formuler f4 combo turbo

Odkaz pro stažení Images pro přijímače Formuler F4 a F4 Turbo.
pedrosxxx Czech Republic
Nováček
Nováček
Příspěvky: 5
Registrován: 27 pro 2017, 17:19

formuler f4 combo turbo

Příspěvekod pedrosxxx » 27 pro 2017, 17:33

Ahoj, prosim o radu. Poridil jsem si Formuler turbo4. A vyuzivam skylink, momentalne balicek komplet. Nejdou ovsem placene programy napr Nova, prima atd. Do prehrani firmwaru byli kosticky po prehrani je cerna obrazovka.ct24a slagr funguji... signal 80procent..v podstate nejdou dvbs2 placene.dekuji

Uživatelský avatar
efendy55 Slovakia
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 768
Registrován: 03 kvě 2014, 21:07
Bydliště: B.B. je nás ako sásovanov
Poděkoval: 11 krát
Poděkováno: 41 krát

Re: formuler f4 combo turbo

Příspěvekod efendy55 » 27 pro 2017, 18:22

ked si nainštaluješ a nastaviš nejaký cam na čítanie karty tak ti to pôjde ..... :38: alebo skús toto ... ak si trúfaš . :87:
viewforum.php?f=706
Gigablue-4K, Gigablue Quad Plus, Solo-4K, Solo2, Zero, Formuler-F1,Formuler-F4 Turbo-S2-T2, Optimuss-OS3,[color=#FF0000]Octagon-4008 Xtrend-8500
[/color]

pedrosxxx Czech Republic
Nováček
Nováček
Příspěvky: 5
Registrován: 27 pro 2017, 17:19

Re: formuler f4 combo turbo

Příspěvekod pedrosxxx » 27 pro 2017, 18:25

Děkuji za tip, ale nevím co to je cam a kde ho najít? děkuji

pedrosxxx Czech Republic
Nováček
Nováček
Příspěvky: 5
Registrován: 27 pro 2017, 17:19

Re: formuler f4 combo turbo

Příspěvekod pedrosxxx » 27 pro 2017, 18:32

Po přeinstalaci odkazu viz výše se to právě změnilo na černé obrazovky, vše to načte infoto o programu atd a píše čekejte ověřovaní.... a po hodině nic

Uživatelský avatar
efendy55 Slovakia
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 768
Registrován: 03 kvě 2014, 21:07
Bydliště: B.B. je nás ako sásovanov
Poděkoval: 11 krát
Poděkováno: 41 krát

Re: formuler f4 combo turbo

Příspěvekod efendy55 » 27 pro 2017, 18:35

použi radšej nejakú zálohu ...... :87: no budeš sa musieť začať učiť niečo o linuxe , ked už máš ten F4-TURBO :87: iné ti nezostáva ,alebo ho zaniesť niekomu kto sa tomu rozumie a nastaví ti to všetko za pár minút ..... :106:
Gigablue-4K, Gigablue Quad Plus, Solo-4K, Solo2, Zero, Formuler-F1,Formuler-F4 Turbo-S2-T2, Optimuss-OS3,[color=#FF0000]Octagon-4008 Xtrend-8500
[/color]

pedrosxxx Czech Republic
Nováček
Nováček
Příspěvky: 5
Registrován: 27 pro 2017, 17:19

Re: formuler f4 combo turbo

Příspěvekod pedrosxxx » 27 pro 2017, 18:42

Prosím o odkaz na ten cam. ke stažen. Pokud to nepujde vrátím to prodejci...strávil jsem nad tím celý den a bez výsledku. Distributor pro čr mi poslal okaz stejný jako vy. Technik který to zapojoval to také nerozchodil....děkuji
Připadá mi to že přístroj nekomunikuje s tou kartou.... nevím...

Uživatelský avatar
efendy55 Slovakia
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 768
Registrován: 03 kvě 2014, 21:07
Bydliště: B.B. je nás ako sásovanov
Poděkoval: 11 krát
Poděkováno: 41 krát

Re: formuler f4 combo turbo

Příspěvekod efendy55 » 27 pro 2017, 18:56

odkaz nemám ..... podla tvojich otázok je to asi nad tvoje chápanie , ale navadí . skús kontaktovať predajcu aké tam máš image ,ako zapneš kartu v boxe čo ti tam všetko nainštalovali a hlavne aké image , či je tam niečo ako oscam, nastvenia disec ,seting atd. atd. . :51: najjednoduchšie image aké nájdeš je toto https://openpli.org/download/formuler/F4+Turbo
ale bez znalosti ti asi ani to nepomôže . možno ked zistíš aké image tam máš a napíšeš tak by sa asi niekto našiel čo by ťa za ručičku navigoval krok po kroku . :89: vieš iné ked vieš niečo o tom a iné ked ti budeme písať a ty nemáš ani šajnu o čom vlastne čítaš . neber to v zlom , ale skôr by som sa zameral na tú zálohu a ked ti už dal tvoj predajca odkaz na forum tak k tomu už nemám čo dodať ..... :51:
Gigablue-4K, Gigablue Quad Plus, Solo-4K, Solo2, Zero, Formuler-F1,Formuler-F4 Turbo-S2-T2, Optimuss-OS3,[color=#FF0000]Octagon-4008 Xtrend-8500
[/color]

pedrosxxx Czech Republic
Nováček
Nováček
Příspěvky: 5
Registrován: 27 pro 2017, 17:19

Re: formuler f4 combo turbo

Příspěvekod pedrosxxx » 27 pro 2017, 19:03

Já se nezlobím, nerozumím tomu, linux a DVBS jsem nikdy neměl... nyní je v přístroji image http://www.forum.satdigitalne.cz/viewto ... &t=15459na jíný a uvidím...
a nejde to....zkusím přeinstalovat ... díky

Uživatelský avatar
efendy55 Slovakia
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 768
Registrován: 03 kvě 2014, 21:07
Bydliště: B.B. je nás ako sásovanov
Poděkoval: 11 krát
Poděkováno: 41 krát

Re: formuler f4 combo turbo

Příspěvekod efendy55 » 27 pro 2017, 19:10

tak si pozri cez ftp v etc/tuxbox/ config osacamu na akom porte ti ide oscam a dáš do web prehladača ipečku boxu napr: 192.168.1.10:8888 a vidíš či ti ide oscam a či vidí kartu . :D
Gigablue-4K, Gigablue Quad Plus, Solo-4K, Solo2, Zero, Formuler-F1,Formuler-F4 Turbo-S2-T2, Optimuss-OS3,[color=#FF0000]Octagon-4008 Xtrend-8500
[/color]


Zpět na „Odkaz na stažení Images Formuler F4 a F4 Turbo“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host