Nastavenie OSCAM Amiko A4K

Diskuze k přijímačům Amiko.
rentex Slovakia
Nováček
Nováček
Příspěvky: 1
Registrován: 15 čer 2018, 07:51

Nastavenie OSCAM Amiko A4K

Příspěvekod rentex » 15 čer 2018, 08:19

Pozdravujem.
Chcel by som poprosiť o radu ochotného odborníka na Amiko A4K a jeho OSCAM. Mám A4K pripojené cez OSCAM na reshare server a všetko funguje korektne, dokonca sa cez cccam pripájam s ďalšími nelinuxovými boxami. Problém nastane vtedy, keď sa chcem ako user pripojiť s ďalším Amikom A4K. Vytvorím readera, ktorý sa pripojí, no nezdiela. V OSCAMe vidím ešte emulátor ako client a ten zobrazí aj kanál, ktorý je práve navolený na boxe. Vie mi prosím niekto poradiť, čo treba zmeniť buď v jednom, druhom , alebo oboch boxoch?

Ďakujem :51:

grun
Nováček
Nováček
Příspěvky: 43
Registrován: 06 kvě 2011, 13:23
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 2 krát

Re: Nastavenie OSCAM Amiko A4K

Příspěvekod grun » 15 čer 2018, 11:25

asi budeš sem muset dát konfigi , aby ti někdo poradil

Uživatelský avatar
Fishburn Czech Republic
V.I.P.
V.I.P.
Příspěvky: 1067
Registrován: 25 úno 2010, 19:52
Bydliště: v Cyberprostoru
Poděkoval: 40 krát
Poděkováno: 10 krát

Re: Nastavenie OSCAM Amiko A4K

Příspěvekod Fishburn » 26 čer 2018, 16:07

chtělo by to log z oscamu
AzBoxE.,SG2100,Par 90,1xTwinQuad , TV-Sharp 3D Ult
E2 OpenRsi 3.0 v.21.7.2013 CCcam 2.2.1
Amiko Alien Min OpenATV 6.2,OSC r11438 sh4
Formuler F4 Turbo Combo hevc
OpenATV 6.3 ICE irdeto 0624 Oscam svn r11507+NewCamd to CCcam 2.2.1 Aktive

JaroAdam Slovakia
Nováček
Nováček
Příspěvky: 1
Registrován: 29 čer 2018, 10:47

Re: Nastavenie OSCAM Amiko A4K

Příspěvekod JaroAdam » 29 čer 2018, 10:49

Ahojte,

ja mam problem na Amiko A4K nastavil cez PC konfiguraciu Oscamu. potom mi to ide pár dní dobre a po čase sa mi prepísu nastavenia na pôvodné...
Nastavujem to cez web rozhranie

Jaro

wrenn
Nováček
Nováček
Příspěvky: 1
Registrován: 23 čer 2015, 16:52

Re: Nastavenie OSCAM Amiko A4K

Příspěvekod wrenn » 29 čer 2018, 13:33

Mám taky Amiko A4 a mám to nastavené přes FileZillu a mám to bez problémů.

ozzy65
Nováček
Nováček
Příspěvky: 5
Registrován: 06 led 2014, 21:25

Re: Nastavenie OSCAM Amiko A4K

Příspěvekod ozzy65 » 14 kvě 2019, 18:12

zdravim panove mam toto amiko okrem inych boxou,zaujima ma plugin ts media respektive world tv a v nom germany je tam jedna stanica metal berlin viete mi poradit či sa to da dostat do kodi ako doplnok?vdaka všetkym.


Zpět na „Diskuze Amiko“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host