Oscam client

Vše ohledně Oscamu
Uživatelský avatar
efendy55 Slovakia
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 845
Registrován: 03 kvě 2014, 21:07
Bydliště: B.B. je nás ako sásovanov
Poděkoval: 11 krát
Poděkováno: 43 krát

Re: Oscam client

Příspěvekod efendy55 » 29 pro 2017, 10:04

skús tu som niečo dal ... je to síce pre octagon ,ale malo by to fungovať aj v DM- openatv.... http://ab-forum.info/viewtopic.php?f=39 ... 6&start=20
Gigablue-4K, Gigablue Quad Plus, Solo-4K, Solo2, Zero, Formuler-F1,Formuler-F4 Turbo-S2-T2, Optimuss-OS3,[color=#FF0000]Octagon-4008 Xtrend-8500
[/color]

Uživatelský avatar
cila70 Hungary
Nováček
Nováček
Příspěvky: 23
Registrován: 29 pro 2009, 22:28
Poděkoval: 3 krát

Re: Oscam client

Příspěvekod cila70 » 29 pro 2017, 20:20

Diky ,Teraz uz mam v boxe oscam ale nechce mi to rozbehnut ? cccam cfg. som nainstaloval a stale pise ze error ! ???
DREAMBOX 920 UHD , AZBOX PREMIUM PLUS 500gb

Uživatelský avatar
efendy55 Slovakia
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 845
Registrován: 03 kvě 2014, 21:07
Bydliště: B.B. je nás ako sásovanov
Poděkoval: 11 krát
Poděkováno: 43 krát

Re: Oscam client

Příspěvekod efendy55 » 29 pro 2017, 20:24

na na kého boha tam trepeš cccam ked ten oscam obsahuje všetko ???? :87: ináč ak o tom nevieš tak cccam pre ARM nieje . takže si ho tam ani nemohol nainštalovať a preto ti to ani nikdy nepôjde v tom cccame . :51:
Gigablue-4K, Gigablue Quad Plus, Solo-4K, Solo2, Zero, Formuler-F1,Formuler-F4 Turbo-S2-T2, Optimuss-OS3,[color=#FF0000]Octagon-4008 Xtrend-8500
[/color]

Uživatelský avatar
cila70 Hungary
Nováček
Nováček
Příspěvky: 23
Registrován: 29 pro 2009, 22:28
Poděkoval: 3 krát

Re: Oscam client

Příspěvekod cila70 » 29 pro 2017, 20:34

Myslel som cccam tak :[reader]
label=34567
enable=1
protocol=cccam
device=34567,ttzu
user=ttzz
password=
cccversion=2.1.2
group=1
inactivitytimeout=1
reconnecttimeout=30
lb_weight=100
cccmaxhops=10
ccckeepalive=1
DREAMBOX 920 UHD , AZBOX PREMIUM PLUS 500gb

Uživatelský avatar
efendy55 Slovakia
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 845
Registrován: 03 kvě 2014, 21:07
Bydliště: B.B. je nás ako sásovanov
Poděkoval: 11 krát
Poděkováno: 43 krát

Re: Oscam client

Příspěvekod efendy55 » 29 pro 2017, 20:36

ak si dodržal postup a zapol si si oscam tak si to nastav cez web .... :87:
Gigablue-4K, Gigablue Quad Plus, Solo-4K, Solo2, Zero, Formuler-F1,Formuler-F4 Turbo-S2-T2, Optimuss-OS3,[color=#FF0000]Octagon-4008 Xtrend-8500
[/color]

Uživatelský avatar
cila70 Hungary
Nováček
Nováček
Příspěvky: 23
Registrován: 29 pro 2009, 22:28
Poděkoval: 3 krát

Re: Oscam client

Příspěvekod cila70 » 29 pro 2017, 20:40

postup ? dalej uz neviem ako a ani netusim , musim znova nekde hladat info . mohol si blizsie info ?
DREAMBOX 920 UHD , AZBOX PREMIUM PLUS 500gb

Uživatelský avatar
efendy55 Slovakia
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 845
Registrován: 03 kvě 2014, 21:07
Bydliště: B.B. je nás ako sásovanov
Poděkoval: 11 krát
Poděkováno: 43 krát

Re: Oscam client

Příspěvekod efendy55 » 30 pro 2017, 08:43

zmeniť atribúty na 755 v etc/oscam a v usr/bin/oscam .... zapnúť oscam cez d.o. a tak ....... základ je naštartovať oscam a potom cez web je to už hračka ..... :87:
Gigablue-4K, Gigablue Quad Plus, Solo-4K, Solo2, Zero, Formuler-F1,Formuler-F4 Turbo-S2-T2, Optimuss-OS3,[color=#FF0000]Octagon-4008 Xtrend-8500
[/color]

Uživatelský avatar
cila70 Hungary
Nováček
Nováček
Příspěvky: 23
Registrován: 29 pro 2009, 22:28
Poděkoval: 3 krát

Re: Oscam client

Příspěvekod cila70 » 30 pro 2017, 15:42

Vsetko funguje 100 % ! Dakujem aj tebe efendy55 ! :115:
DREAMBOX 920 UHD , AZBOX PREMIUM PLUS 500gb

Uživatelský avatar
efendy55 Slovakia
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 845
Registrován: 03 kvě 2014, 21:07
Bydliště: B.B. je nás ako sásovanov
Poděkoval: 11 krát
Poděkováno: 43 krát

Re: Oscam client

Příspěvekod efendy55 » 30 pro 2017, 18:37

nemáš zač , gratulujem :87: :106: si dobrý ked si to zmákol sám ...... :92:
Gigablue-4K, Gigablue Quad Plus, Solo-4K, Solo2, Zero, Formuler-F1,Formuler-F4 Turbo-S2-T2, Optimuss-OS3,[color=#FF0000]Octagon-4008 Xtrend-8500
[/color]

Kaiman Slovakia
Nováček
Nováček
Příspěvky: 10
Registrován: 17 úno 2018, 11:16

Re: Oscam client

Příspěvekod Kaiman » 17 úno 2018, 12:56

Čaute.

