DreamBox DM 900 problém

Diskuze Dreambox DM 900 HD Ultra 4K

Moderátoři: monkus, schmegea, 005jon

Uživatelský avatar
efendy55 Slovakia
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 875
Registrován: 03 kvě 2014, 21:07
Bydliště: B.B. je nás ako sásovanov
Poděkoval: 11 krát
Poděkováno: 46 krát

Re: DreamBox DM 900 problém

Příspěvekod efendy55 » 10 zář 2017, 18:03

funguje ????? :D ved tu píšete že nefungujú tunery a to je dosť podstatná závada u satelitu ..... :51: alebo sa mýlim ??? :D ked sa tam nedá nič nahrať či už online alebo ručne tak načo je potom taký linux satelit na svete ??? :54: :100: no .... každý je strojcom svojho šťastia ..... :89: kamoš niekedy klony opravoval pokial sa dal , lebo dosť často to malo vraj životnosť tak 6 až 8 mesiacov . niektoré opravil a niektoré nie a ked som bol u neho tak mal plný fúrik súčiastok na tie klony .... :88:
Gigablue-4K, Gigablue Quad Plus, Solo-4K, Solo2, Zero, Formuler-F1,Formuler-F4 Turbo-S2-T2, Optimuss-OS3,[color=#FF0000]Octagon-4008 Xtrend-8500
[/color]

kadjan Czech Republic
Nováček
Nováček
Příspěvky: 26
Registrován: 01 zář 2017, 19:26

Re: DreamBox DM 900 problém

Příspěvekod kadjan » 10 zář 2017, 18:11

čti pár příspěvku zpět a tam se dozvíš, že fungují tři img., ale jsou uzavřené.

kadjan Czech Republic
Nováček
Nováček
Příspěvky: 26
Registrován: 01 zář 2017, 19:26

Re: DreamBox DM 900 problém

Příspěvekod kadjan » 10 zář 2017, 18:13

tu efendi55

Ahoj Dreamaci,
mám následující problém. Vlastním asi týden tento box.
do boxu mi jdou nahrát jen 3 img. viz následující link
http://dreamnew.co.uk/DownList/5.html
a do těchto img. se mi nedaří náhrát žádný plugim, konkrétně Oscam nebo Cccam. Jeví se jako uzavřený nebo zamčený.

Ostatní img. sice jdou nahrát, ale nerozpozná žádný tuner.
Setkal se s tím někdo?
Díky za odpovědi.

Uživatelský avatar
005jon Slovakia
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 1057
Registrován: 04 úno 2009, 16:21
Poděkováno: 103 krát

Re: DreamBox DM 900 problém

Příspěvekod 005jon » 10 zář 2017, 18:44

prvom rade sa pozri cez telnet aký použili procesor pri tom clone podľa toho výber oscam, DVB API tiež môže biť problém je to len predsa clon neviež čo tam činani polepili aby sa to tvarilo ako DM 900 ..... CLON JE DOBRÝ POKIAĽ FUNGUJE POTOM DO ZBERNÉHO DVORA životnosť týchto boxu je úbohá ale keď sa vydaný aj motyka vystrelí
Obrázek Obrázek Obrázek
Vitamin HD5000 e2
Obrázek

Uživatelský avatar
efendy55 Slovakia
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 875
Registrován: 03 kvě 2014, 21:07
Bydliště: B.B. je nás ako sásovanov
Poděkoval: 11 krát
Poděkováno: 46 krát

Re: DreamBox DM 900 problém

Příspěvekod efendy55 » 10 zář 2017, 18:54

kadjan píše:čti pár příspěvku zpět a tam se dozvíš, že fungují tři img., ale jsou uzavřené.

ale ved píšeš že v každom niečo podstatné nefunguje .... :51: takže nefunguje ani jedno aby sa dal box používať .... :100: no neporadím ti ja s tým . :89: možno niekto má niečo v záložkách v pc aj pre ten tvoj klon . :106: možno majú server OFF ...možno musíš hladať na nete , možno čakať kým niečo upravia aby bol box ako tak funkčný ,možno..... možno ...... :?:
Gigablue-4K, Gigablue Quad Plus, Solo-4K, Solo2, Zero, Formuler-F1,Formuler-F4 Turbo-S2-T2, Optimuss-OS3,[color=#FF0000]Octagon-4008 Xtrend-8500
[/color]

drenem
Nováček
Nováček
Příspěvky: 8
Registrován: 29 úno 2012, 16:52

Re: DreamBox DM 900 problém

Příspěvekod drenem » 11 zář 2017, 13:54

_http://www.ourdreambox.com/ubbthreads.php?ubb=postlist&Board=192&page=1
_www,japhar.com

kadjan Czech Republic
Nováček
Nováček
Příspěvky: 26
Registrován: 01 zář 2017, 19:26

Re: DreamBox DM 900 problém

Příspěvekod kadjan » 12 zář 2017, 16:51

Po nekonečném bombardování přidali na jejich oficiální web tři nové sim img.
http://dreamnew.co.uk/DownList/5.html
Použil jsem OpenATV a ten používí pluginy ipk
Nacpal jsem tam GSU, ale stejne se mi nedaří rozchodit cccam.
Potřebuji nakopnout, ale né do rozkroku :12:

