Problem s Formulerom 4 turbo

Diskuze pro přijímače Formuler F4 a F4 Turbo.
solide
Nováček
Nováček
Příspěvky: 185
Registrován: 09 bře 2011, 11:33
Poděkováno: 1 krát

Problem s Formulerom 4 turbo

Příspěvekod solide » 10 pro 2017, 11:19

ahoj, chcem poprosit , kupil som pre kamarata Formuler F4 turbo, nastavil som ho, doma, mi bezproblemov fungoval, slapali vsetky kanaly. Ked som prijmac zobral ku kamaratovi , pripojil nejdu programy a nejde ani nekodovana TA3 HD , ani CTV 24HD. Neporadi niekto , kde je probem a co , konkretne v nastaveniach prestavit? J

grun
Nováček
Nováček
Příspěvky: 17
Registrován: 06 kvě 2011, 13:23
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 1 krát

Re: Problem s Formulerom 4 turbo

Příspěvekod grun » 10 pro 2017, 11:33

záleží pokud máte stejnou družici a pokud má diseq tak nastavit

solide
Nováček
Nováček
Příspěvky: 185
Registrován: 09 bře 2011, 11:33
Poděkováno: 1 krát

Re: Problem s Formulerom 4 turbo

Příspěvekod solide » 10 pro 2017, 11:55

neporadis ako nastavit ten diseq? V tom vidim problem. J

grun
Nováček
Nováček
Příspěvky: 17
Registrován: 06 kvě 2011, 13:23
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 1 krát

Re: Problem s Formulerom 4 turbo

Příspěvekod grun » 10 pro 2017, 13:35

Formuler neznám,ale ty musíš zjistit co to je za diseq a podle toho v menu nastavit , a nebo připojit starej SAT a stejně nastavit a nebo pokus omyl

Uživatelský avatar
korytnacka Slovakia
V.I.P.
V.I.P.
Příspěvky: 186
Registrován: 26 pro 2011, 20:45
Bydliště: CSSR
Poděkoval: 42 krát
Poděkováno: 30 krát
Kontaktovat uživatele:

Re: Problem s Formulerom 4 turbo

Příspěvekod korytnacka » 10 pro 2017, 13:49

Obrázek

Uživatelský avatar
korytnacka Slovakia
V.I.P.
V.I.P.
Příspěvky: 186
Registrován: 26 pro 2011, 20:45
Bydliště: CSSR
Poděkoval: 42 krát
Poděkováno: 30 krát
Kontaktovat uživatele:

Re: Problem s Formulerom 4 turbo

Příspěvekod korytnacka » 10 pro 2017, 14:12

Ešte podrobne video je v nemčine ale podstata sa da pochopit ked nie tak si menu prepni do nemčiny a postupuj podla navodu.
https://www.youtube.com/watch?v=eZ9gkxqfbOs
Obrázek

solide
Nováček
Nováček
Příspěvky: 185
Registrován: 09 bře 2011, 11:33
Poděkováno: 1 krát

Re: Problem s Formulerom 4 turbo

Příspěvekod solide » 10 pro 2017, 15:24

Velmi pekne dakujem za cenne rady, uz mi fachci TA3 HD, tak som na dobrej ceste -:)

solide
Nováček
Nováček
Příspěvky: 185
Registrován: 09 bře 2011, 11:33
Poděkováno: 1 krát

Re: Problem s Formulerom 4 turbo

Příspěvekod solide » 20 pro 2017, 17:21

chcem sa este raz vsetkym podakovat za pomoc, uz vsetko funguje ako ma, bolo to v zlom nastaveni tunera /diseq/.Hned v ten den 10.12. sa to podarilo. Prajem prijemne sviatky -:) J

beltsasar Czech Republic
Nováček
Nováček
Příspěvky: 1
Registrován: 17 úno 2018, 11:17

Re: Problem s Formulerom 4 turbo

Příspěvekod beltsasar » 17 úno 2018, 12:08

stahl jsem si image openatv 6.1 z 23.10. podařilo se mi to nainstalovat, ale nejedou mi předvolené (skylinkové stanice) na astře 23,5. zkoušel jsem v ručním vyhledávání zadat frekvence čt, nova ale vždy to prošlo s výsledkem, že nenašel. když dám automatické ladění na 23,5 tak to najde 60 kanálů sky, pace ... ale naše tam nejsou. co dělám/mám špatně? (karta irdeto zastrčená v dolní čtečce, čipem dolů. je v pořádku, protože ve starém přijímači běží.)
přitom když jsem přidal astru 19,2, přeskenoval, našlo to kanály a jedou.

Kaiman Slovakia
Nováček
Nováček
Příspěvky: 6
Registrován: 17 úno 2018, 11:16

Re: Problem s Formulerom 4 turbo

Příspěvekod Kaiman » 17 úno 2018, 12:37

Zdravím.
Som tu nováčik a riešim problém s Formuler F4 turbo. Nainštalované ATV 6.1 Mám cardshara a snažím sa prísť na to ako to rozbehať. Čo za cccam alebo oscam stiahnuť a hlavne ako tam dostať údaje na dekódovanie. Parabolu mám na Thóra O,8W - UPC,DiGi Teraz používam Cryptobox 650HD a tam to bolo fakt jednoduché rozbehať ale v tomto Linuxovom som sa úplne stratil. Budem vdačný za každú radu. :(


Zpět na „Diskuze Formuler F4 a F4 Turbo“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host