SKYLINK

Nastavení a vše kolem HD-BOX AND-II XBMC, DVB-S2 , Android

Moderátoři: ShaMan, By.Bob

kap@oun
Nováček
Nováček
Příspěvky: 2
Registrován: 22 pro 2008, 17:21

Re: SKYLINK

Příspěvekod kap@oun » 18 pro 2014, 22:44

Baštář píše:Ano ,dobré konečně , po novém FW.Kdyby někdo nevěděl poradím . (HD BOX XBMC nic jiného )


Tak ja vyuziju Vasu nabidku :-) Uz se ho nekolik hodin snazim rozchodit, mam kartu Skylink Standard HD, Irdeto (0624), je zaplacena. Bezi mi tam pouze ct24 a par dalsich volnych programu. Mam posledni firmware (zkousel jsem 3 az po posledni build z 11/12).
Mam standardni nastaveni, netroufl jsem si do nej zatim zasahovat. Problemy v logu je nasledujici:

Kód: Vybrat vše

 1/01/1970 01:00:11 14E4540 r myslot: WARNING: ACS57 card can require the CamKey from config
1/01/1970 01:00:11 14E4540 r myslot: You have a bad Cam Key set


Nevim, zda to ma vliv, ale dale dochazi k opakujicim se chybam:

18/12/2014 22:28:02 14E4540 r myslot: Maybe you don't have the entitlements for this channel
18/12/2014 22:28:02 14EDA90 c dvbapi (0624&000000/0000/3700/55:BFF2770ABE16A796A8218DF6D21ED2AF): not found (114 ms) by myslot
18/12/2014 22:30:53 14E4540 r myslot: EMM write error 21 (a jine kody)


V readers mi naskakuji pouze NOK zaznamy u ECM. Pokud je potreba, muzu sem vlozit i veskere configy.

kap@oun
Nováček
Nováček
Příspěvky: 2
Registrován: 22 pro 2008, 17:21

Re: SKYLINK

Příspěvekod kap@oun » 19 pro 2014, 18:22

Tak se vse vyresilo. Na zaklade diskuze na jinem serveru to vypada, ze nektere Irdeto karty pred M7 maji take ochranu a ja mam bohuzel jednu z nich..

levapaj
Nováček
Nováček
Příspěvky: 5
Registrován: 26 pro 2014, 12:18

Re: SKYLINK

Příspěvekod levapaj » 26 pro 2014, 12:28

A jak se vše vyřešilo? Mám stejný problém-jen FTV,karta Irdeto ICE-výměna,několikrát aktualizace firmware a nic...

Uživatelský avatar
grantec
Administrátor
Administrátor
Příspěvky: 5635
Registrován: 14 led 2009, 21:26
Bydliště: Slovensko
Kontaktovat uživatele:

Re: SKYLINK

Příspěvekod grantec » 28 pro 2014, 18:40

Kariet ICE sa tento problem netyka, je to vzdy len zle nastavene .
Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00

dobbin
Nováček
Nováček
Příspěvky: 2
Registrován: 31 pro 2014, 13:53

Re: SKYLINK

Příspěvekod dobbin » 08 led 2015, 17:37

Tak prosím tiež o radu. Prečítal som si to tu celé a stále mi to nefunguje.... Poďme po rade:
1. Karta zasunúť čipom hore a dopredu..sa píše..dopredu znamená, že ide čip prvý, či to znamená, že je vpredu, teda pri dvierkach?
2. Mám kartu Irdeto ICE 01. Už raz sa mi podarilo naladiť kanály, fungovalo však len ČT24, či TA3. Po vypnutí a zapnutí prístroja mi hore vpravo začalo písať, že Buferujem a 0%...nehýbalo sa, pri prepínaní písalo NO SIGNAL.
3. Pri ladení Blind Scan niečo nájde, pri ladení Preset Scan tiež nachádza Tv i Rozhlasové stanice. Pri Fast scanning obvykle zsataví na 22% a potom vypíše, že nič nenašlo....ale z 10 pokusov jedenkrát naladí teda Skylink programy. Uvidím ako dlho mu to vydrží. Prečo mi však stále nejdú voľné programy, len tak ako je uvedené v bode 2. Ovšem vypnem prístroj diaľkovým ovládačom, znovu zapnem a problém s Buferovaním je tu znovu...stojí to na 0% a občas sa uprostred obrazovky objaví nápis Scrambled!!
Tak naozaj neviem čo s tým.

xdedek Czech Republic
Nováček
Nováček
Příspěvky: 165
Registrován: 04 říj 2009, 13:44
Bydliště: Morava
Poděkováno: 1 krát

Re: SKYLINK

Příspěvekod xdedek » 13 led 2015, 15:15

Ja bych se troufal rict, že to neni problem emu, ale signalu.. Bud v konektoru, kabelu, lnb, nebo tuneru...
Octagon SF4008, HD Box FS9200, HD Box FS7110, HD Box FS7119, HD Box FS-Enibox, Edision Argus Mini IP, Opticum 9600TS

vlastyko
Nováček
Nováček
Příspěvky: 2
Registrován: 19 pro 2009, 11:33

Re: SKYLINK

Příspěvekod vlastyko » 10 bře 2015, 22:21

Zdravém me to delalo to samí musí se dat zlutym tl.do pameti jinak se diseq vrati do puvodního stavu kde byl predtím. :106:

Uživatelský avatar
timeshock
Nováček
Nováček
Příspěvky: 92
Registrován: 26 lis 2014, 22:47
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: SKYLINK

Příspěvekod timeshock » 11 bře 2015, 11:20

Blbost pokud po vyhledání stanic vše uložíš nic se nevrátí a pokud neuložíš tak po každém vypnutí a zapnutí bys musel vyhledat znova a po každém vyhledání se to jasně ptá zda uložit či ne jen blbec by si to neuložil a pak se divil že mu to nejde
HD-BOX AND-II XBMC staroušek Humax CRCI 5500 a Vu+ solo2
Obrázek
Chyba není v PC ale někde mezi židlí a PC a přesně tam kolikrát sedim :D


Zpět na „Diskuze HD-BOX AND-II XBMC“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host