instlace GP3 z lokální složky.

Diskuze a Uživatelské nastavení přijímače Dreambox DM-520/525 HD HEVC

Moderátoři: schmegea, monkus, 005jon

NaDaja Czech Republic
Nováček
Nováček
Příspěvky: 12
Registrován: 22 pro 2015, 21:16

instlace GP3 z lokální složky.

Příspěvekod NaDaja » 02 kvě 2017, 13:56

Prosím o radu,
je možná instalace GP3 blue panel z lokální složky. Kde je to možné stáhnout a jak postupovat. Pro DM525. Bylo mi to doporučeno prodejcem z toho důvodu, že pořád nemohu nahrávat na ext. disk. Tento způsob instalace se zdá být pro mne nejsnazší. Děkuju za Vaše rady.

yanko Slovakia
Nováček
Nováček
Příspěvky: 76
Registrován: 21 říj 2010, 16:57
Poděkoval: 5 krát
Poděkováno: 8 krát

Re: instlace GP3 z lokální složky.

Příspěvekod yanko » 02 kvě 2017, 15:16

Cez TC , DCC vložíš súbor do > tmp < Naištaluj si to vstavaným inštalátorom v boxe.,- reštart ----v pluginoch pribudne - GP wizard,
otvoríš a postupuješ ďalej.....
g3wizard_2.3-r0.0_all.deb
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

NaDaja Czech Republic
Nováček
Nováček
Příspěvky: 12
Registrován: 22 pro 2015, 21:16

Re: instlace GP3 z lokální složky.

Příspěvekod NaDaja » 04 kvě 2017, 09:59

Dík za tvoji odpověď. Jenom bych poprosil o vysvětlení co je TC, dělám poprvé s DCC a tak mi to jaksi nejde vložit. Stáhnul jsem si to z tvého odkazu.
g3 wizard 4,77KiB. Je to tak správně? Prosím o trpělivost.....

pipka Slovakia
Nováček
Nováček
Příspěvky: 98
Registrován: 15 pro 2012, 11:25
Poděkoval: 2 krát

Re: instlace GP3 z lokální složky.

Příspěvekod pipka » 04 kvě 2017, 10:59

si myslim ze tc je http://www.totalcmd.sk/

NaDaja Czech Republic
Nováček
Nováček
Příspěvky: 12
Registrován: 22 pro 2015, 21:16

Re: instlace GP3 z lokální složky.

Příspěvekod NaDaja » 04 kvě 2017, 13:23

zkopíroval jsem to do složky tmp v DCC a jak instalovat v boxu. Nějak to tam nemohu najít. Samotný reset nestačil. Dělám to poprvé a v mém věku je to na mně moc. To ber jako omluvu, že otravuju.

dym1 Slovakia
V.I.P.
V.I.P.
Příspěvky: 516
Registrován: 09 pro 2009, 12:36
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 33 krát

Re: instlace GP3 z lokální složky.

Příspěvekod dym1 » 04 kvě 2017, 20:42

Ked to skopirujes z PC do boxu /tmp potom dialkacom od boxu menu/nastavenia/sprava software/instalovat miestne rozsirenia(druhe od spodu)/internal flash/mal by si vidiet subor so zelenou fajkou a zelene. Druha moznost daj balicek .deb na usb strc ho do boxu a sa ta spyta ci chces instalovat das ok adt.... Po instalacii RestartGUI menu/moduly/najdes gp3/ok a das nainstalovat.(navod z hlavy nemam to moznast odskusat teraz).
DM 900 UHD, SSD Kingston 240GB. Xtrend ET8000, SSD Kingston 240GB, Parabola Maximum E-85.

NaDaja Czech Republic
Nováček
Nováček
Příspěvky: 12
Registrován: 22 pro 2015, 21:16

Re: instlace GP3 z lokální složky.

Příspěvekod NaDaja » 05 kvě 2017, 09:23

Děkuju a vyzkouším. Dám vědět.

NaDaja Czech Republic
Nováček
Nováček
Příspěvky: 12
Registrován: 22 pro 2015, 21:16

Re: instlace GP3 z lokální složky.

Příspěvekod NaDaja » 06 kvě 2017, 11:27

Tak jsem instaloval z flešky,, g3wizard_2.3-r0.0_all.deb,, našlo mi to instaloval, ale GP3 se mi neobjevil v modulech. Tak asi mám špatný soubor. Prosím o radu kde spolehlivě stáhnout tento modul.
Dík..............

yanko Slovakia
Nováček
Nováček
Příspěvky: 76
Registrován: 21 říj 2010, 16:57
Poděkoval: 5 krát
Poděkováno: 8 krát

Re: instlace GP3 z lokální složky.

Příspěvekod yanko » 06 kvě 2017, 16:21

Pred hodinou vyskúšaný " g3wizard_2.3-r0.0_all.deb" aj s "gp-cam-feed-configs-deb_2.0-r0_armhf.deb" . Vložené do boxu do "tmp".
V DCC v telnete zadať (vkopírovať) príkaz "dpkg -i /tmp/*.deb" (bez->"<-) a enter. Po reštarte sa v pluginoch zobrazí GP3Wizard --> klikneš a po otvorení potvrdíš a natiahne ti balíček. Nepísal si aké máš image resp. jestli tam nemáš image s OE2.0 ?.....,potom tam teba skoncovkou .ipk

NaDaja Czech Republic
Nováček
Nováček
Příspěvky: 12
Registrován: 22 pro 2015, 21:16

Re: instlace GP3 z lokální složky.

Příspěvekod NaDaja » 06 kvě 2017, 16:54

Šlo by to také z flešky? Bylo by to pro mně snazší.
Dík............


Zpět na „Diskuze DM-520/525 HD HEVC“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host