Jak nahrat novou Image

Rady a návody pro přijímače ZGEMMA H9S DVB-S2 4K Ultra HD.
tomy159 Korea North
Nováček
Nováček
Příspěvky: 4
Registrován: 24 led 2014, 18:40
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 5 krát

Jak nahrat novou Image

Příspěvekod tomy159 » 28 zář 2018, 01:11

navod na nahrati image:

asi nejdulezitejsi vec USB disk musi byt naformatovan na Fat32 zadny jiny format box nevezme na vedomi pri boot install

takze naformatujeme usb stick (fat32)
stahneme prislusnou image ( nechci zde davat links na konkretni stranky , OpenAtv, OpenPli ,OpenHdf atd) popripade zalohu zde z fora.
po stazeni soubory jsou ve formatu .rar takze je musime extrahovat. soubor .rar ma 3 polozky : 2 souboy - bootargs.bin , fastboot.bin a H9 - slozku
vsechny 3 soubory presuneme na Usb stick. * obcas se jeste objevuje 4 soubor imageversion popripade i ten presunte na Usb stick.

ted kde se dela nejvetsi chyba:
vypnete box zvadu hlavnim vypinacem
pak zasunte Usb stick do jednoho ze dvou dostupnych USB ( je uplne jedno ktery si vyberete)
na zadni strane najdete jeste jedno tlacitko " reset" zmacknout a drzet
jak mele drzite tlacitko reset zapnete hlavni vypinac na on hlavne furt drzte tlacitko reset
az vam zacne blykat Air digital Logo na celni strane ( pri zapnuti sviti bile ) jak mele zacne blikat cervena/ bila muzeme pustit i tlacitko reset
ted uz si jen sednete a pockejte az se box naflashuje. sam se i automaticky po nahrati Image restartuje takze se nemusi o nic starat muzete si udelat kavu.
trvato cca 2-5 min pak uz by vas mela vytat configuracni stranka ( pri pouziti zalohy uz mate celou configuraci hotovou vcetme programu)


doufam ze nekomu toto aspon trochu pomuze.

Uživatelský avatar
king Slovakia
Nováček
Nováček
Příspěvky: 117
Registrován: 10 srp 2012, 15:12
Bydliště: SK
Poděkoval: 1 krát

Re: Jak nahrat novou Image

Příspěvekod king » 24 lis 2018, 20:08

zdravim, si spokojny s tym primacom? dik
Zgemma H9S
HDBox Enibox
AzboxMe

Uživatelský avatar
king Slovakia
Nováček
Nováček
Příspěvky: 117
Registrován: 10 srp 2012, 15:12
Bydliště: SK
Poděkoval: 1 krát

Re: Jak nahrat novou Image

Příspěvekod king » 24 lis 2018, 20:11

rozmyslam ze ho objednam
Zgemma H9S
HDBox Enibox
AzboxMe

Uživatelský avatar
baranček Slovakia
Nováček
Nováček
Příspěvky: 87
Registrován: 27 lis 2008, 17:35
Bydliště: Banská Bystrica
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 2 krát

Re: Jak nahrat novou Image

Příspěvekod baranček » 25 lis 2018, 09:03

skús ešte popremýšľať,či nedáš prednosť Zgemme H7S.Mám ju doma už dva mesiace a úplná spokojnosť.Táto H9S je totiž veľmi oklieštená,nemá čítačku kariet ani CI slot,ja by som radšej doložil 70 Eur a mal doma plnohodnotný trojtunerák a pekný darček pod stromček :89:
VU+SOLO 4K,Zgemma H7S,et-4000,HDBOX 9100karty ICE výmena 2x, motor 42E-30W TV LED SAMSUNG UE40JU6072,MODUL CI+NEOTION :89:

jhugo123 Czech Republic
Nováček
Nováček
Příspěvky: 15
Registrován: 08 zář 2010, 09:03
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 1 krát

Re: Jak nahrat novou Image

Příspěvekod jhugo123 » 26 lis 2018, 19:15

Nahrávání IMAGE - pro všechny, píšu to stále dokola. Po žádných tlačítkách se neskáče, nic se nemačká současně apod. V adresáři "h9" je soubor "noforce", ten se přepíše na "force" např. v TC, vloží se do USB, tvrdý restart vypínačem napájení a už se nahrává IMAGE. Jednoduché. Pro rýpaly - v TC dejte kursor na "noforce", stiskněte "F3" a čtěte.
XPEEDLX2_OpenHDF6.3, Octagon SF4008 UHD 4K TRIPLE_OpenHDF6.3

Uživatelský avatar
Fishburn Czech Republic
V.I.P.
V.I.P.
Příspěvky: 1053
Registrován: 25 úno 2010, 19:52
Bydliště: v Cyberprostoru
Poděkoval: 32 krát
Poděkováno: 9 krát

