OpenATV

Stáhni nové images a diskuze k přijímači Octagon SF4008 UHD 4K

Moderátor: zilizila

renda567 Czech Republic
Nováček
Nováček
Příspěvky: 9
Registrován: 15 bře 2017, 13:27

Re: OpenATV

Příspěvekod renda567 » 21 dub 2018, 10:43

efendy55 píše:skúsil by som ešte čistú image .... preklikať s základnými nastaveniami a nastaviť podla potreby :89: ako som ti písal .... pokial ti neukazuje signál tak ti samozrejme nejde ani obraz ako to bolo v mojom prípade . ešte skúsiť pozrieť a pohrať sa s nastavením priorita tunera ,ale tomu velmo neverím a skontrolovať nastavenia tunerov či máš správne . :51:


Díky. toto vše jsem již prošel ale bez výsledně. Kabely, rozvod a nastavení pozicioneru, vše v pořádku. Priorita tuneru je DVB-S.
Opravdu už nevím co kde ladit a nastavovat? Všechny programy jsem přeladil ručně a stejně to nejde.
Zarážejí mně dvě skutečnosti a to, že se starými zálohami které byli funkční vše finguje bez problému.
A za druhé proč, když zapnu přijímač a nejde mně tuner, tedy ani satelitní kanál, je velmi obtížný pohyb v menu a vše trvá strašně dlouho? :51:

Uživatelský avatar
efendy55 Slovakia
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 861
Registrován: 03 kvě 2014, 21:07
Bydliště: B.B. je nás ako sásovanov
Poděkoval: 11 krát
Poděkováno: 44 krát

Re: OpenATV

Příspěvekod efendy55 » 21 dub 2018, 11:07

ked nepomáha čisté image tak by som ešte skúsil iné image ak ani to nepomôže tak reklamovať ..... :89:
Gigablue-4K, Gigablue Quad Plus, Solo-4K, Solo2, Zero, Formuler-F1,Formuler-F4 Turbo-S2-T2, Optimuss-OS3,[color=#FF0000]Octagon-4008 Xtrend-8500
[/color]

renda567 Czech Republic
Nováček
Nováček
Příspěvky: 9
Registrován: 15 bře 2017, 13:27

Re: OpenATV

Příspěvekod renda567 » 21 dub 2018, 14:31

Díky. Ještě zkusím přehodit tunery a nebo jak jsi psal reklamaci.
V záložním image který mám, OpenATV v6,0 to funguje bez problémů.
Jinak, pokud se mně povede proklikat do menu nastavení- hledání programů-hledání signálu, tak ve velmi krátké době naběhne signál a vše v pořádku.

renda567 Czech Republic
Nováček
Nováček
Příspěvky: 9
Registrován: 15 bře 2017, 13:27

Re: OpenATV

Příspěvekod renda567 » 24 dub 2018, 19:49

Díky za snahu pomoc s problémem který jsem řešil.
Problém se mně povedlo vyřešit pomocí Driver update 23.6.2017. :55:

renda567 Czech Republic
Nováček
Nováček
Příspěvky: 9
Registrován: 15 bře 2017, 13:27

Re: OpenATV

Příspěvekod renda567 » 02 kvě 2018, 18:33

Jak jsem výše psal, měl, a ještě mám problém po úplném vypnutí přijímače problém se satelitním tunerem.
Neuvedl jsem, osazení které bylo Tuner A,B - DVB-T a C - DVB-S2.
Jak jsem dříve psal částečně jsem to vyřešil starším Ovladačem.
Nedalo mně to a zkoušel jsem dál a přehodil tunery (A,B - DVB-S2 a C - DVB-T) a vše funguje v pořádku.
Jen nevím kde je chyba, zdali vadné ovladače nebo vadná řadič tuneru?
:?: :?: :?:

Uživatelský avatar
efendy55 Slovakia
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 861
Registrován: 03 kvě 2014, 21:07
Bydliště: B.B. je nás ako sásovanov
Poděkoval: 11 krát
Poděkováno: 44 krát

Re: OpenATV

Příspěvekod efendy55 » 02 kvě 2018, 19:31

ťažko určiť príčinu ..... ale určite by vedeli v openatv ti povedať. ja vlastním všetky boxy combo a tuner A a B mám S2 a tuner C a D DVBT2 alebo pri dvojtuneroch tuner A S2 a tuner B- DVBT2 a nikdy som žiadny problém nemal . mna by ani nenapadlo dať tuner A iný tuner ako satelitný ,ale to je môj názor . ale všimol som si že niektorý predajcovia to osádzajú aj opačne .... :D
Gigablue-4K, Gigablue Quad Plus, Solo-4K, Solo2, Zero, Formuler-F1,Formuler-F4 Turbo-S2-T2, Optimuss-OS3,[color=#FF0000]Octagon-4008 Xtrend-8500
[/color]

fanynsat
Nováček
Nováček
Příspěvky: 1
Registrován: 29 pro 2009, 12:33

Re: OpenATV

Příspěvekod fanynsat » 31 kvě 2018, 14:07

Zdravím, nechci zakládat nové téma. Kolega má tento přístroj z open atv verze 6.0 a setkal se stím, že při přímém sledování programů např. čt1,2 HD jak pozemně nebo za satelitu tak titulky jsou synchronizované ze zvukem. Jakmile , ale něco nahraje tak při přehravání z interního hárdisku tak ty titulky se předchází min. o cca 2 minuty. Zkoušel vše možné , ale nejde stím nic dělat..včetně nastavení v menu. Setkal se někdo z tímto problémem. Dělá to tahle verze sw. pomůže změna image atd....

Uživatelský avatar
efendy55 Slovakia
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 861
Registrován: 03 kvě 2014, 21:07
Bydliště: B.B. je nás ako sásovanov
Poděkoval: 11 krát
Poděkováno: 44 krát

Re: OpenATV

Příspěvekod efendy55 » 31 kvě 2018, 16:44

spraviť si komplet zálohu a skúsiť niečo novšie ... predsa openatv-6.0 je už za zenitom. ..... :89:
Gigablue-4K, Gigablue Quad Plus, Solo-4K, Solo2, Zero, Formuler-F1,Formuler-F4 Turbo-S2-T2, Optimuss-OS3,[color=#FF0000]Octagon-4008 Xtrend-8500
[/color]


Zpět na „Odkaz na stažení Images a diskuze k Images“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host