Formuler F1 cccam

Diskuze k přijímači Formuler F1
Uživatelský avatar
korytnacka
V.I.P.
V.I.P.
Příspěvky: 134
Registrován: 26 pro 2011, 20:45
Bydliště: CSSR
Poděkoval: 28 krát
Poděkováno: 27 krát
Kontaktovat uživatele:
Slovakia

Formuler F1 cccam

Příspěvekod korytnacka » 18 čer 2017, 20:07

CCcam nemožem rozbehat skušal som rozne verzie cccam nejde v žiadnom image Oscam ide normalne bežim iba na cline ma nikto skusenost? :51:

Uživatelský avatar
korytnacka
V.I.P.
V.I.P.
Příspěvky: 134
Registrován: 26 pro 2011, 20:45
Bydliště: CSSR
Poděkoval: 28 krát
Poděkováno: 27 krát
Kontaktovat uživatele:
Slovakia

Re: Formuler F1 cccam

Příspěvekod korytnacka » 19 čer 2017, 20:55

Toto nechapem dalsom tam zalohu inter. obchodu cccam nabehol okamzite niečo tam chybalo ? ved som to skušal na rôznych image a nešiel na nijakom z toho som kakaovi :sherlock:

Uživatelský avatar
korytnacka
V.I.P.
V.I.P.
Příspěvky: 134
Registrován: 26 pro 2011, 20:45
Bydliště: CSSR
Poděkoval: 28 krát
Poděkováno: 27 krát
Kontaktovat uživatele:
Slovakia

Re: Formuler F1 cccam

Příspěvekod korytnacka » 20 čer 2017, 20:06

Našiel som tam položku CCcam.cfg.sample_230 knej som nakopiroval klasiku CCcam.cfg s cline a hned to nabehlo nechapem prečo to nešlo vo viacerych image , cesta var,keys teraz to šlape nadherne. :106:

Uživatelský avatar
efendy55
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 683
Registrován: 03 kvě 2014, 21:07
Bydliště: B.B. je nás ako sásovanov
Poděkoval: 11 krát
Poděkováno: 33 krát
Slovakia

Re: Formuler F1 cccam

Příspěvekod efendy55 » 20 čer 2017, 20:16

nepoužívam cccam , ale ked som na tom frčal tak v niektorých image to je presne ako píšeš , pokial ho sťahuješ online . stačí prepísať cez ftp ten config reštart camu a potom to ide . ale ja ak si dobre pamätám tak som vždy po nainštalovaní image a stiahnutiu online cccamu cez ftp prepísal ten adresár . tuším že image hdfreaks to tak malo ....... :51: ale už pár rokov cccam nepoužívam vôbec , preferujem radšej oscam . :106: :87: sparav si zálohu cez ftp a na budúce to tam len pošleš celý adresár a máš po probléme . :89:
Gigablue-4K, Gigablue Quad Plus, Solo-4K, Solo2, Zero, Formuler-F1,Formuler-F4 Turbo-S2-T2, Optimuss-OS3, Xtrend-8500

Uživatelský avatar
korytnacka
V.I.P.
V.I.P.
Příspěvky: 134
Registrován: 26 pro 2011, 20:45
Bydliště: CSSR
Poděkoval: 28 krát
Poděkováno: 27 krát
Kontaktovat uživatele:
Slovakia

Re: Formuler F1 cccam

Příspěvekod korytnacka » 20 čer 2017, 20:48

Presne tak to robim mam vytvorenu zalohu cccam aj oscam a len kopirujem ,cccam som tam dal preto že mi to začalo sekat oscam na DM900 ke ide bez sekania. :cry:

Uživatelský avatar
korytnacka
V.I.P.
V.I.P.
Příspěvky: 134
Registrován: 26 pro 2011, 20:45
Bydliště: CSSR
Poděkoval: 28 krát
Poděkováno: 27 krát
Kontaktovat uživatele:
Slovakia

Re: Formuler F1 cccam

Příspěvekod korytnacka » 23 čer 2017, 20:10

čo tu nikto nema formuleraF1?????????????????????? :51:

salon
Nováček
Nováček
Příspěvky: 1
Registrován: 30 črc 2017, 17:11
Slovakia

Re: Formuler F1 cccam

Příspěvekod salon » 03 srp 2017, 11:58

Zdravím,

vie mi niekto poradit ako sa pripojim cez web do scamu s tymto prijimačom, ip adresa :8888 mi nefunguje

Uživatelský avatar
korytnacka
V.I.P.
V.I.P.
Příspěvky: 134
Registrován: 26 pro 2011, 20:45
Bydliště: CSSR
Poděkoval: 28 krát
Poděkováno: 27 krát
Kontaktovat uživatele:
Slovakia

Re: Formuler F1 cccam

Příspěvekod korytnacka » 16 srp 2017, 18:32

salon píše:Zdravím,

vie mi niekto poradit ako sa pripojim cez web do scamu s tymto prijimačom, ip adresa :8888 mi nefunguje

čau čo maš napisane v oscam config-httpport = 8888 ja bežim na cccame :90:

pedro.v
Nováček
Nováček
Příspěvky: 42
Registrován: 02 úno 2011, 17:12
Poděkoval: 1 krát

Re: Formuler F1 cccam

Příspěvekod pedro.v » 25 říj 2017, 17:49

v configu oscam.conf su dolezite 2 parametre. http port a httpallowed - adresy z ktorych je povoleny pristup na ten http port. ak mas nejake domace wifi alebo neviem co tak je mozne ze mas adresy z ineho rozsahu takze sa tam nedostanes

Kód: Vybrat vše

[webif]
httpport                      = 8888
httphelplang                  = en
httprefresh                   = 60
httpshowmeminfo               = 1
httpshowuserinfo              = 1
httpshowecminfo               = 1
httpshowloadinfo              = 1
httpallowed                   = 127.0.0.1,192.168.0.1-192.168.255.255
hideclient_to                 = 15


Zpět na „Diskuze Formuler F1“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host