Re: Jak nahrat novou Image

Příspěvekod Fishburn » 26 lis 2018, 19:45

Nejsem žadnej rejpal ale mi to noforce na force nefungovalo .... / po přidržení tlačítka na panelu se přijímač prepne do rescue modu a taha z usb images...
:89:
AzBoxE.,SG2100,Par 90,1xTwinQuad , TV-Sharp 3D Ult
E2 OpenRsi 3.0 v.21.7.2013 CCcam 2.2.1
Amiko Alien Min OpenATV 6.2,OSC r11438 sh4
Formuler F4 Turbo Combo hevc
OpenATV 6.2 ICE irdeto 0624 Oscam svn11401+NewCamd to CCcam 2.2.1 Aktive

Uživatelský avatar
Fishburn Czech Republic
V.I.P.
V.I.P.
Příspěvky: 1053
Registrován: 25 úno 2010, 19:52
Bydliště: v Cyberprostoru
Poděkoval: 32 krát
Poděkováno: 9 krát

Re: Jak nahrat novou Image

Příspěvekod Fishburn » 26 lis 2018, 19:52

Otestoval jsem 3 kusy Zegema H7S a vždy tlačítko.. A mohu potvrdit že jde o opravdu zdařile boxy... i konkurence schopné V+ ,Dreambox a další ve stejne hardverové třídě za rozumnou cenu ... :87:
AzBoxE.,SG2100,Par 90,1xTwinQuad , TV-Sharp 3D Ult
E2 OpenRsi 3.0 v.21.7.2013 CCcam 2.2.1
Amiko Alien Min OpenATV 6.2,OSC r11438 sh4
Formuler F4 Turbo Combo hevc
OpenATV 6.2 ICE irdeto 0624 Oscam svn11401+NewCamd to CCcam 2.2.1 Aktive

Uživatelský avatar
Fishburn Czech Republic
V.I.P.
V.I.P.
Příspěvky: 1053
Registrován: 25 úno 2010, 19:52
Bydliště: v Cyberprostoru
Poděkoval: 32 krát
Poděkováno: 9 krát

Re: Jak nahrat novou Image

Příspěvekod Fishburn » 26 lis 2018, 19:56

A navíc 4K což npř ..Dream 520/525 nemá ...a další ... :31: :96: nebudu to srovnavat protože by to bylo nadržovaní :D
To je na Uživatelích :Steiner:
AzBoxE.,SG2100,Par 90,1xTwinQuad , TV-Sharp 3D Ult
E2 OpenRsi 3.0 v.21.7.2013 CCcam 2.2.1
Amiko Alien Min OpenATV 6.2,OSC r11438 sh4
Formuler F4 Turbo Combo hevc
OpenATV 6.2 ICE irdeto 0624 Oscam svn11401+NewCamd to CCcam 2.2.1 Aktive

Uživatelský avatar
baranček Slovakia
Nováček
Nováček
Příspěvky: 87
Registrován: 27 lis 2008, 17:35
Bydliště: Banská Bystrica
Poděkoval: 1 krát
Poděkováno: 2 krát

Re: Jak nahrat novou Image

Příspěvekod baranček » 27 lis 2018, 14:00

Fishburn píše:Otestoval jsem 3 kusy Zegema H7S a vždy tlačítko.. A mohu potvrdit že jde o opravdu zdařile boxy... i konkurence schopné V+ ,Dreambox a další ve stejne hardverové třídě za rozumnou cenu ... :87:

Súhlasím,ale predsa nejaké nedostatky má.Absencia tlačítka na vysunutie CAM modulu z CI slotu.Pomôžu jedine jemné kliešte,rukou vytiahnuť je nemožné.A nefunkčnosť ICE karty SKylink v čítačke-nefunguje zvuk,pokiaľ je ďalšia ICE karta SKylinku použitá v module v CI slote. :!:
VU+SOLO 4K,Zgemma H7S,et-4000,HDBOX 9100karty ICE výmena 2x, motor 42E-30W TV LED SAMSUNG UE40JU6072,MODUL CI+NEOTION :89:

Uživatelský avatar
Fishburn Czech Republic
V.I.P.
V.I.P.
Příspěvky: 1053
Registrován: 25 úno 2010, 19:52
Bydliště: v Cyberprostoru
Poděkoval: 32 krát
Poděkováno: 9 krát

