zdroj zvuku" PCM/SPDIF. Při volbě SPDIF chodí AC3 zvuk z kanálů, které ho vysílají v pohodě. V Infinity toto chybí, přitom hardwarově to funguje a taky mám box připojený do A/V receiveru a TV je jen jako displej, takže bych kvalitní AC3 zvuk uvítal.


Zpět na „Diskuze k Images E2 Vitamin NAND“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host