DreamBox DM 900 problém

Diskuze Dreambox DM 900 HD Ultra 4K

Moderátoři: monkus, schmegea, 005jon

Uživatelský avatar
maros30
Nováček
Nováček
Příspěvky: 17
Registrován: 21 bře 2010, 21:05

Re: DreamBox DM 900 problém

Příspěvekod maros30 » 10 zář 2017, 09:17

podla mna to budu drivery. ak by si mal možnosť skusiť tam osadiť originalny tuner, a vyskušať či to pojde s origo tunerom, aj ked mam tušak že na tom klone nepojde originalny tuner, inak sa ti čudujem že si išiel do klonu, ešte je o nich stale malo info, inak ti zostane len m ožnosť použit ten image z tej stranky čo si poslal

Uživatelský avatar
efendy55 Slovakia
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 873
Registrován: 03 kvě 2014, 21:07
Bydliště: B.B. je nás ako sásovanov
Poděkoval: 11 krát
Poděkováno: 45 krát

Re: DreamBox DM 900 problém

Příspěvekod efendy55 » 10 zář 2017, 10:18

hm , to už čínania robia klona DM-900-ky ??? :D pokial viem tak do klonov išlo iné image a nie org. alebo už to zmenili ??? :D
Gigablue-4K, Gigablue Quad Plus, Solo-4K, Solo2, Zero, Formuler-F1,Formuler-F4 Turbo-S2-T2, Optimuss-OS3,[color=#FF0000]Octagon-4008 Xtrend-8500
[/color]

Uživatelský avatar
maros30
Nováček
Nováček
Příspěvky: 17
Registrován: 21 bře 2010, 21:05

Re: DreamBox DM 900 problém

Příspěvekod maros30 » 10 zář 2017, 12:30

možno sa tam da narvať aj origo image, ale nufunguje korektne, napr. tu popisane nefunkčne tunery

kadjan Czech Republic
Nováček
Nováček
Příspěvky: 26
Registrován: 01 zář 2017, 19:26

Re: DreamBox DM 900 problém

Příspěvekod kadjan » 10 zář 2017, 12:39

Kdyby asdpoň šlo do těch tří výše uvedených img, viz link
http://dreamnew.co.uk/
přihrát nějaký doplněk a to ani nejde přímo z img. např skin.
Nevíte jak to zamčení obejít nebo to přímo odemknout?

Uživatelský avatar
maros30
Nováček
Nováček
Příspěvky: 17
Registrován: 21 bře 2010, 21:05

Re: DreamBox DM 900 problém

Příspěvekod maros30 » 10 zář 2017, 13:19

nejde ani cez telnet ?

kadjan Czech Republic
Nováček
Nováček
Příspěvky: 26
Registrován: 01 zář 2017, 19:26

Re: DreamBox DM 900 problém

Příspěvekod kadjan » 10 zář 2017, 15:05

instalovat doplňky nejde ani přes telnet - bohužel
zítra si půjčím Skylink kartu a uvidím

Uživatelský avatar
efendy55 Slovakia
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 873
Registrován: 03 kvě 2014, 21:07
Bydliště: B.B. je nás ako sásovanov
Poděkoval: 11 krát
Poděkováno: 45 krát

Re: DreamBox DM 900 problém

Příspěvekod efendy55 » 10 zář 2017, 16:09

čo ťa viedlo k tomu kúpiť si klona ?? :?:
Gigablue-4K, Gigablue Quad Plus, Solo-4K, Solo2, Zero, Formuler-F1,Formuler-F4 Turbo-S2-T2, Optimuss-OS3,[color=#FF0000]Octagon-4008 Xtrend-8500
[/color]

kadjan Czech Republic
Nováček
Nováček
Příspěvky: 26
Registrován: 01 zář 2017, 19:26

Re: DreamBox DM 900 problém

Příspěvekod kadjan » 10 zář 2017, 17:01

Když jsem to objednával, tak jsem si ani neuvědomil, že to může být klon.

