dreamsky hd2+

Diskuze k přijímači Dreamsky HD2 +

Moderátor: ShaMan

miras.cz Czech Republic
Nováček
Nováček
Příspěvky: 27
Registrován: 13 dub 2017, 20:58

Re: dreamsky hd2+

Příspěvek od miras.cz »

Nó thor mi nejde mám to přes skylink ale vše funguje jak má tak moc nechapu co potřebuješ



miras.cz Czech Republic
Nováček
Nováček
Příspěvky: 27
Registrován: 13 dub 2017, 20:58

Re: dreamsky hd2+

Příspěvek od miras.cz »

1602424638855538944686.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.



stanik_sk Slovakia
Nováček
Nováček
Příspěvky: 10
Registrován: 02 led 2019, 15:24

Re: dreamsky hd2+

Příspěvek od stanik_sk »

Sorry ze az teraz..

Snazil som sa narychlo v nedelu pozicat rebrik a preladit satelit na Astru 23.5 .. Nepodarilo sa , toto nie je moja parketa, nepomohla ani mobilna aplikacia ktora vyhladava satelity :) Nakolko som zase odcestoval a najblizsie tyzdne nebudem "doma" , nebude ani priestor riesit to

Povazujem teda Thor 5,6 (0.8) za oficialne mrtvy s Gshare. Otazka co s tym dalej.. neviem ci mam chut koli 20eurovemu predplatnemu maturovat, zhanat niekoho kto mi to preladi a .. rovno mozem kupit dalsi MagioBox alebo nejaky android a riesit to cez IPTV

V kazdom pripade dik za ochotu, Dreamsky asi skonci na bazosi



miras.cz Czech Republic
Nováček
Nováček
Příspěvky: 27
Registrován: 13 dub 2017, 20:58

Re: dreamsky hd2+

Příspěvek od miras.cz »

Ahoj to se divim že stim máš takovej problém to preladit tak si řekni o pomoc satelit máš tam kde máš myt tak si pozvi někoho kdo ti to jen naladi to nestojí moc



stanik_sk Slovakia
Nováček
Nováček
Příspěvky: 10
Registrován: 02 led 2019, 15:24

Re: dreamsky hd2+

Příspěvek od stanik_sk »

Hej, nikdy v zivote som to nerobil. Nepovazoval som to za komplikovane , povolit par srobov a presmerovat parabolu. Dal som tomu 20-30min no zacinalo prsat a ja som bol jednou nohou na odchode. Stiahol som mobilnu aplikaciu na vyhladavanie satelitov, nasledoval pokyny na displayi. Gyroskop nasiel Astru 23.5 , satelit som teda presmeroval podla telefonu. Dreamsky mi vsak pri vyhladavani nenasiel ziadne stanice a teda problem so signalom. (zle natocenie)

Jedna sa o rodicovsky dom na dedine, domov chodim iba na vikendy a aj to kazdy 2-3 v tychto casoch. Nikoho som nekontaktoval ale tipujem ze len za cestovne sem si zauctuju 15-20eur. Ak to cas a pocasie dovolia, dam tomu este jednu sancu.. Ak nie, pojde to dolu spolu s konzolou a vsetkym

Mozem si pozriet nejake navody ako na to, ak mas vsak nejaky napomocny postup pre "lamu" co sa tyka ladenia satelitu, budem vdacny :D



miras.cz Czech Republic
Nováček
Nováček
Příspěvky: 27
Registrován: 13 dub 2017, 20:58

Re: dreamsky hd2+

Příspěvek od miras.cz »

Ahoj dnes to nestíhám zítra ti pošlu foto co prožívám na hledání družice
Ale jestli můžu poradit tak než jsem si pořídil tu vecicku tak jsem dal na net myslím signál družice nebo tak nak a potom jsem to nastavil podle toho hele neodešla vám ne co na parobole



stanik_sk Slovakia
Nováček
Nováček
Příspěvky: 10
Registrován: 02 led 2019, 15:24

Re: dreamsky hd2+

Příspěvek od stanik_sk »

Dakujem
Vies co, myslim ze nie. Predtym nez som otocil z Thor 5/6 na Astru 23.5 som vedel normalne skenovat satelit, naslo radia, TV kanaly.. Vsetko sa tvarilo normalne iba teda kanaly boli "kodovane". Napr taka AlJazira* sla normalne kedze kodovana nie je

Astru neviem zoskenovat kedze je evidentne zle natocena parabola. Ja vsak nie som taky manik ako vacsina z Vas :)
Chcel som to spravit svojpomocne ale v ramci casovych moznosti. Ked to nepojde, predam Dreamsky a za tie peniaze kupim IPTV box (prihlasim don Magio ucet a bude po probleme)

V kazdom pripade vdaka za ochotu



miras.cz Czech Republic
Nováček
Nováček
Příspěvky: 27
Registrován: 13 dub 2017, 20:58

Re: dreamsky hd2+

Příspěvek od miras.cz »

Nó jestli nemáš kámoše kdo tomu rozumí tak tě chápu já používám tu dle vecicku a jinak dřív jsem to dělal podle sousedů díval jsem se kam Maj na točenou parabolu je stě záleží jak máš nakloneny sat to je na to choulostivi
16033838900291737603219.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.



Odpovědět

Zpět na „Diskuze Dreamsky HD2 +“