Prosím o radu (CI+ reader bez tuneru)

Flash FW Klasické CRT, LCD, Plazma. Sat. karty.Pc karty.a vše kolem.

Moderátor: 005jon

Asuan Czech Republic
Nováček
Nováček
Příspěvky: 5
Registrován: 15 dub 2017, 12:47

Prosím o radu (CI+ reader bez tuneru)

Příspěvekod Asuan » 15 dub 2017, 12:51

Zdravím,

potřeboval bych poradit ohledně slotu CI+ do počítače (klasický stolní),
důležité je aby nebyl vázaný na nějaký tuner
ideálně PCIe, už jsem rezignoval na to, že bude na místě floppy/CD-ROMky, takže je jedno jestli bude tam nebo v zadní záslepce

hledám již celkem dlouho (Google, ali, e-bay, amazon) a zatím neúspěšně,
v podstatě co se mi zatím podařilo najít je DD, které je mimo můj vyhrazený badget,
tak zkouším štěstí tady

ještě dodatek, je pro mě důležitá podpora linuxu a OScam (popř. TVheadend)

Uživatelský avatar
efendy55 Slovakia
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 909
Registrován: 03 kvě 2014, 21:07
Bydliště: B.B. je nás ako sásovanov
Poděkoval: 12 krát
Poděkováno: 52 krát

Re: Prosím o radu (CI+ reader bez tuneru)

Příspěvekod efendy55 » 15 dub 2017, 16:19

hm ,nejako nerozumiem tomuto tvojmu dotazu ...... :?: o čo sa ti jedná ??? to akože chceš do pc strčiť CAM-CI+ a rozchodiť v oscame ??? ak áno tak to asi nepôjde , jedine pokial viem tak DIABLO-CAM ten frčí aj v oscame . alebo som to nepochopil vôbec ???? :89:
Všetko4K,Linux E2

makatch Slovakia
Nováček
Nováček
Příspěvky: 47
Registrován: 17 říj 2009, 19:24

Re: Prosím o radu (CI+ reader bez tuneru)

Příspěvekod makatch » 15 dub 2017, 17:02

Karta v module ti s oscamom komunikovať nebude.
Kúp si ty radšej také niečo
https://www.google.cz/search?q=Progr%C3 ... 36&bih=735
Gigablue HD QUAD PLUS OpenATV 5.1
HD-BOX FS-9105+ E2 OpenATV5.1

PANASONIC TX-42AS600E

Asuan Czech Republic
Nováček
Nováček
Příspěvky: 5
Registrován: 15 dub 2017, 12:47

Re: Prosím o radu (CI+ reader bez tuneru)

Příspěvekod Asuan » 15 dub 2017, 18:20

efendy55 píše:...to akože chceš do pc strčiť CAM-CI+ a rozchodiť v oscame...

ano přesně toto jsou mé myšlenky buď oscam (cccam nebo nějakej jinej) nebo to napojit přímo do tvheadend

makatch píše:...Kúp si ty radšej také niečo...

chtěl jsem to použít s CAM Digi TV, jejíž karta bohužel v uni čtečce nejede (Nagra4)
mám SmarGo SmartReaderPlus V2

Uživatelský avatar
efendy55 Slovakia
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 909
Registrován: 03 kvě 2014, 21:07
Bydliště: B.B. je nás ako sásovanov
Poděkoval: 12 krát
Poděkováno: 52 krát

Re: Prosím o radu (CI+ reader bez tuneru)

Příspěvekod efendy55 » 15 dub 2017, 18:52

no cam modul ti určite nepôjde v oscame , jedine to diablo a digi karta v uni čítačke tiež nie pokial viem . :51: v tvojom prípade pokial chceš používať tvoju kombináciu tak jedine asi kúpiť nejaký box s CI + slotom .... :74:
Všetko4K,Linux E2

Asuan Czech Republic
Nováček
Nováček
Příspěvky: 5
Registrován: 15 dub 2017, 12:47

Re: Prosím o radu (CI+ reader bez tuneru)

