DreamskyHD6=OpenboxSX6?

Nastavení a vše kolem Dreamsky HD6.

Moderátor: ShaMan

TomOne Czech Republic
Nováček
Nováček
Příspěvky: 14
Registrován: 16 bře 2019, 11:16

DreamskyHD6=OpenboxSX6?

Příspěvekod TomOne » 16 bře 2019, 11:28

Zdravím.
Nemá někdo zkušenost s přehráním firmware OpenboxSX6 na Dreamsky?
Podle všeho by to mělo jít,stejného HW je celá řada.
Spíš je otázka zda mimo změny barev v menu atd.je zde nějaký přínos třeba v rychlosti které není zrovna blesková :)
2.jsem sám komu přestala jít aplikace počasí?
Díky.

peterxxx Slovakia
Nováček
Nováček
Příspěvky: 56
Registrován: 27 kvě 2010, 19:30
Poděkoval: 3 krát
Poděkováno: 2 krát

Re: DreamskyHD6=OpenboxSX6?

Příspěvekod peterxxx » 17 bře 2019, 18:46

počasie nejde ani u mna a o zmene dreamsky hd6 duo na niečo z FORTISU zmeny su len v maličkostiach takže sa neoplati s tym baviť--viacej TU----http://www.uzsat.net/topic/12753-dreamsky-hd6-duo/-----ALEBO TU----------------------
---------http://www.uzsat.net/topic/13901-%D0%BA%D0%B0%D0%BA-%D1%83%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D1%82%D1%8C-%D0%BF%D0%BE-%D0%BE%D1%82-%D0%B0%D0%BD%D0%B0%D0%BB%D0%BE%D0%B3%D0%BE%D0%B2-%D0%BD%D0%B0-fortis/

Uživatelský avatar
ShaMan
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 649
Registrován: 17 lis 2008, 16:39
Poděkováno: 4 krát

Re: DreamskyHD6=OpenboxSX6?

Příspěvekod ShaMan » 17 bře 2019, 22:06

Dreamsky HD6Duo má podporu nových karet jednoho populárního operátora s nový oscamem , takže možná proto .
Tam kde předevčírem znamená pozítří ...

vlada Czech Republic
Nováček
Nováček
Příspěvky: 49
Registrován: 15 led 2009, 11:24
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 1 krát

Re: DreamskyHD6=OpenboxSX6?

Příspěvekod vlada » 18 bře 2019, 12:49

A ten nový funkční Oscam ? :?:

TomOne Czech Republic
Nováček
Nováček
Příspěvky: 14
Registrován: 16 bře 2019, 11:16

Re: DreamskyHD6=OpenboxSX6?

Příspěvekod TomOne » 18 bře 2019, 15:55

A to nefunkční počasí má smysl reportovat v Sapro?
Nic jiného se s tím asi dělat nedá,že?

TomOne Czech Republic
Nováček
Nováček
Příspěvky: 14
Registrován: 16 bře 2019, 11:16

Re: DreamskyHD6=OpenboxSX6?

Příspěvekod TomOne » 01 dub 2019, 20:16

peterxxx píše:počasie nejde ani u mna a o zmene dreamsky hd6 duo na niečo z FORTISU zmeny su len v maličkostiach takže sa neoplati s tym baviť--viacej TU----http://www.uzsat.net/topic/12753-dreamsky-hd6-duo/-----ALEBO TU----------------------
---------http://www.uzsat.net/topic/13901-%D0%BA%D0%B0%D0%BA-%D1%83%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D1%82%D1%8C-%D0%BF%D0%BE-%D0%BE%D1%82-%D0%B0%D0%BD%D0%B0%D0%BB%D0%BE%D0%B3%D0%BE%D0%B2-%D0%BD%D0%B0-fortis/

Tyto stránky znám.
Zrovna zde:
http://www.uzsat.net/topic/12226-%D0%BE ... /page/325/

probírají SX řadu a podle nich má přijít příští měsíc nový firmware opravující i počasí.Otázka je jestli se to týká i HD6.Na jaký web vůbec (FTP) přijímač přistupuje např.při aktualizaci FW? Fortis?

satmaniak Cyprus
Nováček
Nováček
Příspěvky: 2
Registrován: 29 bře 2019, 19:09

Re: DreamskyHD6=OpenboxSX6?

Příspěvekod satmaniak » 06 dub 2019, 13:10

Plís kdo má přístup na to ruské forum zkopirujte pro zajímavost co tam píšou , rusky neumím a dělat registraci tam asi nezvládnu
dík

TomOne Czech Republic
Nováček
Nováček
Příspěvky: 14
Registrován: 16 bře 2019, 11:16

Re: DreamskyHD6=OpenboxSX6?

Příspěvekod TomOne » 08 dub 2019, 21:31

sat net
,,Brzy budete mít firmware ...

informace ze zdroje, kterému můžete důvěřovat 100%

Citace

Očekáváme globální aktualizaci softwaru:

- 2. března aktualizace pro linku AS4K
- třetí desetiletí - začátek dubna pro AS1 a AS2
- druhá dekáda dubna pro celou SX linku,,

Psal jsem na cz Sapro zda netuší cosi i firmwaru pro HD6 Duo.Napsali mi že pokud bude firmware pro SX6 tak asi bude i pro HD6.

satmaniak Cyprus
Nováček
Nováček
Příspěvky: 2
Registrován: 29 bře 2019, 19:09

Re: DreamskyHD6=OpenboxSX6?

