Nastavenie OSCAM Amiko A4K

Diskuze k přijímačům Amiko.
Odpovědět
rentex Slovakia
Nováček
Nováček
Příspěvky: 1
Registrován: 15 čer 2018, 07:51

Nastavenie OSCAM Amiko A4K

Příspěvek od rentex »

Pozdravujem.
Chcel by som poprosiť o radu ochotného odborníka na Amiko A4K a jeho OSCAM. Mám A4K pripojené cez OSCAM na reshare server a všetko funguje korektne, dokonca sa cez cccam pripájam s ďalšími nelinuxovými boxami. Problém nastane vtedy, keď sa chcem ako user pripojiť s ďalším Amikom A4K. Vytvorím readera, ktorý sa pripojí, no nezdiela. V OSCAMe vidím ešte emulátor ako client a ten zobrazí aj kanál, ktorý je práve navolený na boxe. Vie mi prosím niekto poradiť, čo treba zmeniť buď v jednom, druhom , alebo oboch boxoch?

Ďakujem :51:



grun
Nováček
Nováček
Příspěvky: 65
Registrován: 06 kvě 2011, 13:23
Dal poděkování: 4 poděkování
Dostal poděkování: 3 poděkování

Re: Nastavenie OSCAM Amiko A4K

Příspěvek od grun »

asi budeš sem muset dát konfigi , aby ti někdo poradil



Fishburn Czech Republic
V.I.P.
V.I.P.
Příspěvky: 1086
Registrován: 25 úno 2010, 19:52
Bydliště: v Cyberprostoru
Dal poděkování: 49 poděkování
Dostal poděkování: 10 poděkování

Re: Nastavenie OSCAM Amiko A4K

Příspěvek od Fishburn »

chtělo by to log z oscamu


AzBoxE.,SG2100,Par 90,1xTwinQuad , TV-Sharp 3D Ult
E2 OpenRsi 3.0 v.21.7.2013 CCcam 2.2.1
Amiko Alien Min OpenATV 6.2,OSC r11438 sh4
Formuler F4 Turbo Combo hevc
OpenATV 6.3 ICE irdeto 0624 Oscam svn r11507+NewCamd to CCcam 2.2.1 Aktive

JaroAdam Slovakia
Nováček
Nováček
Příspěvky: 1
Registrován: 29 čer 2018, 10:47

Re: Nastavenie OSCAM Amiko A4K

Příspěvek od JaroAdam »

Ahojte,

ja mam problem na Amiko A4K nastavil cez PC konfiguraciu Oscamu. potom mi to ide pár dní dobre a po čase sa mi prepísu nastavenia na pôvodné...
Nastavujem to cez web rozhranie

Jaro



wrenn
Nováček
Nováček
Příspěvky: 2
Registrován: 23 čer 2015, 16:52

Re: Nastavenie OSCAM Amiko A4K

Příspěvek od wrenn »

Mám taky Amiko A4 a mám to nastavené přes FileZillu a mám to bez problémů.



ozzy65
Nováček
Nováček
Příspěvky: 5
Registrován: 06 led 2014, 21:25

Re: Nastavenie OSCAM Amiko A4K

Příspěvek od ozzy65 »

zdravim panove mam toto amiko okrem inych boxou,zaujima ma plugin ts media respektive world tv a v nom germany je tam jedna stanica metal berlin viete mi poradit či sa to da dostat do kodi ako doplnok?vdaka všetkym.



Odpovědět

Zpět na „Diskuze Amiko“