DreamBox DM 900 problém

Diskuze Dreambox DM 900 HD Ultra 4K

Moderátoři: monkus, schmegea, 005jon

Uživatelský avatar
peso007
V.I.P.
V.I.P.
Příspěvky: 217
Registrován: 28 led 2010, 20:44
Poděkoval: 83 krát
Poděkováno: 4 krát

Re: DreamBox DM 900 problém

Příspěvekod peso007 » 09 zář 2017, 09:57

A už si skušal tak to a dodržat postup ?
viewtopic.php?f=652&t=15093
CST Trinity DM900 DM520 T90 - 10x LNB Quad 39E-0.1W

kadjan Czech Republic
Nováček
Nováček
Příspěvky: 26
Registrován: 01 zář 2017, 19:26

Re: DreamBox DM 900 problém

Příspěvekod kadjan » 09 zář 2017, 12:22

jj přesně tak

kadjan Czech Republic
Nováček
Nováček
Příspěvky: 26
Registrován: 01 zář 2017, 19:26

Re: DreamBox DM 900 problém

Příspěvekod kadjan » 09 zář 2017, 12:28

Koukám, že musím s barvou ven. Neuved jsem to hned abyste se na mě hned neviprdli. Koupil jsem DM900UHD Dou s triplex tunerem v Číne.
Tak proto fungojou jen tři IMG viz link výše. A asi to je nějak ošetřeny, že tam nic jiného nedostanu a u cizích img, zablokuje HW rozpoznání tuneru.

Uživatelský avatar
korytnacka Slovakia
V.I.P.
V.I.P.
Příspěvky: 209
Registrován: 26 pro 2011, 20:45
Bydliště: CSSR
Poděkoval: 47 krát
Poděkováno: 31 krát
Kontaktovat uživatele:

Re: DreamBox DM 900 problém

Příspěvekod korytnacka » 09 zář 2017, 18:39

To ma zaujima kolko si zato dal ,to sa ti oplatilo? :?:
Obrázek

kadjan Czech Republic
Nováček
Nováček
Příspěvky: 26
Registrován: 01 zář 2017, 19:26

Re: DreamBox DM 900 problém

Příspěvekod kadjan » 09 zář 2017, 18:52

Zatím mi to chodí jako normální sat. přijimač tzn. free kanály a pozemní TV. A cena byla celkem lákavá a tak jsem to zkusil . A ta byla 5200,00 Kč včetně dopravy.
Bylo to rychlé v pondělí v 9:01 hod jsem objednal a ten týden v pátek ve 12:35 hod byl u mě. Takovou rychlost jsem nečekal.
Asi to bude nějaký klon a pátrám po dalších informacích.

Uživatelský avatar
korytnacka Slovakia
V.I.P.
V.I.P.
Příspěvky: 209
Registrován: 26 pro 2011, 20:45
Bydliště: CSSR
Poděkoval: 47 krát
Poděkováno: 31 krát
Kontaktovat uživatele:

Re: DreamBox DM 900 problém

Příspěvekod korytnacka » 09 zář 2017, 19:02

vela štastia. :))
Obrázek

kadjan Czech Republic
Nováček
Nováček
Příspěvky: 26
Registrován: 01 zář 2017, 19:26

Re: DreamBox DM 900 problém

Příspěvekod kadjan » 09 zář 2017, 19:04

jo to budu potřebovat

Uživatelský avatar
maros30
Nováček
Nováček
Příspěvky: 17
Registrován: 21 bře 2010, 21:05

Re: DreamBox DM 900 problém

Příspěvekod maros30 » 09 zář 2017, 19:34

bude s tým asi problem, podla mna , to nie je to iste ako boli klony 800se, ARM procak ak tam je v tom klone, by to snad mohlo isť, ako dlho trva boot ?
je tam OE 2,5 alebo 2,0 ?

kadjan Czech Republic
Nováček
Nováček
Příspěvky: 26
Registrován: 01 zář 2017, 19:26

Re: DreamBox DM 900 problém

Příspěvekod kadjan » 09 zář 2017, 19:38

Proti DM800 a DM8000 je to pár vteřin.

kadjan Czech Republic
Nováček
Nováček
Příspěvky: 26
Registrován: 01 zář 2017, 19:26

Re: DreamBox DM 900 problém

Příspěvekod kadjan » 09 zář 2017, 19:41

mám tam Dream-Elite-Developer 2.5.0 dm900

Uživatelský avatar
maros30
Nováček
Nováček
Příspěvky: 17
Registrován: 21 bře 2010, 21:05

Re: DreamBox DM 900 problém

Příspěvekod maros30 » 09 zář 2017, 20:09

skus tam naflashovať už kompletnu zalohu včetne oscamu, je tu aj na tomto fore, ak to nepojde tak je problem,

kadjan Czech Republic
Nováček
Nováček
Příspěvky: 26
Registrován: 01 zář 2017, 19:26

Re: DreamBox DM 900 problém

Příspěvekod kadjan » 10 zář 2017, 07:49

jo to jsem už zkusil, ale jak píšu tak tak to ztrozkotá na tom že systém nerozpozná tunery. Je to nějak zablokovany.

Uživatelský avatar
maros30
Nováček
Nováček
Příspěvky: 17
Registrován: 21 bře 2010, 21:05

Re: DreamBox DM 900 problém

Příspěvekod maros30 » 10 zář 2017, 08:57

tak to vyzera tak, že ten tvoj tuner nema drivery, tie originalne nepozna, a ešte povodny image ktorý bol v dreame ten poznal tunery ???

kadjan Czech Republic
Nováček
Nováček
Příspěvky: 26
Registrován: 01 zář 2017, 19:26

Re: DreamBox DM 900 problém

Příspěvekod kadjan » 10 zář 2017, 09:11

to už nevím, po spuštění tam nebyl žádný kanál, a tak jsem to flashnul novým img. Ale co rozeznají tunery jsou jen ty tři z tohoto odkazu :
http://dreamnew.co.uk/

kadjan Czech Republic
Nováček
Nováček
Příspěvky: 26
Registrován: 01 zář 2017, 19:26

Re: DreamBox DM 900 problém

Příspěvekod kadjan » 10 zář 2017, 09:15

Tuner je triple a je podle vyobrazení na Olmi.tv stejný včetně označení, pokud to Olmi.tv nemá ulustrační foto.
http://www.olmi.tv/d/dreambox-triple-hy ... 2-1001034/


Zpět na „Diskuze Dreambox DM 900 HD Ultra 4K“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host