CAM 701 Viaccess

Flash FW Klasické CRT, LCD, Plazma. Sat. karty.Pc karty.a vše kolem.

Moderátoři: 005jon, 005jon

renda567 Czech Republic
Nováček
Nováček
Příspěvky: 17
Registrován: 15 bře 2017, 13:27

CAM 701 Viaccess

Příspěvekod renda567 » 01 bře 2020, 12:33

Nedávno jsem řešil nákup nové TV, LG. A s tím i dekódování programů Skylink. V této TV se mně osvědčil modul s ICE kartou TechniSat TechniCrypt IR CI+ a CAM 701. S ostatníma byli problémy.
Ale rad bych se zeptal na modul cam 701 multi-2 (CAM 701 s logem INTERSAT). Tento modul jsem odzkoušel ve svém Sat. přijímači Octagon SF4008, OpenAtv 4. Zjistil jsem jednu zajímavost, Tento modul dekódoval programy Skylink v těchto systémech: 0D96, 0624, 1817 Nagravision (Nautical HD) a 0500 Viaccess (INSIGHT HD), 1867 Nagravision (INSIGHT UHD).
Nevíte někdo o tomto něco zajímavého? :thankyou:

renda567 Czech Republic
Nováček
Nováček
Příspěvky: 17
Registrován: 15 bře 2017, 13:27

Re: CAM 701 Viaccess

Příspěvekod renda567 » 05 bře 2020, 12:38

Předpokládal jsem 0 reakci. Asi si si myslíte cosi?
Pokusím se přidat pár náhledů, snad uvěříte, tedy pokud se nezbláznil sat. přijímač.
Jen dodávám. modul je nový a zaregistrovaný u Skylinku, je v promo režimu kdy jdou téměř všechny programy operátora.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Uživatelský avatar
Warder Slovakia
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 496
Registrován: 05 črc 2010, 16:47
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 68 krát

Re: CAM 701 Viaccess

Příspěvekod Warder » 05 bře 2020, 13:00

Kedze ja som predpokladal tuto tvoju odpoved na vlastnu otazku tak ti len tak z voleja napisem, ze najprv si zisti ake vsetky realne CAIDi su pripojene ku kazdemu jednemu programu co si pozeral a potom sa sa spytaj napriklad na podpore toho tvojho sat pristroja, ze preco ti zobrazi na obrazovke skinu ako pouzity prvy CAID ktory najde. Snad som aspon trosku ukojil tvoje tuzby po odpovediach. :D
:89:
Nosce te ipsum.

renda567 Czech Republic
Nováček
Nováček
Příspěvky: 17
Registrován: 15 bře 2017, 13:27

Re: CAM 701 Viaccess

Příspěvekod renda567 » 07 bře 2020, 13:02

Díky, samozřejmě se podívám. Tak, že vy si myslíte, že satelitní přijímač vypisuje blbosti?? Moc rád bych věděl jak to doopravdy je? :51:

renda567 Czech Republic
Nováček
Nováček
Příspěvky: 17
Registrován: 15 bře 2017, 13:27

Re: CAM 701 Viaccess

Příspěvekod renda567 » 07 bře 2020, 14:10

Koukal jsem na to a caid souhlasí s tím co je na výpisu.
Stingray-Classica HD Cryptoworks
Irdeto
Mediaguard
Nagravision
Viaccess

Nautical Channel HD Cryptoworks
Irdeto
Mediaguard
Viaccess

Insight UHD Conax
Irdeto
Nagravision
Viaccess
Videoguard

Nemislým si, že je to až tak nesmyslné jak se zdá. :51:

Uživatelský avatar
Warder Slovakia
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 496
Registrován: 05 črc 2010, 16:47
Poděkoval: 2 krát
Poděkováno: 68 krát

Re: CAM 701 Viaccess

Příspěvekod Warder » 07 bře 2020, 19:13

Ja som ti napisal aby si pozrel tie CAIDY s tym, ze sa upriamis nato preco ti zobrazi na obrazovke "skinu" ako pouzity prvy CAID ktory si skin "nejako zdetekuje a vybere", naco potom si ho ten "skin" tak zobrazi a nezobrazi ten ktory sa ozaj pouziva.
A ty si len pozrel na kanaloch CAIDy a ides hned zas pisat o nejakej nezmyselnosti a na kontaktovanie nejakej podpory ( ci uz podpory v ovladacoch, image alebo "skinu") si sa jednoducho vy.......

Takze este jedna mozna pomoc. Pouvazuj nad textom v "uvodzovkach".
:89:
Nosce te ipsum.

renda567 Czech Republic
Nováček
Nováček
Příspěvky: 17
Registrován: 15 bře 2017, 13:27

Re: CAM 701 Viaccess

Příspěvekod renda567 » 09 bře 2020, 19:22

Díky.
Co se týká CAID. Programy které uvádím výše opravdu vysílají s CAID které mně vypsal sat přijímač.
Nevím co dál zkoumat? Zkusil jsem jiný Image a jiný skin vše stejné.
Rád bych upozornil na toto: cam 701 „multi-2“ (CAM 701 s logem INTERSAT)
Hledal jsem informace na internetu na stránkách viaccess-orca jsem nic nenašel. Povedlo se mně proklikat dál k výrobci čipů a tam jsem našel toto:
„Jádro je extrémně odolné vůči celé řadě sofistikovaných útoků, jako jsou útoky s bočním kanálem, a zároveň poskytuje flexibilitu pro integraci s více systémy podmíněného přístupu (CAS) nebo řešením pro správu digitálních práv (DRM)“.
Zde je odkaz: https://www.rambus.com/blogs/viaccess-o ... tion-core/
Vše je v angličtině a tak jsem použil překladač googl. Doufám, že je to správně???
Moc rád, kdyby se někdo našel a byl schopen tento modu odzkoušet?
O viaccess-orca jsem se dočetl i jiné informace, konkrétně o sledování nelegálního obsahu pomocí prostředí KODI.

Pro mně je toto uzavřené, hlavní je, že modul je plně funkční, umožňuje rychlé přepínání a po zapnutí nehází po dlouhou dobu hlášky tipu „nemáte oprávnění“.
Jinak díky za rady. Já jsem se spíše chtěl něco dozvědět.


Zpět na „CAM Moduly, Tv, Pc a Sat.Karty“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host