Re: Jak nahrat novou Image

Příspěvekod Fishburn » 27 lis 2018, 20:00

Ne ne kolego je to vše o nastavení ... v univerlzalu chodí užasně v modulu chodí taky ale nesmíš z modulem nic zdílet .... viz.sykl*nk :15:
:89:
AzBoxE.,SG2100,Par 90,1xTwinQuad , TV-Sharp 3D Ult
E2 OpenRsi 3.0 v.21.7.2013 CCcam 2.2.1
Amiko Alien Min OpenATV 6.2,OSC r11438 sh4
Formuler F4 Turbo Combo hevc
OpenATV 6.2 ICE irdeto 0624 Oscam svn11401+NewCamd to CCcam 2.2.1 Aktive

Uživatelský avatar
Fishburn Czech Republic
V.I.P.
V.I.P.
Příspěvky: 1053
Registrován: 25 úno 2010, 19:52
Bydliště: v Cyberprostoru
Poděkoval: 32 krát
Poděkováno: 9 krát

Re: Jak nahrat novou Image

Příspěvekod Fishburn » 27 lis 2018, 20:04

Zatím nevím proč ale je to tak ... boužel už nemam tento skvělí box k dispozici :31: :8:
AzBoxE.,SG2100,Par 90,1xTwinQuad , TV-Sharp 3D Ult
E2 OpenRsi 3.0 v.21.7.2013 CCcam 2.2.1
Amiko Alien Min OpenATV 6.2,OSC r11438 sh4
Formuler F4 Turbo Combo hevc
OpenATV 6.2 ICE irdeto 0624 Oscam svn11401+NewCamd to CCcam 2.2.1 Aktive

Uživatelský avatar
Fishburn Czech Republic
V.I.P.
V.I.P.
Příspěvky: 1053
Registrován: 25 úno 2010, 19:52
Bydliště: v Cyberprostoru
Poděkoval: 32 krát
Poděkováno: 9 krát

Re: Jak nahrat novou Image

Příspěvekod Fishburn » 27 lis 2018, 20:13

Zatím nevím proč ale je to tak ... boužel už nemam tento skvělí box k dispozici :31: :8:

Absencia tlačítka na vysunutie CAM modulu z CI slotu.Pomôžu jedine jemné kliešte,rukou vytiahnuť je nemožné

ano je to mu tak-- ovšem pokud běžný uživatel jednou vloží modul neni třeba ho vytahovat a vyrobce slibuje napravu a v prohlašení píše udajně i v zaručním listu že uživatel ktery při instalaci nebo montaže hdd muže modul vytlačit zevnitr i bez straty zaruky :?: :idea: :!: :89:
AzBoxE.,SG2100,Par 90,1xTwinQuad , TV-Sharp 3D Ult
E2 OpenRsi 3.0 v.21.7.2013 CCcam 2.2.1
Amiko Alien Min OpenATV 6.2,OSC r11438 sh4
Formuler F4 Turbo Combo hevc
OpenATV 6.2 ICE irdeto 0624 Oscam svn11401+NewCamd to CCcam 2.2.1 Aktive

Uživatelský avatar
king Slovakia
Nováček
Nováček
Příspěvky: 117
Registrován: 10 srp 2012, 15:12
Bydliště: SK
Poděkoval: 1 krát

Re: Jak nahrat novou Image

Příspěvekod king » 03 pro 2018, 23:09

Zdravim, neviete niekto ako na tomto primaci spojazdnit HBBTV, ten co sa da stiahnut cez plugin feed nefunguje, mam tam OpenAtv 6.2? Dik
Zgemma H9S
HDBox Enibox
AzboxMe

Uživatelský avatar
Fishburn Czech Republic
V.I.P.
V.I.P.
Příspěvky: 1053
Registrován: 25 úno 2010, 19:52
Bydliště: v Cyberprostoru
Poděkoval: 32 krát
Poděkováno: 9 krát

Re: Jak nahrat novou Image

Příspěvekod Fishburn » 04 pro 2018, 18:46

NA openAtv 6.1 z Fedu plugin jde 100 procent.. nejde pouze opera..
AzBoxE.,SG2100,Par 90,1xTwinQuad , TV-Sharp 3D Ult
E2 OpenRsi 3.0 v.21.7.2013 CCcam 2.2.1
Amiko Alien Min OpenATV 6.2,OSC r11438 sh4
Formuler F4 Turbo Combo hevc
OpenATV 6.2 ICE irdeto 0624 Oscam svn11401+NewCamd to CCcam 2.2.1 Aktive

Uživatelský avatar
king Slovakia
Nováček
Nováček
Příspěvky: 117
Registrován: 10 srp 2012, 15:12
Bydliště: SK
Poděkoval: 1 krát

Re: Jak nahrat novou Image

Příspěvekod king » 04 pro 2018, 21:42

problem bol mala flash, ale cez plugin Flash Expander som pripojil 4gb usb kluc a uz to ide bez problemov aj na 6.2 :87:
Zgemma H9S
HDBox Enibox
AzboxMe


Zpět na „Rady a návody“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host