Příspěvekod Asuan » 15 dub 2017, 20:00

separátní box nepřipadá v úvahu, ty mají jeden, max. dva tunery a já bych chtěl provozovat min. čtyři nezávislé streamy (domácí IPTV), navíc obvykle nemají ani DVB-T tuner, díky kterému nemusí být blokovaný satelitní tuner, u pozemně šířených programů
aktuálně mám počítač (takové HTPC) na kterém běží derivát Ubuntu, v USB Evolve Venus (2x DVB-T), který časem nahradím iterním vícetunerem a v PCIe TBS 6902 (2x DVB-S/S2), do budoucna 4 popř. 8 tuner
box by byl degradací funkcionality

byly by dvě řešení, ale ani do jednoho se mi vůbec nechce
první, donutit rodinu k přechodu na Freesat a tedy s uničtečkou použitelné Irdeto
druhé, Cardsharingový server

makatch Slovakia
Nováček
Nováček
Příspěvky: 47
Registrován: 17 říj 2009, 19:24

Re: Prosím o radu (CI+ reader bez tuneru)

Příspěvekod makatch » 15 dub 2017, 21:58

No,digi kartu v module určite nenazdielaš.Pokiaľ sa to aj dá,tak to nieje public a len tak pre nič za nič ti to nikto neprezradí.
Gigablue HD QUAD PLUS OpenATV 5.1
HD-BOX FS-9105+ E2 OpenATV5.1

PANASONIC TX-42AS600E

Uživatelský avatar
efendy55 Slovakia
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 909
Registrován: 03 kvě 2014, 21:07
Bydliště: B.B. je nás ako sásovanov
Poděkoval: 12 krát
Poděkováno: 52 krát

Re: Prosím o radu (CI+ reader bez tuneru)

Příspěvekod efendy55 » 16 dub 2017, 09:37

a borci čo už vedia ako na nové digi tak si to nechajú pre seba a určite to nezavesia na fora sadarmo , lebo strávili pri tom 100-vky hodín ......... :89:
Všetko4K,Linux E2

Asuan Czech Republic
Nováček
Nováček
Příspěvky: 5
Registrován: 15 dub 2017, 12:47

Re: Prosím o radu (CI+ reader bez tuneru)

Příspěvekod Asuan » 16 dub 2017, 21:20

makatch píše:No,digi kartu v module určite nenazdielaš


nejde mi o sdílení karty jako takové do sítě, ale o dekódování streamů vrámci toho HTPC a do sítě by šli už čisté streamy
chtěl jsem napojit nějak jejich CAM, ať už přes oscam (cccam nebo nějakej jinej) nebo napřímo, do TVheadendu, kterej mám na backendu

škoda, jak jsem psal výše, budu muset vymyslet nějaký jiný řešení

Asuan Czech Republic
Nováček
Nováček
Příspěvky: 5
Registrován: 15 dub 2017, 12:47

Re: Prosím o radu (CI+ reader bez tuneru)

Příspěvekod Asuan » 17 črc 2018, 09:16

Takže výsledné řešení byl přechod na Freesat a zprovoznění v USB readeru

Tento topic možno uzavřít

marian34
Nováček
Nováček
Příspěvky: 10
Registrován: 16 čer 2010, 21:31

Re: Prosím o radu (CI+ reader bez tuneru)

Příspěvekod marian34 » 17 črc 2018, 12:50

Asuan píše:
makatch píše:No,digi kartu v module určite nenazdielaš


nejde mi o sdílení karty jako takové do sítě, ale o dekódování streamů vrámci toho HTPC a do sítě by šli už čisté streamy
chtěl jsem napojit nějak jejich CAM, ať už přes oscam (cccam nebo nějakej jinej) nebo napřímo, do TVheadendu, kterej mám na backendu

škoda, jak jsem psal výše, budu muset vymyslet nějaký jiný řešení

Máš v tom riadny guláš. Oscam a CAM nemajú svojím spôsobom nič spoločné. Na digi potrebuješ ich CAM, keďže kartu žiadny verejný softcam(oscam,cccam) nevie čítať. A môžeš veselo streamovať. CAM dáš buď do linuxu, alebo do pc karty s CI slotom, alebo do nejakého profi zariadenia.

lavega
Nováček
Nováček
Příspěvky: 1
Registrován: 01 úno 2012, 19:19

Re: Prosím o radu (CI+ reader bez tuneru)

Příspěvekod lavega » 06 lis 2018, 11:21

Ahoj, chcem sa spýtať či pôjde Freesat karta v CI+ module PlusTelka.


Zpět na „CAM Moduly, Tv, Pc a Sat.Karty“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host