dreamsky hd2+

Diskuze k přijímači Dreamsky HD2 +

Moderátor: ShaMan

miras.cz Czech Republic
Nováček
Nováček
Příspěvky: 27
Registrován: 13 dub 2017, 20:58

Re: dreamsky hd2+

Příspěvek od miras.cz »

Taky mám 2 :96: no po pravdě ještě jsem nekupoval ale budu to kupovat a sdílení nemám vyzkoušený nemám zas tolik času já si koupil g- share a budu myt klid jo a jsem s tím to primacema moc spokojený a pokud ti moje rady aspoň trošku pomohli tak Su rád :89:



stanik_sk Slovakia
Nováček
Nováček
Příspěvky: 10
Registrován: 02 led 2019, 15:24

Re: dreamsky hd2+

Příspěvek od stanik_sk »

Ja TV absolutne nepozeram, rodicia vsak bez nej nedokazu zit..

Pred cca rokom aj daco dakto poradil ze tieto DreamSky HD2+ prijimace s firmwarom HD2+_V1.09.17604_05122016.bin funguju cez internet a idu tam vsetky FreeSat (UPC Direct) programy.. Kupil som im teda 2ks a donedavna vsetko fungovalo. Ako na potvoru, na sviatky jeden vypadol, jeden bude este par dni fungovat

Nakolko som sa v tom nijak neorientoval dnes som si vsetko poctivo nastudoval. Pochopil som ze horeuvedeny firmware na pozicii 40 mal pred-nastaveny Gshare3 na nejaky server.. ten vsak expiroval

Nakolko je vsetko skryte za **** netusim co to bolo za sluzbu a ako im to predplatit. Ak som dal googlit Gshare3 tak na mna vyskocila tato podivna stranka: http://renewbox.co/gshare-iks-internet/

Je tam 5 sluzieb od 30 do 40EUR no netusim ktoru predplatit. Resp ani ci to je ta sluzba ktora bola doteraz obsiahnuta vo firmware 1.09.17604

Preto sa pytam ci niekto komu to uz expirovalo moze posunut nejake referencie na nieco, co ked zaplatim bude aj fungovat.

HomeShare je kapitola sama o sebe. To sem teda ani nebudem pliest
Dakujem

PS: Ak to spravne chapem tak to bolo dake promo, bolo viazane na S/N konkretneho prijimaca.. fungovalo 15 mesiacov



miras.cz Czech Republic
Nováček
Nováček
Příspěvky: 27
Registrován: 13 dub 2017, 20:58

Re: dreamsky hd2+

Příspěvek od miras.cz »




stanik_sk Slovakia
Nováček
Nováček
Příspěvky: 10
Registrován: 02 led 2019, 15:24

Re: dreamsky hd2+

Příspěvek od stanik_sk »

Neskoro.. zaplatil som to uz cez tu stranku
Resp, bol tam odkaz na telegram chat tak s tipkom som to spravil online na pockanie..

1 year = 30EUR
2 years = 50EUR

Po poslani S/N prijimaca a zaplateni penazi cez paypal som to mal re-aktivovane do 5min!
Takze riskol som to, funguje...

Dakujem za tvoj cas aj rady



miras.cz Czech Republic
Nováček
Nováček
Příspěvky: 27
Registrován: 13 dub 2017, 20:58

Re: dreamsky hd2+

Příspěvek od miras.cz »

Nemáš za co děkovat rád pomůžu mě tu taky pomáhali a děkuji za info já si to budu dělat taky je to lepší než platit kartu tak ať se daří kámo :sk:



miras.cz Czech Republic
Nováček
Nováček
Příspěvky: 27
Registrován: 13 dub 2017, 20:58

Re: dreamsky hd2+

Příspěvek od miras.cz »

zdravim muzu ujistit ze pouzivam ty prijmace a jsem snema spokojeny na geshare se to da koupit a do konce snema smlouvat )) ja jsem ten to rok dal za oba
600 kc tak jen abi ste to vedeli :53: :89: :cz:



stanik_sk Slovakia
Nováček
Nováček
Příspěvky: 10
Registrován: 02 led 2019, 15:24

Re: dreamsky hd2+

Příspěvek od stanik_sk »

Ahojte
Zije to tu este?
Doba sice pokrocila no doma este mame jeden DreaSky HD2+ prijimac a predplatne do 12/2021.
Pred cca 2 tyzdnami vsetko prestalo fungovat. Vsetky kanaly sa tvaria ako zakodovane nech robim co robim

Resetol som prijimac do defaultu, zoskenoval Thor 5/6 (0.8) nanovo, zapol patch menu, pozrel ci mam platne subscription no nic nepomaha. Neviem najst chybu, vsetky kanaly su vsak zakodovane. Dokonca som pisal na Gshare, potvrdili mi ze moj box je aktivovany a licencia platna.
Internet na boxe ide OK

Prosim, menilo sa daco v poslednej dobe?
Pouzivam firmware HD2+_V1.09.17604_05122016, treba tam dat nieco novsie?
Dakujem



Uživatelský avatar
Warder Slovakia
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 767
Registrován: 05 črc 2010, 16:47
Dal poděkování: 2 poděkování
Dostal poděkování: 95 poděkování

Re: dreamsky hd2+

Příspěvek od Warder »

Posledna verzia fw pre tvoj box je tusim V1.09.18103_08052017 a ci ti pomoze neviem, takze ma ber "s rezervou". :D
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.


