Oscam client

Vše ohledně Oscamu
harryx
Nováček
Nováček
Příspěvky: 4
Registrován: 25 úno 2017, 21:05

Oscam client

Příspěvekod harryx » 13 kvě 2017, 18:47

Zdravim vsechny,
chci nastavit oscam klienta pro cardsharing z webu ale nevim se dopatrat ktere soubory potrebuji. Zatim jsem zkousel nejake konfigurace pro oscam.server, oscam.conf a oscam.user. Dokonce oscam.server jsem si cucnul primo od poskytovatele (potrebna aktualizace pro jiny den), ten by mel byt ok. Ale nevim jak nastavit ty ostatni. Poradite pls? Dosud jsem byl bezny uzivatel ktery vubec neresil tyhle technicke zalezitosti ale Skylink mne ted nas*l tak ho chci zrusit. V priloze jsou moje aktualni soubory. Kdyz se nekdo podujme na reakci, tak prosim o jednoduche vysvetleni. Cetl jsem mnoho prispevku na ruznych forach ale nic z toho mi dosud nefungovalo tak nevim uz kudy kam. Mockrat dekuji za pomoc.

conf.txt
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Uživatelský avatar
peso007
V.I.P.
V.I.P.
Příspěvky: 144
Registrován: 28 led 2010, 21:44
Poděkoval: 47 krát
Poděkováno: 1 krát

Re: Oscam client

Příspěvekod peso007 » 13 kvě 2017, 20:34

Ono to ide:
screenshot.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
CST TANK CST Trinity DM900 T90 - 10x LNB Quad 39E-0.1W

harryx
Nováček
Nováček
Příspěvky: 4
Registrován: 25 úno 2017, 21:05

Re: Oscam client

Příspěvekod harryx » 14 kvě 2017, 13:45

Co mam v tech souberech spatne nastavene? Prip. muzes pls sharnut svou konfiguraci? Diky.

Uživatelský avatar
efendy55
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 511
Registrován: 03 kvě 2014, 21:07
Bydliště: B.B. je nás ako sásovanov
Poděkoval: 7 krát
Poděkováno: 15 krát
Slovakia

Re: Oscam client

Příspěvekod efendy55 » 14 kvě 2017, 13:52

jeho config aj ked ti ho zhrnie tak ti nepomôže . najlepšie je si upraviť svoj vlastný podla potreby . tie configi čo sťahujete s kade tade je potrebné si upraviť podla seba na to bacha .... . :D :89:
SOLO-4K,Solo2, Zero,Gigablue Quad Plus,Xtrend-8500,Formuler-F1, Dreambox-520,Optimuss -OS3

harryx
Nováček
Nováček
Příspěvky: 4
Registrován: 25 úno 2017, 21:05

Re: Oscam client

Příspěvekod harryx » 14 kvě 2017, 14:25

Ja vim ze je treba upravit, ale nevim jak, proto tady nekoho prosim o pomoc.

Uživatelský avatar
efendy55
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 511
Registrován: 03 kvě 2014, 21:07
Bydliště: B.B. je nás ako sásovanov
Poděkoval: 7 krát
Poděkováno: 15 krát
Slovakia

Re: Oscam client

Příspěvekod efendy55 » 14 kvě 2017, 14:51

máš teamviwer v pc ? ak chceš mrknem sa ti na to .... :89:
SOLO-4K,Solo2, Zero,Gigablue Quad Plus,Xtrend-8500,Formuler-F1, Dreambox-520,Optimuss -OS3

harryx
Nováček
Nováček
Příspěvky: 4
Registrován: 25 úno 2017, 21:05

Re: Oscam client

Příspěvekod harryx » 14 kvě 2017, 17:09

poslal jsem ti soukromou zpravu, nevidim ji v odeslanych zpravach tak pro jistotu odepisuju takhle - mam a muzes se na to podivat kdyz budes tak hodny

Uživatelský avatar
efendy55
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 511
Registrován: 03 kvě 2014, 21:07
Bydliště: B.B. je nás ako sásovanov
Poděkoval: 7 krát
Poděkováno: 15 krát
Slovakia

Re: Oscam client

Příspěvekod efendy55 » 14 kvě 2017, 17:14

hm, nič mi neprišlo ..... :?:
SOLO-4K,Solo2, Zero,Gigablue Quad Plus,Xtrend-8500,Formuler-F1, Dreambox-520,Optimuss -OS3


Zpět na „Oscam“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host