Uživatelský avatar
efendy55 Slovakia
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 875
Registrován: 03 kvě 2014, 21:07
Bydliště: B.B. je nás ako sásovanov
Poděkoval: 11 krát
Poděkováno: 46 krát

Re: DreamBox DM 900 problém

Příspěvekod efendy55 » 12 zář 2017, 17:22

a už existuje cccam pre ARM procesor ??? :96:
Gigablue-4K, Gigablue Quad Plus, Solo-4K, Solo2, Zero, Formuler-F1,Formuler-F4 Turbo-S2-T2, Optimuss-OS3,[color=#FF0000]Octagon-4008 Xtrend-8500
[/color]

Uživatelský avatar
005jon Slovakia
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 1057
Registrován: 04 úno 2009, 16:21
Poděkováno: 103 krát

Re: DreamBox DM 900 problém

Příspěvekod 005jon » 12 zář 2017, 18:19

kdo vie aký tam dali procesor do toho šmejdu naklonovaneho možná že tam funguje aj cccam

Na originálne určite nemáme cccam lebo neexistuje.
Obrázek Obrázek Obrázek
Vitamin HD5000 e2
Obrázek

kadjan Czech Republic
Nováček
Nováček
Příspěvky: 26
Registrován: 01 zář 2017, 19:26

Re: DreamBox DM 900 problém

Příspěvekod kadjan » 12 zář 2017, 18:49

Heureka, už jsem čínana DM900 UHD 4K rozchodil.

kadjan Czech Republic
Nováček
Nováček
Příspěvky: 26
Registrován: 01 zář 2017, 19:26

Re: DreamBox DM 900 problém

Příspěvekod kadjan » 12 zář 2017, 18:50

včetně sdílení :92:

Uživatelský avatar
korytnacka Slovakia
V.I.P.
V.I.P.
Příspěvky: 198
Registrován: 26 pro 2011, 20:45
Bydliště: CSSR
Poděkoval: 45 krát
Poděkováno: 30 krát
Kontaktovat uživatele:

Re: DreamBox DM 900 problém

Příspěvekod korytnacka » 12 zář 2017, 19:28

No daj vysvetlenie :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
Obrázek

kadjan Czech Republic
Nováček
Nováček
Příspěvky: 26
Registrován: 01 zář 2017, 19:26

Re: DreamBox DM 900 problém

Příspěvekod kadjan » 12 zář 2017, 19:47

z tohoto odkazu
http://dreamnew.co.uk/
jsem nainstaloval img sim OpenATV, ten bere pluginy jen .ipk
pak jsem dal GSU tam nahrál Oscam
pak už zbývá nakonfigurovat oscam
a je vymalováno
Ale nebylo to hned napoprvé než jsem na to přišel. Zkoušel jsem všechny img. viz odkaz.
Hrál jsem si s tím pomalu celý den. Ještě že jsem v důchodu :38:

Uživatelský avatar
maros30
Nováček
Nováček
Příspěvky: 17
Registrován: 21 bře 2010, 21:05

Re: DreamBox DM 900 problém

Příspěvekod maros30 » 12 zář 2017, 20:20

pýtal som sa ťa či to je OE 2.0 alebo 2.5, OpenATV je image na baze 2.0 tak tak može isť len .ipk plugin, plugin 2.5 ma .deb, tam si asi robil chybu

Uživatelský avatar
gorick
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 963
Registrován: 02 kvě 2010, 10:39
Poděkoval: 3 krát
Poděkováno: 2 krát

Re: DreamBox DM 900 problém

Příspěvekod gorick » 27 říj 2017, 00:34

Po necelom tyzdni pouzivania DM900 triple tuner sa mi ho teraz podarilo dostat do stavu, ze po zapnuti zadnym tlacitkom uz len blika ledka na cerveno. :42:
Box vobec nereaguje. Neda sa dostat do recovery modu, ani manualne, ani cez telnet. Budem ho musiet vratit, len sa nahodou pytam, ci ma niekto podobnu skusenost.
V podstate som mal s tymto boxom problem od zaciatku. Objavovalo sa mi zamrzanie DO alebo sa neprebudil z pohotovostneho rezimu. Posledne 2 dni uz som ho kazdy den vecer zapinal vypinacom vzadu, pretoze sa nechcel prebudit zo stanby. Mal som nainstalovane rozne images, vacsinou original Dream OS. Dnes som nainstaloval nejaku zalohu GP3 dream OS od turka, ta mi isla pred par dnami celkom dobre...No len co som nahodil setting, dal restart, box uz nenabehol---blika cervena ledka.
Este som v 14 dnovej lehote. Co myslite. Mozem ho vratit bez udania dovodu alebo to riesit ako reklamaciu?
DM 900 Triple Ultra HD 4K ..... Xtrend ET7500


Zpět na „Diskuze Dreambox DM 900 HD Ultra 4K“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host