Merlin

Odkaz na Images a diskuze k Images Dreambox DM-520/525 HD HEVC

Moderátoři: schmegea, monkus, 005jon

Uživatelský avatar
Thomik1
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 1065
Registrován: 17 lis 2008, 19:04
Poděkoval: 20 krát
Poděkováno: 63 krát
Czech Republic

Merlin

Příspěvekod Thomik1 » 20 úno 2017, 22:29

Zde máme odkaz pro stažení images Merlin ...
http://debfeed4.merlin.xyz/oe_2.5/deb/images/

Vcelku povedený images OE- 2.5

Oscam si nahodte podle tohoto viewtopic.php?f=682&t=15094

Postřehy pište zde :87:
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Force1 Iqon 1Tera HDD ,Dreambox DM520 + USB DVB-T,HdBox 9105,Dreamsky Duo6 ,SG2100 usals,LNB Quad ,parabola 85,a ještě pár dalších STB
Obrázek
Všechny uvedené návody slouží výhradně na studijní účely, pro příjem kódovaných programů si pořiďte oficiální dekódovací kartu.

milken
Nováček
Nováček
Příspěvky: 6
Registrován: 18 led 2011, 10:12

Re: Merlin

Příspěvekod milken » 06 říj 2017, 10:07

Dobry den, chcel by som sa opytat ci su v tomto image aj doplnky Fastscan a Sosac. Dakujem

Uživatelský avatar
efendy55
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 655
Registrován: 03 kvě 2014, 21:07
Bydliště: B.B. je nás ako sásovanov
Poděkoval: 10 krát
Poděkováno: 30 krát
Slovakia

Re: Merlin

Příspěvekod efendy55 » 06 říj 2017, 13:27

ak ti to pomôže tak v MERLINE funguje archiv-cz bez problémov . :87: inštaloval som dve DM-520-ky a idú v merline bez jediného problému . fastscan nepoužívam , takže s tým ti neviem pomôcť či tam je . :89:
Gigablue-4K, Gigablue Quad Plus, Solo-4K, Solo2, Zero, Formuler-F1,Formuler-F4 Turbo-S2-T2, Optimuss-OS3, Xtrend-8500

Uživatelský avatar
geronimoh
Nováček
Nováček
Příspěvky: 7
Registrován: 29 črc 2014, 12:52
Poděkoval: 5 krát
Czech Republic

Re: Merlin

Příspěvekod geronimoh » 07 říj 2017, 23:30

Koupil jsem Dreambox DM525 Combo s nainstalovaným image OpenATV 6.0 . Vše šlapalo skvěle, ale nepodařilo se mi na něm rozjet sdílení. Vyzkoušel jsem víc image, v každém něco nefungovalo, až Merlin 4 - vše makalo od začátku a maká doteď. Nahodil jsem ho ze zdejší zálohy. Doinstaloval jsem jen LED manažer a Metrix skin.
Dremabox DM900 HD (triple tuner ) + Dreambox DM525 HD Combo, 19,2E+23,5E+13E+36E

Uživatelský avatar
peso007
V.I.P.
V.I.P.
Příspěvky: 189
Registrován: 28 led 2010, 21:44
Poděkoval: 69 krát
Poděkováno: 2 krát

Re: Merlin

Příspěvekod peso007 » 08 říj 2017, 08:39

Zdravim. Ten LED manažer na čo služy ?
CST Trinity DM900 DM520 T90 - 10x LNB Quad 39E-0.1W

Uživatelský avatar
efendy55
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 655
Registrován: 03 kvě 2014, 21:07
Bydliště: B.B. je nás ako sásovanov
Poděkoval: 10 krát
Poděkováno: 30 krát
Slovakia

Re: Merlin

Příspěvekod efendy55 » 08 říj 2017, 08:42

tuším že na led-ku ...... tam sa dá nastaviť komplet všetko ako má svietiť: pri zapnutom boxe alebo vypnutom , pri nahrávaní alebo komplet vypnúť led. .. :89:
Gigablue-4K, Gigablue Quad Plus, Solo-4K, Solo2, Zero, Formuler-F1,Formuler-F4 Turbo-S2-T2, Optimuss-OS3, Xtrend-8500

Uživatelský avatar
geronimoh
Nováček
Nováček
Příspěvky: 7
Registrován: 29 črc 2014, 12:52
Poděkoval: 5 krát
Czech Republic

Re: Merlin

Příspěvekod geronimoh » 08 říj 2017, 23:30

v LED manažeru lze nastavit, kdy má svítit, nesvítit, blikat, neblikat LED-ka na čelním panelu, může svítit a blikat modře a červeně, případně i současně, nebo vůbec
Dremabox DM900 HD (triple tuner ) + Dreambox DM525 HD Combo, 19,2E+23,5E+13E+36E

yanko
Nováček
Nováček
Příspěvky: 53
Registrován: 21 říj 2010, 16:57
Poděkoval: 4 krát
Poděkováno: 6 krát
Slovakia

Re: Merlin

Příspěvekod yanko » 17 říj 2017, 14:19

Zdravím,
naištaloval som img.Merlin4 - 2017 10 03. OScam som použil podľa Thomíka - Instalace oscamu images.deb
http://forum.satdigitalne.cz/viewtopic.php?f=682&t=15094
Všetko pracuje ako treba, ovšem implementovaný OScam je trochu postarší - svn 9997. Ako prosím zmeniť OScam na
na niečo novšie,napr na : oscam-svn11384 ?
Na skúšku som sice vymenil bin OScamu 9997 na novšie ,ovšem len tma. .....

puntik
Nováček
Nováček
Příspěvky: 25
Registrován: 31 pro 2009, 09:09

Re: Merlin

Příspěvekod puntik » 20 říj 2017, 05:16

yanko píše:Zdravím,
naištaloval som img.Merlin4 - 2017 10 03. OScam som použil podľa Thomíka - Instalace oscamu images.deb
http://forum.satdigitalne.cz/viewtopic.php?f=682&t=15094
Všetko pracuje ako treba, ovšem implementovaný OScam je trochu postarší - svn 9997. Ako prosím zmeniť OScam na
na niečo novšie,napr na : oscam-svn11384 ?
Na skúšku som sice vymenil bin OScamu 9997 na novšie n tma. .....



Ja vlastním dm 900uhd a môžem povedať,že najlepšia šlape Glassysutil od shamana.Konfigy su v etc-tuxbox-config,oscam je tam
tuším 11391 no a flexibilita ....dokonca je tam aj ipk manažer na inštalovanie pluginov a po nainštalovaní hlasi či je ok binarka alebo kde napr.vymazat oscam aby fachčil glassysutil...no a ked je všetko ok tak nuda.....


Zpět na „Odkaz na Images a diskuze k Images DM-520/525 HD HEVC“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host