CI - Formuler F4 Turbo combo

Diskuze pro přijímače Formuler F4 a F4 Turbo.
Odpovědět
malviousek Czech Republic
Nováček
Nováček
Příspěvky: 4
Registrován: 12 úno 2020, 16:34
Dal poděkování: 1 poděkování

CI - Formuler F4 Turbo combo

Příspěvek od malviousek »

Zdravíčko, mám problém s CI slotem u nového Setoboxu (Formuler F4 Turbo Cobmo). Používám Modul SMIT od Skylinku, image OpenATV 6.2. A nemůžu se s tím domluvit. I když mám stažený Plugin ciplushelper a zaplý vysoký bitový tok, tak nechce jet nic krom čt 24, očka a podobných Free programů. Ciplushelper jsem instaloval externě přes USB, protože v pluginech ke stažení přímo na setoboxu nebyl. Stáhl jsem konkrétně tenhle:

enigma2-plugin-systemplugins-ciplushelper_4.6-r0_all

CI rozhraní mi ale píše pořád, že nebyl nalezen žádný modul, Viz foto.
Karta je Autorizovaná.

Nevíte co s tím? Díky za radu.



Fishburn Czech Republic
V.I.P.
V.I.P.
Příspěvky: 1086
Registrován: 25 úno 2010, 19:52
Bydliště: v Cyberprostoru
Dal poděkování: 49 poděkování
Dostal poděkování: 10 poděkování

Re: CI - Formuler F4 Turbo combo

Příspěvek od Fishburn »

co openatv 6,3 bez pluginu :89:


AzBoxE.,SG2100,Par 90,1xTwinQuad , TV-Sharp 3D Ult
E2 OpenRsi 3.0 v.21.7.2013 CCcam 2.2.1
Amiko Alien Min OpenATV 6.2,OSC r11438 sh4
Formuler F4 Turbo Combo hevc
OpenATV 6.3 ICE irdeto 0624 Oscam svn r11507+NewCamd to CCcam 2.2.1 Aktive

malviousek Czech Republic
Nováček
Nováček
Příspěvky: 4
Registrován: 12 úno 2020, 16:34
Dal poděkování: 1 poděkování

Re: CI - Formuler F4 Turbo combo

Příspěvek od malviousek »

Fishburn píše:co openatv 6,3 bez pluginu :89:
já měl předtím openpli 7.2 a taky to nešlo... tak nevím jestli tohle zabere :/ ale můžu to zkusit. Spíš by mě zajímalo v čem by mohl být problém. Protože se s tím drbu už 3 dny.
a který mám stáhnout. 209,2011 nebo 2012.



malviousek Czech Republic
Nováček
Nováček
Příspěvky: 4
Registrován: 12 úno 2020, 16:34
Dal poděkování: 1 poděkování

Re: CI - Formuler F4 Turbo combo

Příspěvek od malviousek »

Tak OpenATV 6,3 nepomohla. Stáhl jsem ho, nainstaloval, naladil programy a bez clplushelperu. zkusil všechny možnosti CI (CI legacy, 1.2, 1.3, auto). Nic nejde.

Není třeba náhodou stáhnout ještě nějaký plugin aby to fungovalo? Nebo nějaká jiná alternativa řešení?



Uživatelský avatar
baranček Slovakia
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Příspěvky: 261
Registrován: 27 lis 2008, 17:35
Bydliště: Banská Bystrica
Dal poděkování: 10 poděkování
Dostal poděkování: 12 poděkování

Re: CI - Formuler F4 Turbo combo

Příspěvek od baranček »

Chlape ako tak pozerám,už to riešiš skoro mesiac na inom fóre a výsledok žiaden.Moja rada-Zaniesť to predajcovi,nech sa na to podíva a skúsi to spojazdniť.Môže byť trebárs vadný CI slot.Pred chvíľou som zobral do rúk Formuler F Turbo s nainštalovanou staršou ATV 6.3 z apríla 2019 zasunul do slotu modul CI plus Neotion skylink ready s cartou ICE a taktiež tma.Vygoglil som si tento ciplushelper a po inštalácii IPK balíčka cez FTP a reštarte prijímača obraz ihneď naskočil
enigma2-plugin-systemplugins-ciplushelper_4.8-r0_all.ipk.zip
:89:
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.


VU+SOLO 4K, DM-920,HDBOX 9100karty ICE výmena 2x, 2x motor 42E-30W TV LED SAMSUNG UE40JU6072,MODUL CI+NEOTION :89:

malviousek Czech Republic
Nováček
Nováček
Příspěvky: 4
Registrován: 12 úno 2020, 16:34
Dal poděkování: 1 poděkování

Re: CI - Formuler F4 Turbo combo

Příspěvek od malviousek »

baranček píše:Chlape ako tak pozerám,už to riešiš skoro mesiac na inom fóre a výsledok žiaden.Moja rada-Zaniesť to predajcovi,nech sa na to podíva a skúsi to spojazdniť.Môže byť trebárs vadný CI slot.Pred chvíľou som zobral do rúk Formuler F Turbo s nainštalovanou staršou ATV 6.3 z apríla 2019 zasunul do slotu modul CI plus Neotion skylink ready s cartou ICE a taktiež tma.Vygoglil som si tento ciplushelper a po inštalácii IPK balíčka cez FTP a reštarte prijímača obraz ihneď naskočil enigma2-plugin-systemplugins-ciplushelper_4.8-r0_all.ipk.zip :89:
mě by v pohodě stačilo krok od kroku jestli byste byl tak hodný, jako debilovi popsat věci stylu.... nainstaluj openatv 6.3 -> nahrej proramy -> z pluginu stahni/odeber "ten a ten" plugin. -> zapni v CI rozhraní vysoký bitový tok. apod.



Uživatelský avatar
baranček Slovakia
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Příspěvky: 261
Registrován: 27 lis 2008, 17:35
Bydliště: Banská Bystrica
Dal poděkování: 10 poděkování
Dostal poděkování: 12 poděkování

Re: CI - Formuler F4 Turbo combo

Příspěvek od baranček »

Však som Ti poskytol všetky dostupné informácie ako som postupoval.Nič naviac som neurobil.Ak to nedokážeš zrealizovať ostáva rada navštíviť predajcu :89:


VU+SOLO 4K, DM-920,HDBOX 9100karty ICE výmena 2x, 2x motor 42E-30W TV LED SAMSUNG UE40JU6072,MODUL CI+NEOTION :89:

Odpovědět

Zpět na „Diskuze Formuler F4 a F4 Turbo“