Fórum Satdigitalne.cz

Satelitní přijímače různých značek.
Home Page FAQ Team
  Registrovat
Přihlásit se 

Smazat všechny cookies z fóra

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Google



New Topic Post Reply  [ Příspěvků: 8 ] 
  Verze pro tisk
Předchozí téma | Následující téma 
Autor Zpráva
Offline 
 Předmět příspěvku: Opticum Multi 7100
PříspěvekNapsal: 04 lis 2009, 21:31 
Nováček
Nováček

Registrován: 24 úno 2009, 16:56
Příspěvky: 59
kúpil som uvedený prijímač, a predajca mi povedal že na ich stránke je update softu, ale ich server práve jak na potvoru nejde, vie mi niekto poradiť, údajne to musí byť soft pre 7100, ale jaký?
Ď.


Nahoru
 Profil  
 
Offline 
 Předmět příspěvku: Re: Opticum Multi 7100
PříspěvekNapsal: 04 lis 2009, 23:56 
Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Registrován: 14 led 2009, 22:26
Příspěvky: 5450
Bydliště: Slovensko
Taky prijimac neexistuje.
Mas Opticum Multiroom ?


Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00


Nahoru
 Profil  
 
Offline 
 Předmět příspěvku: Re: Opticum Multi 7100
PříspěvekNapsal: 06 lis 2009, 14:13 
Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Registrován: 14 led 2009, 22:26
Příspěvky: 5450
Bydliště: Slovensko
tak sa ospravedlnujem - dnes som nasiel na nete Optcum 7100 Multi. Nic blizsie tam nebolo - dokonca ho ani nemali. Ale je to vlastne Multiroom - technickym riesenim. SW sa da zistit v menu prijimaca- podla verzie loadera sa treba orientovat .


Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00


Nahoru
 Profil  
 
Offline 
 Předmět příspěvku: Re: Opticum Multi 7100
PříspěvekNapsal: 11 lis 2009, 09:32 
Nováček
Nováček

Registrován: 24 úno 2009, 16:56
Příspěvky: 59
grantec píše:
tak sa ospravedlnujem - dnes som nasiel na nete Optcum 7100 Multi. Nic blizsie tam nebolo - dokonca ho ani nemali. Ale je to vlastne Multiroom - technickym riesenim. SW sa da zistit v menu prijimaca- podla verzie loadera sa treba orientovat .


no makal som nad tým celú noc našiel som plno softu, no nakoniec sa mi to podarilo až s originál softom zo stránky výrobcu. bola to sranda, musel som x-krát mazať prijímač, lebo to nešlo, ale nakoniec sa podarilo, soft musí byť opticum_7100CR


Nahoru
 Profil  
 
Offline 
 Předmět příspěvku: Opticum Multi 7100
PříspěvekNapsal: 05 úno 2010, 16:31 
Nováček
Nováček

Registrován: 24 úno 2009, 16:56
Příspěvky: 59
Opticum Multi 7100, je tam soft aby čítal Skylink, nejaky mcas, zdieľanie nastavené na jednom server, na druhom client1, pravidelne vyskočí na obrazovke tabuľka slot0 removed, card insered a podobne srandy, keby sa to stalo raz za mesiac, týždeň, alebo len sem tam tak by to bolo celkom aj v poriadku, ale ono to vypisuje aj 3x do hodiny, pravdepodobne je to softom, ale jaky soft tam dať aby to nerobilo?


Nahoru
 Profil  
 
Offline 
 Předmět příspěvku: Re: Opticum Multi 7100
PříspěvekNapsal: 05 úno 2010, 16:48 
Uživatelský avatar
Administrátor
Administrátor

Registrován: 14 led 2009, 22:26
Příspěvky: 5450
Bydliště: Slovensko
podlep kartu a tak ju vloz do citacky.
obcas pomoze aj ocistenie kontaktov novinovym papierom.


Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00


Nahoru
 Profil  
 
Offline 
 Předmět příspěvku: Re: Opticum Multi 7100
PříspěvekNapsal: 05 úno 2010, 17:18 
Nováček
Nováček

Registrován: 24 úno 2009, 16:56
Příspěvky: 59
ale to iste mi robi aj pri dvoch Opticum 4160CX plus zdieľaných káblom RS232, v stroji co je v ňom karta, čiže card share:server, robi to iste, a na druhom čo je client, pri prepinani pokiaľ načíta zdieľanie ta po doby 1-5 sekúnd vypisuje zakodovany kanal, a potom nabehne,
v obidvoch pripadoch si myslím že nejde o mechanickú závadu, že nedolieha karta na kontakty čítačky, ale skúsim to preveriť


Nahoru
 Profil  
 
Offline 
 Předmět příspěvku: Re: Opticum Multi 7100
PříspěvekNapsal: 07 pro 2010, 15:59 
Nováček
Nováček

Registrován: 14 led 2010, 11:08
Příspěvky: 1
excellence píše:
grantec píše:
tak sa ospravedlnujem - dnes som nasiel na nete Optcum 7100 Multi. Nic blizsie tam nebolo - dokonca ho ani nemali. Ale je to vlastne Multiroom - technickym riesenim. SW sa da zistit v menu prijimaca- podla verzie loadera sa treba orientovat .


no makal som nad tým celú noc našiel som plno softu, no nakoniec sa mi to podarilo až s originál softom zo stránky výrobcu. bola to sranda, musel som x-krát mazať prijímač, lebo to nešlo, ale nakoniec sa podarilo, soft musí byť opticum_7100CR[/q

Ahoj, když už popisuješ, jaký tam má být sw, tak by bylo fajn, kdyby jsi ho tu taky vystavil pro ostatní, dík.
miki


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
New Topic Post Reply  [ Příspěvků: 8 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru
Přejít na:  

Zjistit Google Pagerank, S-rank a Jyxorank

Powered by Skin-Lab © Alpha Trion
Český překlad – phpBB.cz