Uživatelský avatar
efendy55 Slovakia
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 873
Registrován: 03 kvě 2014, 21:07
Bydliště: B.B. je nás ako sásovanov
Poděkoval: 11 krát
Poděkováno: 45 krát

Re: DreamBox DM 900 problém

Příspěvekod efendy55 » 10 zář 2017, 17:05

kde si to kúpil a aká bola cena ak sa smiem spítať ???
Gigablue-4K, Gigablue Quad Plus, Solo-4K, Solo2, Zero, Formuler-F1,Formuler-F4 Turbo-S2-T2, Optimuss-OS3,[color=#FF0000]Octagon-4008 Xtrend-8500
[/color]

kadjan Czech Republic
Nováček
Nováček
Příspěvky: 26
Registrován: 01 zář 2017, 19:26

Re: DreamBox DM 900 problém

Příspěvekod kadjan » 10 zář 2017, 17:08

je to o pár odpovědí zpět.

kadjan Czech Republic
Nováček
Nováček
Příspěvky: 26
Registrován: 01 zář 2017, 19:26

Re: DreamBox DM 900 problém

Příspěvekod kadjan » 10 zář 2017, 17:08

Zatím mi to chodí jako normální sat. přijimač tzn. free kanály a pozemní TV. A cena byla celkem lákavá a tak jsem to zkusil . A ta byla 5200,00 Kč včetně dopravy.
Bylo to rychlé v pondělí v 9:01 hod jsem objednal a ten týden v pátek ve 12:35 hod byl u mě. Takovou rychlost jsem nečekal.
Asi to bude nějaký klon a pátrám po dalších informacích.

Uživatelský avatar
efendy55 Slovakia
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 873
Registrován: 03 kvě 2014, 21:07
Bydliště: B.B. je nás ako sásovanov
Poděkoval: 11 krát
Poděkováno: 45 krát

Re: DreamBox DM 900 problém

Příspěvekod efendy55 » 10 zář 2017, 17:24

tak ťa poteš pán boh ....... :108: pokial viem tak aj do starších modelov si musel hladať po forach iné image ako org. a čo som čítal ked tam natrepali org.image tak bol problém potom to prehrať . :D takže na to bacha . iné ti už asi nezostáva len sa modliť a hladať image do klonu . :51: alebo to vrátiť predajcovi do číny .... :54: osobne za tie peniaze by som si radšej kúpil nejaké uno4K alebo octagon-4008 org. a mám aspon vo všetkom istotu . :89: si prvý čo viem že má klona DM-900 ..... :106:
Gigablue-4K, Gigablue Quad Plus, Solo-4K, Solo2, Zero, Formuler-F1,Formuler-F4 Turbo-S2-T2, Optimuss-OS3,[color=#FF0000]Octagon-4008 Xtrend-8500
[/color]

kadjan Czech Republic
Nováček
Nováček
Příspěvky: 26
Registrován: 01 zář 2017, 19:26

Re: DreamBox DM 900 problém

Příspěvekod kadjan » 10 zář 2017, 17:29

někdo holt musí být první, ale nemusí to být zrovna v tomhle :D

Uživatelský avatar
efendy55 Slovakia
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 873
Registrován: 03 kvě 2014, 21:07
Bydliště: B.B. je nás ako sásovanov
Poděkoval: 11 krát
Poděkováno: 45 krát

Re: DreamBox DM 900 problém

Příspěvekod efendy55 » 10 zář 2017, 17:39

http://satvenus.com/forums/1203-Dreambo ... one-Images
no neviem , len tak cvične som skúsil nájsť niečo pre ten tvoj bazmek ale nič som nenašiel jedine tu je pre DM-520 klon niečo ale pre 900-ku veru nič . takže vela šťastia ti prajem . :89: možno to potrvá nejaký čas kým na to niečo prispôsobia .... :106: zatial si ho môžeš asi odložiť .... :51: alebo brusliť po nete . :96:
Gigablue-4K, Gigablue Quad Plus, Solo-4K, Solo2, Zero, Formuler-F1,Formuler-F4 Turbo-S2-T2, Optimuss-OS3,[color=#FF0000]Octagon-4008 Xtrend-8500
[/color]

kadjan Czech Republic
Nováček
Nováček
Příspěvky: 26
Registrován: 01 zář 2017, 19:26

Re: DreamBox DM 900 problém

Příspěvekod kadjan » 10 zář 2017, 17:46

On funguje jen jako klasický sat. přijímač, akorát do něj nic nedostanu, hlavně sdílení.


Zpět na „Diskuze Dreambox DM 900 HD Ultra 4K“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti