DreamskyHD6=OpenboxSX6?

Nastavení a vše kolem Dreamsky HD6.

Moderátor: ShaMan

TomOne Czech Republic
Nováček
Nováček
Příspěvky: 14
Registrován: 16 bře 2019, 11:16

Re: DreamskyHD6=OpenboxSX6?

Příspěvek od TomOne »

ShaMan píše:Je problém dát firmware přímo tady ?
Myslím že pluginy jde vytáhnout přímo z VAR takže v celku asi žádná slávaa jaké pluginy navíc tam jsou ? ?
Počasí ? no comment
A funguje ten special oscam pro Dreamsky pak na tom ?
Počasí zmiňuji pouze preto že dost lidí se na ruském foru o SX o tomto zmiňovalo...
Jinak Duo mám na druhé televizi,na hlavní je AS4KCI pro takže tam je vše trochu jinak:)



peterxxx Slovakia
Nováček
Nováček
Příspěvky: 64
Registrován: 27 kvě 2010, 19:30
Dal poděkování: 3 poděkování
Dostal poděkování: 2 poděkování

Re: DreamskyHD6=OpenboxSX6?

Příspěvek od peterxxx »

ShaMan píše:Je problém dát firmware přímo tady ?
Myslím že pluginy jde vytáhnout přímo z VAR takže v celku asi žádná slávaa jaké pluginy navíc tam jsou ? ?
Počasí ? no comment
A funguje ten special oscam pro Dreamsky pak na tom ?
FIRMWEAR-OPENBOX SX6-- 3.0.2.96---https://ulozto.sk/m/peteryyy



jope
Nováček
Nováček
Příspěvky: 57
Registrován: 24 zář 2010, 20:26

Re: DreamskyHD6=OpenboxSX6?

Příspěvek od jope »

Zmenil som loader na 8.15,nahral plugin boxkit odtiaľ ,pri nahrávaní sx6 mi hodí chybu 0x10,id mám 29040200 čo je nejaký skyway classic4,ako zmením id na openbox sx6,môžte tu dať boxkit na sx6 ?


Xtrend ET9200,Seagate Pipeline1TB

jope
Nováček
Nováček
Příspěvky: 57
Registrován: 24 zář 2010, 20:26

Re: DreamskyHD6=OpenboxSX6?

Příspěvek od jope »

Omylom som nahral do boxu firmware Skyway Droid2,box po zapnutí zostane stáť na LOAD a nenaštartuje.Dá sa nejako dostať do boxu a zmeniť ID ?


Xtrend ET9200,Seagate Pipeline1TB

peterxxx Slovakia
Nováček
Nováček
Příspěvky: 64
Registrován: 27 kvě 2010, 19:30
Dal poděkování: 3 poděkování
Dostal poděkování: 2 poděkování

Re: DreamskyHD6=OpenboxSX6?

Příspěvek od peterxxx »

DA SA!



peterxxx Slovakia
Nováček
Nováček
Příspěvky: 64
Registrován: 27 kvě 2010, 19:30
Dal poděkování: 3 poděkování
Dostal poděkování: 2 poděkování

Re: DreamskyHD6=OpenboxSX6?

Příspěvek od peterxxx »




jope
Nováček
Nováček
Příspěvky: 57
Registrován: 24 zář 2010, 20:26

Re: DreamskyHD6=OpenboxSX6?

Příspěvek od jope »

Môžeš mi popísať postup,skúšal som rôzne id changer ale nejde to.Pokúšam sa zmeniť na skyway classic4,no nejako to nejde,stále mi dovolí nahrať iba soft pre droid2.


Xtrend ET9200,Seagate Pipeline1TB

peterxxx Slovakia
Nováček
Nováček
Příspěvky: 64
Registrován: 27 kvě 2010, 19:30
Dal poděkování: 3 poděkování
Dostal poděkování: 2 poděkování

Re: DreamskyHD6=OpenboxSX6?

