Wetek zamrzá když vypnu Tv- VYRESENO

Diskuze přijímač WeTek se systémem Openelec.

Moderátor: matchboxx

Beleval
Nováček
Nováček
Příspěvky: 3
Registrován: 07 lis 2015, 15:28

Wetek zamrzá když vypnu Tv- VYRESENO

Příspěvekod Beleval » 07 lis 2015, 15:45

Dobrý den,

S Wetekem jsem se chtěl zeptat, jestli vám zamrzá, když vypnete Tv, nebo přepnete na jiný vstup. Myslím, že bere od televize přístup k vypnutí (Jako DVD přehrávače), ale ani s Googlem jsem nepřišel, na to jak toto vypnout. Chci aby Wetek běžel nonstop - přistupuji k němu z jiných zařízení. Ale takhle to bohužel nejde.


Díky moc za případné rady.


Beleval

Uživatelský avatar
Thomik1 Czech Republic
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 1151
Registrován: 17 lis 2008, 18:04
Poděkoval: 27 krát
Poděkováno: 92 krát

Re: Wetek zamrzá když vypnu Tv

Příspěvekod Thomik1 » 07 lis 2015, 17:01

Pohledej HDMI-CEC v nastavení .

Píšeš sice do sekce s openelec ,ale já tipuji že máš nějakou enigmu2.
Force1 Iqon 1Tera HDD ,Dreambox DM520 + USB DVB-T,HdBox 9105,Dreamsky Duo6 ,SG2100 usals,LNB Quad ,parabola 85,a ještě pár dalších STB
Obrázek
Všechny uvedené návody slouží výhradně na studijní účely, pro příjem kódovaných programů si pořiďte oficiální dekódovací kartu.

Uživatelský avatar
matchboxx
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 521
Registrován: 12 čer 2011, 15:23

Re: Wetek zamrzá když vypnu Tv

Příspěvekod matchboxx » 08 lis 2015, 10:15

HDMI CEC funguje i v OpenElec :-)) a prave v E2 pro WeTek neni funkcni
Soukrome zpravy nectu, pouzivejte forum, mozna tim pomuzete ostatnim

Beleval
Nováček
Nováček
Příspěvky: 3
Registrován: 07 lis 2015, 15:28

Re: Wetek zamrzá když vypnu Tv

Příspěvekod Beleval » 08 lis 2015, 16:31

Zeptám se jen, kde bych to v nastavení našel. Marně v openelec hledám kde to je.

A pro upřesnění zamrzne i když wetek jen pustím. Za minutu až pět zamrzne, pokud nepustím i Tv.... Modré světýlko svítí, ale nereaguje, do HDM nic nejde ani po síti se k němu nepřipojím. Openelec mám na SD a verzi openelec 5.0.8 z vebu weteku. V androidu na něm jsem nikdy ani nebyl.

Díky

Beleval

Uživatelský avatar
matchboxx
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 521
Registrován: 12 čer 2011, 15:23

Re: Wetek zamrzá když vypnu Tv

Příspěvekod matchboxx » 09 lis 2015, 08:14

Beleval píše:Zeptám se jen, kde bych to v nastavení našel. Marně v openelec hledám kde to je.

A pro upřesnění zamrzne i když wetek jen pustím. Za minutu až pět zamrzne, pokud nepustím i Tv.... Modré světýlko svítí, ale nereaguje, do HDM nic nejde ani po síti se k němu nepřipojím. Openelec mám na SD a verzi openelec 5.0.8 z vebu weteku. V androidu na něm jsem nikdy ani nebyl.

Díky

Beleval


Hmm, to bude mozna ono, nejprve aktualizovat Android na nejnovejsi
"To install on SD-Card you MUST update WeTek's Android software to the latest OTA version first"
a pote rovnez aktualizovat OpenElec na SD karte mame jiz verzi 6.0.0 :-)
ke stazeni
http://releases.openelec.tv/OpenELEC-WeTek_Play.arm-6.0.0.img.gz
Soukrome zpravy nectu, pouzivejte forum, mozna tim pomuzete ostatnim

Beleval
Nováček
Nováček
Příspěvky: 3
Registrován: 07 lis 2015, 15:28

Re: Wetek zamrzá když vypnu Tv

Příspěvekod Beleval » 16 lis 2015, 08:57

Díky moc,

tu informaci o androidu jsem přehlídl. Teď je Android aktuální, OpenElec aktuální a vše běží jak má.

Jinak ze zvědavosti co používáte pro tvorbu knihovny? Já nakonec doplňuju vše z PC přes TinyMediaManager a v Kodi jen dáván načítat lokální NFO. Se žádným scraperem jsem se v Kodi úspěšně nedomluvil. A z PC je to pohodlnější na hledání. Jen mě nepřidal části dvou seriálů i když jsou popsané stejně jako zbylé díly a epizody. :-) Ale to už je detail, co se doladí.


Ještě jednou díky moc


Zpět na „Diskuze WeTek Openelec“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti