prosba o radu sfunkcnenie wi-fi dongle a cccam

Diskuze o přijímačích VU+ DUO, SOLO, UNO, ULTIMO, ZERO.

Moderátor: vusolo2

solide
Nováček
Nováček
Příspěvky: 181
Registrován: 09 bře 2011, 12:33
Poděkováno: 1 krát

prosba o radu sfunkcnenie wi-fi dongle a cccam

Příspěvekod solide » 07 čer 2017, 13:00

Ahoj, kupil som si VU+ Zero , neporadite niekto:
1/ako sfunkcnit WiFi Dongle s anténou Golden Media v VU+ Zero a prihlasit sa do wi-fi siete, kde sa to nastavuje?
2/ako vo VU zero, kde v nastaveni prijmaca zadefinovat server cccam, aby som mohol pozerat premium cline

Velmi som nadseny s archivom CZ/SK, este jedna otazka, archiv, kde je najviac filmov Cinema Stream, nefunguje, nie je na to nejaka finta aby
fungovat zacal?
Dakujem, za kazdu, dobru radu. J

Uživatelský avatar
efendy55
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 655
Registrován: 03 kvě 2014, 21:07
Bydliště: B.B. je nás ako sásovanov
Poděkoval: 10 krát
Poděkováno: 30 krát
Slovakia

Re: prosba o radu sfunkcnenie wi-fi dongle a cccam

Příspěvekod efendy55 » 07 čer 2017, 16:39

wifi sa nastavuje v sieťových nastaveniach , podla image . ale wifi nie je to pravé orechové ,ale to je už tvoja vec . :D
odporúčam nainštalovať a spustiť oscam v zere a potom sa to dá nastaviť aj cez web . :106: záleží aj na image aké používaš . pokial je možnosť stiahnúť online tak kludne a cez d.o. ho zapneš . ostatné ako som ti písal . ale odporúčam si to kapánek naštudovať . nič v zlom ale už podla tvojich otázok predpokladám že nevieš o tom linuxe vela . :89: ale každý sme začínali ............ :51: :88:
Gigablue-4K, Gigablue Quad Plus, Solo-4K, Solo2, Zero, Formuler-F1,Formuler-F4 Turbo-S2-T2, Optimuss-OS3, Xtrend-8500

solide
Nováček
Nováček
Příspěvky: 181
Registrován: 09 bře 2011, 12:33
Poděkováno: 1 krát

Re: prosba o radu sfunkcnenie wi-fi dongle a cccam

Příspěvekod solide » 07 čer 2017, 16:46

efendy55 píše:wifi sa nastavuje v sieťových nastaveniach , podla image . ale wifi nie je to pravé orechové ,ale to je už tvoja vec . :D
odporúčam nainštalovať a spustiť oscam v zere a potom sa to dá nastaviť aj cez web . :106: záleží aj na image aké používaš . pokial je možnosť stiahnúť online tak kludne a cez d.o. ho zapneš . ostatné ako som ti písal . ale odporúčam si to kapánek naštudovať . nič v zlom ale už podla tvojich otázok predpokladám že nevieš o tom linuxe vela . :89: ale každý sme začínali ............ :51: :88:

Dakujem za odpoved, ano mas pravdu, neviem o linuxe skoro nic . Rad by som studoval, ale keby som vedel kde, vsetko je velmi nahodile a kuse odpovede. ale aj tak dakujem J

Uživatelský avatar
efendy55
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 655
Registrován: 03 kvě 2014, 21:07
Bydliště: B.B. je nás ako sásovanov
Poděkoval: 10 krát
Poděkováno: 30 krát
Slovakia

Re: prosba o radu sfunkcnenie wi-fi dongle a cccam

Příspěvekod efendy55 » 07 čer 2017, 16:52

ak ti môžem odporučiť zameraj sa na ten oscam . základ je ho nainštalovať a zapnúť . :55: ostatné sa upravuje podla potreby a cez web . :87:
Gigablue-4K, Gigablue Quad Plus, Solo-4K, Solo2, Zero, Formuler-F1,Formuler-F4 Turbo-S2-T2, Optimuss-OS3, Xtrend-8500

jaro620
Nováček
Nováček
Příspěvky: 4
Registrován: 02 říj 2017, 23:50
Czech Republic

Re: prosba o radu sfunkcnenie wi-fi dongle a cccam

Příspěvekod jaro620 » 08 říj 2017, 10:56

Ahojte,

prosím o radu, potrebujem rozchodiť VU+ Uno4K cez sdielaný server, ale nedarí sa mi, nemôžem sa pohnúť ďalej. Nainštaloval som OpenATV 6.1, cez FTP som do rootu tmp nakopíroval softcam-feed-universal 2.0, vytvorilo mi to vo VU+ softcam. Stiahol som a nainštaloval oscam-atv-emu 1.2 11353. Aký bude ďalší postup? Ďakujem za rady. Prešiel som z Dreamsky HD na UHD, ale nečakal som až tak zložitý prístroj.
DSC_0073.JPG
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Uživatelský avatar
efendy55
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 655
Registrován: 03 kvě 2014, 21:07
Bydliště: B.B. je nás ako sásovanov
Poděkoval: 10 krát
Poděkováno: 30 krát
Slovakia

Re: prosba o radu sfunkcnenie wi-fi dongle a cccam

Příspěvekod efendy55 » 08 říj 2017, 12:10

jednoducho ... :D zapni ten oscam a cez web ..... :89: ak si to správne nainštaloval tak to pôjde , ale treba to vedieť . .... :106: alebo sa začať učiť sám . :51: iné ti asi nezostáva ... ked si už prestúpil na vyššiu ligu ... :87:
Gigablue-4K, Gigablue Quad Plus, Solo-4K, Solo2, Zero, Formuler-F1,Formuler-F4 Turbo-S2-T2, Optimuss-OS3, Xtrend-8500

jaro620
Nováček
Nováček
Příspěvky: 4
Registrován: 02 říj 2017, 23:50
Czech Republic

Re: prosba o radu sfunkcnenie wi-fi dongle a cccam

Příspěvekod jaro620 » 08 říj 2017, 12:39

ďakujem za radu, už som to našiel...kto hľadá...len možno napíšem pár poznatkov. Začal som s VTI, na UHD kanáloch sa sekal zvuk, alebo pre upresnenie, robilo to ako keby preskakovala platňa...preinštaloval som na Black Hole a tam som mal tiež problémy, keď VU+ občas zamrzol, tak som niekde na fórach čítal , že OpenAtv je spoľahlivý, zatiaľ to vyzerá, že to je to pravé...obraz UHD nádherný, bez sekania a zvukových problémov. Doporučujem.

Uživatelský avatar
efendy55
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 655
Registrován: 03 kvě 2014, 21:07
Bydliště: B.B. je nás ako sásovanov
Poděkoval: 10 krát
Poděkováno: 30 krát
Slovakia

Re: prosba o radu sfunkcnenie wi-fi dongle a cccam

Příspěvekod efendy55 » 08 říj 2017, 12:45

jj, dokonalé image proste nie je ..... :51: tiež mám momentálne všade openatv , ale tam je problém zase s CAM- modulom ..... tým open vraj opustil túto podporu atd.....atd..... :54:
Gigablue-4K, Gigablue Quad Plus, Solo-4K, Solo2, Zero, Formuler-F1,Formuler-F4 Turbo-S2-T2, Optimuss-OS3, Xtrend-8500

jaro620
Nováček
Nováček
Příspěvky: 4
Registrován: 02 říj 2017, 23:50
Czech Republic