Nosce te ipsum.

miras.cz Czech Republic
Nováček
Nováček
Příspěvky: 27
Registrován: 13 dub 2017, 20:58

Re: dreamsky hd2+

Příspěvek od miras.cz »

Ahoj já ho používám už 5let a jsem sním spokojený možná máš chybu přímo v primaci mě to funguje bez problémů a když přibude novej kanál tak semi prekoduje což je super



Flinstoun
Nováček
Nováček
Příspěvky: 23
Registrován: 10 kvě 2009, 06:09

Re: dreamsky hd2+

Příspěvek od Flinstoun »

stanik_sk píše:
10 říj 2020, 20:43
Ahojte
Zije to tu este?
Doba sice pokrocila no doma este mame jeden DreaSky HD2+ prijimac a predplatne do 12/2021.
Pred cca 2 tyzdnami vsetko prestalo fungovat. Vsetky kanaly sa tvaria ako zakodovane nech robim co robim

Resetol som prijimac do defaultu, zoskenoval Thor 5/6 (0.8) nanovo, zapol patch menu, pozrel ci mam platne subscription no nic nepomaha. Neviem najst chybu, vsetky kanaly su vsak zakodovane. Dokonca som pisal na Gshare, potvrdili mi ze moj box je aktivovany a licencia platna.
Internet na boxe ide OK

Prosim, menilo sa daco v poslednej dobe?
Pouzivam firmware HD2+_V1.09.17604_05122016, treba tam dat nieco novsie?
Dakujem
Ahoj,nejsi sám komu Thor umřel. Musel jsem nakopnout náhradní zdroj.



stanik_sk Slovakia
Nováček
Nováček
Příspěvky: 10
Registrován: 02 led 2019, 15:24

Re: dreamsky hd2+

Příspěvek od stanik_sk »

Warder, Miras diky za odpovede.. bohuzial, nikam som sa nepohol

Skusil som aj ten novsi firmware ktory si poslal, nejde mi vsak aktualizovat. Vypise chybu/fail
Spravil som factory reset, dal aktualizovat cez menu z predneho aj zadneho USB a nic.. po sekunde vypise chybu
Nahral som opat ten HD2+_V1.09.17604_05122016 nanovo este raz.. ten aktualizovat ide

Opatovne som nastavil cely box, zapol patch menu, nastavil IP na DHPC aj static. (box zo siete pingam a na boxe net ide).
Subscription je aktivne (potvrdene z gshare) aj v menu40 vidim gshare ako aktivne (1) a pise ze subscription vyprsi v 2021

Nanovo som zoskenoval Thor 5/6 (0.8) a vidim dakych 600+ stanic.
Frekvencie kanalov suhlasia s tym co je napr na aktualnom freesat zozname.

Vazne nechapem co sa stalo, zacinam mat podozrenie ze ten box odisiel nejakym zvlastnym sposobom.
Tiez ho pouzivame od cca 2017 cize uz to je nejaky piatok a vzdy vsetko fungovalo. Jedine co som na tom riesil bola obnova subcription. Teraz to bolo zaplatene na 3 roky dopredu a ostava este viac ako rok

Miras, aku mas verziu FW aktualne (s ktorou Ti to funguje?)
Vyskusal by som este nejaky iny zdroj internetu, bohuzial nemam momentalne moznost ucinit tak. Pred 4 mesiacmi natiahli konecne optiku cize zvysne boxy su uz magio. Tento jeden sme si este nechali kedze mal predplatne .. Magio internet vsak funguje, vidim skutocne ziadny problem .. a predsa to nejde

Nejake napady predtym nez to vyhodim do kosa?



Uživatelský avatar
Warder Slovakia
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 767
Registrován: 05 črc 2010, 16:47
Dal poděkování: 2 poděkování
Dostal poděkování: 95 poděkování

Re: dreamsky hd2+

Příspěvek od Warder »

Ak mas moznost skus napr. 23.5 Skylink.


Nosce te ipsum.

stanik_sk Slovakia
Nováček
Nováček
Příspěvky: 10
Registrován: 02 led 2019, 15:24

Re: dreamsky hd2+

Příspěvek od stanik_sk »

Cize stalo sa za posledne 2-3 tyzdne nieco s Thorom? Ma tu niekto funkcny gshare s Thorom ?

Hosi, parabolu mi montovali naposledy niekedy v 2008-2009, netuzil som zrovna zohanat rebrik a menit jej nastavenie.
Som teraz z toho jemne zmateny.. ale vysvetlovalo by to to, ze to normalne fungovalo a jedneho krasneho dna su zrazu vsetky kanaly kodovane



Flinstoun
Nováček
Nováček
Příspěvky: 23
Registrován: 10 kvě 2009, 06:09

Re: dreamsky hd2+

Příspěvek od Flinstoun »

Nic do koše nevyhazuj. Já osobně již vím o třech přijímačích (Dreamsky hd2+) kde Thor vypadl. Nebude to žádnou chybou v přijímači. Chyba bude u nich. Taky jsem jim psal a jediné co mi odpověděli že oni jsou jen prostředníci (tedy prodejci).



miras.cz Czech Republic
Nováček
Nováček
Příspěvky: 27
Registrován: 13 dub 2017, 20:58

Re: dreamsky hd2+

Příspěvek od miras.cz »

Nó thor mi nejde mám to přes skylink ale vše funguje jak má tak moc nechapu co potřebuješ



Odpovědět

Zpět na „Diskuze Dreamsky HD2 +“