Ja som v tomto tiež nováčik a riešim podobný problém. Neviem rozbehať cardshara na Formuler F4 Turbo. Ktorého oscama s pluginov tam je potrebné nahrať. O.8W Thor 5/6/7 UPC-DiGi Ako som sa tu dočítal tak cccam nefunguje. Po troch dnoch trápenia sa už mćh chuť sa na to úplne ......

vlado222 Slovakia
Nováček
Nováček
Příspěvky: 15
Registrován: 22 pro 2016, 06:57
Poděkoval: 4 krát
Poděkováno: 6 krát

Re: Oscam client

Příspěvekod vlado222 » 17 úno 2018, 20:29

ahoj, čaká ťa ešte dlhá cesta,
na nej sa môžeš pozrieť do tohto manuálu,
http://www.ab-forum.info/viewtopic.php?f=76&t=71265
myslím, že tam nájdeš hodne odpovedí na tvoje otázky...
poštuduj, poskúšaj a uvidíš....
SOLO 4K, VTI 13.0.9, HD Glass 17, OScam r11233,
2x AB Cryptobox 650HD, Formuler 4 Turbo
parabola Maxima E85, 28,2°E, 23,5°E, 19,2°E, 13°E, 4,9°E, 0,8°W

datcom
Nováček
Nováček
Příspěvky: 68
Registrován: 24 lis 2009, 09:09

Re: Oscam client

Příspěvekod datcom » 18 úno 2018, 13:52

Aby som nezakladal novú tému. Zdieľam cez oscam-newcamd z vonku. Jedná sa o providera na 16v A...t. Nie všetky programy fungujú.Kontroloval som aj vpid,apid programy sú naladené správne. Mám niekde chybu ja alebo musím kontaktovať východného poskytovateľa.Ďakujem
Vidˇpríloha log programu, ktorý nefunguje.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

vlado222 Slovakia
Nováček
Nováček
Příspěvky: 15
Registrován: 22 pro 2016, 06:57
Poděkoval: 4 krát
Poděkováno: 6 krát

Re: Oscam client

Příspěvekod vlado222 » 18 úno 2018, 14:35

Kaiman píše:Čaute.

Ja som v tomto tiež nováčik a riešim podobný problém. Neviem rozbehať cardshara na Formuler F4 Turbo. Ktorého oscama s pluginov tam je potrebné nahrať. O.8W Thor 5/6/7 UPC-DiGi Ako som sa tu dočítal tak cccam nefunguje. Po troch dnoch trápenia sa už mćh chuť sa na to úplne ......


tak dobre, keďže ti ten manuál nejde stiahnuť z ab-forum (občas sa na tom fóre táto chyba vyskytuje ), tak to stiahni z
http://www.clasicrock.eu/viewtopic.php? ... 4211#p4211,
tam ti to stiahnuť pôjde....
je mi ľúto, ten súbor má cca 13 MB a na tomto fóre sa ako príloha pripojiť nedá - je príliš veľký.....
stiahni a študuj, nech sa ti darí,
inak myslím si, že aj príspevky od @efendy55 a ďalších borcov na tomto vlákne sú aj pre teba užitočné, študuj aj tie,
V.
P.S. a ten softcam, čo si písal, môžeš použiť aj ten univerzal, je dobrý aj 1.0 aj 2.0 ....
SOLO 4K, VTI 13.0.9, HD Glass 17, OScam r11233,
2x AB Cryptobox 650HD, Formuler 4 Turbo
parabola Maxima E85, 28,2°E, 23,5°E, 19,2°E, 13°E, 4,9°E, 0,8°W

Kaiman Slovakia
Nováček
Nováček
Příspěvky: 10
Registrován: 17 úno 2018, 11:16

Re: Oscam client

Příspěvekod Kaiman » 18 úno 2018, 15:11

No nejde mi to rozbaliť ako PDF :(

Kaiman Slovakia
Nováček
Nováček
Příspěvky: 10
Registrován: 17 úno 2018, 11:16

Re: Oscam client

Příspěvekod Kaiman » 18 úno 2018, 16:37

No preštudoval som to ale moc platné mi to nebolo. Stále som mimo a asi ešte viac čo kde ako prepísať :51: Viem že prvé dve (reader) ma zaujímať nemusia, to je na čítanie kariet. Podla popisu treba upraviť tú tretiu, respektíve ak používam len cardshara tak sa môžu ostatné zmazať. Ale....

"readerov" tam mám hromadu,azi zo 15...... Teoreticky tam stačí len ten jeden čo potrebujem ja, ale údaje v nich sú iné ako v návode.... tieto sú posledné dva.

[reader]
label = line_cccam
enable = 0
protocol = cccam
device = 192.168.0.11,12000
user = user
password = pass
inactivitytimeout = 30
fallback = 1
group = 3
cccversion = 2.3.0
ccckeepalive = 1

[reader]
label = line_newcamd
enable = 0
protocol = newcamd
device = 192.168.0.11,35000
key = 0102030405060708091011121314
user = user
password = password
fallback = 1
group = 4





Uúdaje v návode ale sú tieto:
Snímka obrazovky 2018-02-18 o 15.45.38.png
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.


Zpět na „Oscam“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host