Re: prosba o radu sfunkcnenie wi-fi dongle a cccam

Příspěvekod jaro620 » 09 říj 2017, 19:11

Ďakujem efendy55 za rady, vidím, že sa vyznáš...prosím teda o ďalšiu radu, keď už mám to Uno 4K, chcem z neho urobiť aj prehráváč filmov s Dolby True HD zvukom, existuje nejaký zvukový plugin, ktorý to dokáže? Ten čo tam je v základe, "Prehávač médií", tak ten to nedokáže. Popcornhour C200 som predal, lebo už nezvládal zvuk HD a UHD obraz. VU+ UNO 4K na prekvapenie UHD MKV film prehraje bez problémov, len sa zabrzdí na zvuku. Možno chcem od toho asi veľa a nezostane mi nič iné, len si kúpiť Popcornhour A500 Pro, ten to zvládne všetko. Ďakujem za rady.

Uživatelský avatar
efendy55
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 655
Registrován: 03 kvě 2014, 21:07
Bydliště: B.B. je nás ako sásovanov
Poděkoval: 10 krát
Poděkováno: 30 krát
Slovakia

Re: prosba o radu sfunkcnenie wi-fi dongle a cccam

Příspěvekod efendy55 » 10 říj 2017, 12:46

to už neviem . pokial viem tak cez satelit sa vysiela hlavne AC3 , AAC,AC3+ a MPEG . nepostrehol som žiadne THX, DTS a im podobné vysielania cez satelit .... :?:ale nemám možnosť skontrolovať celý orbit ...... :D takže ked už tak by som chcel to prehrávať cez satelit tak by som hladal na nete filmy s takýmto audio kodecom ,alebo ako píšeš kúpiť niečo čo to už zvláda . :87:
Gigablue-4K, Gigablue Quad Plus, Solo-4K, Solo2, Zero, Formuler-F1,Formuler-F4 Turbo-S2-T2, Optimuss-OS3, Xtrend-8500

jaro620
Nováček
Nováček
Příspěvky: 4
Registrován: 02 říj 2017, 23:50
Czech Republic

Re: prosba o radu sfunkcnenie wi-fi dongle a cccam

Příspěvekod jaro620 » 13 říj 2017, 09:01

nemyslel som prehrávať filmy s DTS zvukom cez satelit, tam je iba DD 5.1 a ostatné ako píšeš...myslel som prehrávať filmy cez USB, ktoré sú na extérnom disku. Ten video prehrávač , ktorý je vo VU+ to nezvláda, myslím HD zvuk, preto som sa pýtal, či niekto tu na fóre, alebo Ty, nemáš neakú skúsenosť s iným prehrávačom, ktorý by sa dal nainštalovať (cez plugin) do Una a ten by to zvládol. Ďakujem.

Uživatelský avatar
efendy55
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 655
Registrován: 03 kvě 2014, 21:07
Bydliště: B.B. je nás ako sásovanov
Poděkoval: 10 krát
Poděkováno: 30 krát
Slovakia

Re: prosba o radu sfunkcnenie wi-fi dongle a cccam

Příspěvekod efendy55 » 13 říj 2017, 11:21

jj , viem ako si to myslel , len som to blbo napísal ..... :D len som chcel poukázať že pokial sa niečo nebude vysielať cez satelit v podobných formátoch ako píšeš tak tvorcovia image nemajú až taký záujem na tom popracovať . osobne nemám nejakú skúsenosť s prehrávačmy . treba vyskúšať všetko čo nájdeš na nete alebo online . ale to by museli asi upraviť HW alebo Soft aby to všetko podporovalo už aj image . skús napísať priamo napr. na openatv-forum ....... :89:
Gigablue-4K, Gigablue Quad Plus, Solo-4K, Solo2, Zero, Formuler-F1,Formuler-F4 Turbo-S2-T2, Optimuss-OS3, Xtrend-8500


Zpět na „Diskuze VU+ DUO, SOLO, UNO, ULTIMO, ZERO“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host