Karta a modul Telly v dreamboxu

Diskuze Dreambox 920 UHD 4K FBC.

Moderátoři: monkus, 005jon, Warder

Odpovědět
JiriCH7
Nováček
Nováček
Příspěvky: 3
Registrován: 10 kvě 2011, 23:02

Karta a modul Telly v dreamboxu

Příspěvek od JiriCH7 »

Problém: Rozkodování programů Telly v Nagravision. Pří vložení modulu s kartou do TV funguje bez problemu. Při vložení modulu s kartou do dreamboxu DM920 je modul i karta načtena , ale obraz ani zvuk nerozkoduje. Poraďte prosím co je za potřebí pro to udělat. Díky za každou odpověď



Uživatelský avatar
efendy55 Slovakia
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 1015
Registrován: 03 kvě 2014, 21:07
Bydliště: B.B. je nás ako sásovanov
Dal poděkování: 16 poděkování
Dostal poděkování: 65 poděkování

Re: Karta a modul Telly v dreamboxu

Příspěvek od efendy55 »

ked napíšeš aké tam máš image tak ti možno niekto poradí . v niektorých image treba plugin na CI+ a v niektorých nie .....je to už súčasť image a potom stačí si len nastaviť CI+ v menu. :89:


Všetko4K,Linux E2

JiriCH7
Nováček
Nováček
Příspěvky: 3
Registrován: 10 kvě 2011, 23:02

Re: Karta a modul Telly v dreamboxu

Příspěvek od JiriCH7 »

Používám image Open ATV 6,5. Nebo existuje jiná verze v níž by to chodilo?
Prosím o odpověď.



Uživatelský avatar
efendy55 Slovakia
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 1015
Registrován: 03 kvě 2014, 21:07
Bydliště: B.B. je nás ako sásovanov
Dal poděkování: 16 poděkování
Dostal poděkování: 65 poděkování

Re: Karta a modul Telly v dreamboxu

Příspěvek od efendy55 »

máš takého stroja a trepeš tam open??? :D v image openatv treba nahrať plugin pre CI+ v niektorých boxoch . potom to pôjde aj v tvojom boxe . alebo openpli ,hdfreaks to už majú v sebe väčšinou . :87: ale asi by som si do DM nahral OE-2.5 alebo také niečo. :106:skús toto....možno to pomôže reštart E2 a nastaviť CI+ v menu.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.


Všetko4K,Linux E2

JiriCH7
Nováček
Nováček
Příspěvky: 3
Registrován: 10 kvě 2011, 23:02

Re: Karta a modul Telly v dreamboxu

Příspěvek od JiriCH7 »

Dointaloval jsem plugin CI+ , ale stejně to nejede. Akorát ČT 1 HD a ješte pár programů asi pět . Už vážně nevím co stím. Na modulu mám nastaveno
CI+ 1,3.



Uživatelský avatar
Warder Slovakia
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 712
Registrován: 05 črc 2010, 16:47
Dal poděkování: 2 poděkování
Dostal poděkování: 92 poděkování

Re: Karta a modul Telly v dreamboxu

Příspěvek od Warder »

Kedze tu teraz nemam ziadny box od DM tak skusim len "strelit od boku". Na starsich moduloch od DIGI v spojeni s tym pluginom CI+ helper sa nastavovalo tusim nejaky zakladny (najnizsi) mod. A este mi muuza nahovara ci tam v Menu prijmaca nemas aj nieco ako "Priradenie CI". Ze by si mu cez jeho menu priradil aj ake CAIDy ma vlastne spracovavat. ;)


Nosce te ipsum.

Odpovědět

Zpět na „Diskuze Dreambox 920 UHD 4K FBC“