Příspěvek od peterxxx »

skušal som všetky možnosti prijimačov ale najlepši je--OPENBOX SX-6---DAJ SI TOTO---už to ide --najprv prazdny USB kluč formatovat v sat.primači dreamsky hd6 duo,potom tam vložit --UpdateLoader.CIP.L8.15_HDBOX.7500CI+_DREAMSKY.HD6.DUO---dat USB kluč do prednej zastrčky sat,primača,ostatne USB kluče povyberat----vypneme box zadnym vypinačom,potom stlačime na prednom panely tlačidlo CH+a zapneme zadnym vypinačom začne inštalacia--podržat asi10sekund,po ukončeni budete mat zmenenu--verziu zavadzača na L8.15 a tak konečne možete použit plugin BOX KIT ,ktory nainštalujeme a zmenime --aktualne ID systemu na 29030200,ateraz možeme nainštalovat originalny softwear --OPENBOX SX6 v 3.02.96 ,normalne z USB kluča,softwear OPENBOX SX6 v3.02.96,dame samotny na USB kluč do prednej zastrčky,sat.primača ,stlačime CH+ na prednom panely sat.primača ,zapneme sat.primač,začne inštalacia ,podržime asi10sekund,počkiame kym sa dokonči inštalacia---A JE TO.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.



peterxxx Slovakia
Nováček
Nováček
Příspěvky: 64
Registrován: 27 kvě 2010, 19:30
Dal poděkování: 3 poděkování
Dostal poděkování: 2 poděkování

Re: DreamskyHD6=OpenboxSX6?

Příspěvek od peterxxx »




Uživatelský avatar
ShaMan
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 650
Registrován: 17 lis 2008, 16:39
Dostal poděkování: 5 poděkování

Re: DreamskyHD6=OpenboxSX6?

Příspěvek od ShaMan »

A co přínáší ten soft pro SX6 co tam je navíc nebo nového ?
Funguje tam HbbTV a speciál oscam ?


Tam kde předevčírem znamená pozítří ...

peterxxx Slovakia
Nováček
Nováček
Příspěvky: 64
Registrován: 27 kvě 2010, 19:30
Dal poděkování: 3 poděkování
Dostal poděkování: 2 poděkování

Re: DreamskyHD6=OpenboxSX6?

Příspěvek od peterxxx »

OSKAM -special funguje--viac pluginov s možnosťov hned stiahnuť-do buducnosti na OPENBOX SX6 VYJDE SKOR FIRMWEAR AKO NA DRAEAMSKY HD6 Duo -A už tam budeš mať-loader L8.15 amožeš meniť image primača na:FortisDS260N---OPENBBOX SX6-SKYWAY CLASSIC4-----FOREVER HD9898PVR---DRAKE7500HDV3-----PACE S6 HD PVR-----WAVEFIELD S2002 CL HD-----HDBOX 7500CL-----DREAMSKY HD6 DUO----PRIJEMNU ZABAVU PRAJEM----ha-ha-ha----roseller ID--29000200=FortisDS260N---------ID--29030200=OPENBOX SX6---------ID--29040200=SKYWAY CLASSIC4--------ID--29080200=DREAMSKY HD6 DUO----------ID--29090200=FOREVER HD9898 PVR----------ID--29120300=DRAKE 7500 HDV3---------ID--29150200=PACE S6 HD PVR------------ID--29160200=WAVEFIELD S2002 CL HD--------------ID--29200200=HDBOX 7500 CL+



jope
Nováček
Nováček
Příspěvky: 57
Registrován: 24 zář 2010, 20:26

Re: DreamskyHD6=OpenboxSX6?

Příspěvek od jope »

Dobrá práca,ktorý z uvedených boxov okrem dreamsky ma fastscan na skylink ?


Xtrend ET9200,Seagate Pipeline1TB

jope
Nováček
Nováček
Příspěvky: 57
Registrován: 24 zář 2010, 20:26

Re: DreamskyHD6=OpenboxSX6?

Příspěvek od jope »

Môžeš sem dať soft na Forever hd9898 pvr,stránka na stiahnutie už neexistuje.


Xtrend ET9200,Seagate Pipeline1TB

peterxxx Slovakia
Nováček
Nováček
Příspěvky: 64
Registrován: 27 kvě 2010, 19:30
Dal poděkování: 3 poděkování
Dostal poděkování: 2 poděkování

Re: DreamskyHD6=OpenboxSX6?

Příspěvek od peterxxx »

jope píše:Dobrá práca,ktorý z uvedených boxov okrem dreamsky ma fastscan na skylink ?
oskušaj maš tu všetko po lopate povedane



Odpovědět

Zpět na „Diskuze - Dreamsky HD6“