Příspěvekod satmaniak » 28 dub 2019, 10:33

Tak jak se to pohlo ?
Každopádně special oscam pro Dreamsky HD6Duo pro uni bl...IRD kartu je super
nějaké počasí , pochybuji že by kvůli tomu dělali aktualizace .

TomOne Czech Republic
Nováček
Nováček
Příspěvky: 14
Registrován: 16 bře 2019, 11:16

Re: DreamskyHD6=OpenboxSX6?

Příspěvekod TomOne » 03 kvě 2019, 16:00

satmaniak píše:Tak jak se to pohlo ?
Každopádně special oscam pro Dreamsky HD6Duo pro uni bl...IRD kartu je super
nějaké počasí , pochybuji že by kvůli tomu dělali aktualizace .


Tak pro SX6 je venku nová firmware...
v 3.02.96


• Pevná XTRA TV CAM CI + 1.3 Verimatrix !! Po každém výpadku napájení není třeba resetovat CAM.
• Obecná optimalizace softwaru.

peterxxx Slovakia
Nováček
Nováček
Příspěvky: 56
Registrován: 27 kvě 2010, 19:30
Poděkoval: 3 krát
Poděkováno: 2 krát

Re: DreamskyHD6=OpenboxSX6?

Příspěvekod peterxxx » 04 kvě 2019, 06:38

TomOne píše:
satmaniak píše:Tak jak se to pohlo ?
Každopádně special oscam pro Dreamsky HD6Duo pro uni bl...IRD kartu je super
nějaké počasí , pochybuji že by kvůli tomu dělali aktualizace .


Tak pro SX6 je venku nová firmware...
v 3.02.96


• Pevná XTRA TV CAM CI + 1.3 Verimatrix !! Po každém výpadku napájení není třeba resetovat CAM.
• Obecná optimalizace softwaru.
no uvidzime či daco zrobia aj pre dreamsky hd6 duo

TomOne Czech Republic
Nováček
Nováček
Příspěvky: 14
Registrován: 16 bře 2019, 11:16

Re: DreamskyHD6=OpenboxSX6?

Příspěvekod TomOne » 04 kvě 2019, 07:34

peterxxx píše:
TomOne píše:
satmaniak píše:Tak jak se to pohlo ?
Každopádně special oscam pro Dreamsky HD6Duo pro uni bl...IRD kartu je super
nějaké počasí , pochybuji že by kvůli tomu dělali aktualizace .


Tak pro SX6 je venku nová firmware...
v 3.02.96


• Pevná XTRA TV CAM CI + 1.3 Verimatrix !! Po každém výpadku napájení není třeba resetovat CAM.
• Obecná optimalizace softwaru.
no uvidzime či daco zrobia aj pre dreamsky hd6 duo

Případně by šlo změnit ID přijímače a nahrát soft pro SX6.

Uživatelský avatar
ShaMan
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 649
Registrován: 17 lis 2008, 16:39
Poděkováno: 4 krát

Re: DreamskyHD6=OpenboxSX6?

Příspěvekod ShaMan » 05 kvě 2019, 14:26

Co se skrývá v Obecná optimalizace softwaru. ?
Protože jinak asi nic zajímavého to nepřínáší .
Tam kde předevčírem znamená pozítří ...

peterxxx Slovakia
Nováček
Nováček
Příspěvky: 56
Registrován: 27 kvě 2010, 19:30
Poděkoval: 3 krát
Poděkováno: 2 krát

Re: DreamskyHD6=OpenboxSX6?

Příspěvekod peterxxx » 05 kvě 2019, 18:39

zmenil som id softwearu openbox sx6-v3.02.96,cez R-ID changer funguje ale furt sa objavuje hlaška ,tak asi treba zmenit--verziu zavadzača L8.14 na L8.15 aby fungoval plugin -BOX KIT v0.12--tak by sa dalo zmenit ID systemu -29080200,dreamsky hd6 duo- na IDsystemu-29030200,openbox sx6---lebo plugin BOX KIT nefunguje pri verzii zavadzača L.8.14---skušal som no nepodarilo sa mi,keby niekto vedel ako nato nech napiše,
sx6.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

TomOne Czech Republic
Nováček
Nováček
Příspěvky: 14
Registrován: 16 bře 2019, 11:16

Re: DreamskyHD6=OpenboxSX6?

Příspěvekod TomOne » 05 kvě 2019, 20:25

ShaMan píše:Co se skrývá v Obecná optimalizace softwaru. ?
Protože jinak asi nic zajímavého to nepřínáší .

Bohužel více nepíší.Podle ruských for asi došlo k updatu aplikacím a opravě chyb.Pry jím i Počasí funguje.Někfdo píše že je opravené Youtube atd...


Zpět na „Diskuze - Dreamsky HD6“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host