Dreamboxone zamrzol

Odkaz na Images a diskuze k Images Dreambox ONE Ultra HD

Moderátoři: monkus, 005jon, Warder

Odpovědět
Mirko
Nováček
Nováček
Příspěvky: 7
Registrován: 02 lis 2009, 18:04

Dreamboxone zamrzol

Příspěvek od Mirko »

Dobrý ,zdravím. Nahrával som do boxu Openplistar. Box zamrzol a nebootuje. Skúšal som rozne image a nejde ich nahrať. Ako ho dostať do nejakého továrenského nastavenia. Díky za radu



Uživatelský avatar
baranček Slovakia
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Příspěvky: 278
Registrován: 27 lis 2008, 17:35
Bydliště: Banská Bystrica
Dal poděkování: 10 poděkování
Dostal poděkování: 14 poděkování

Re: Dreamboxone zamrzol

Příspěvek od baranček »

zrejme Ti nejde vyvolať rescue mode.Pozri či máš v routeri povolený dhcp.Ak ti funguje telnet skús tento návod. http://www.ab-forum.info/viewtopic.php? ... escue+mode
Ak nefunguje telnet skús vypnúť router po chvíli ho zapni.Pred tím vypni natvrdo aj STB.Keď router nabehne klasicky postupuj zapni STB a maj pritom stlačené červené tlačítko na prednom paneli STB


VU+SOLO 4K, DM-920,HDBOX 9100karty ICE výmena 2x, 2x motor 42E-30W TV LED SAMSUNG UE40JU6072,MODUL CI+NEOTION :89:

Mirko
Nováček
Nováček
Příspěvky: 7
Registrován: 02 lis 2009, 18:04

Re: Dreamboxone zamrzol

Příspěvek od Mirko »

Rescue mode sa dalo vyvolať,ale nevypisuje mi ho na Tv. Ako keby nebolo žiadne spojenie. Keď tam dám nejaký image flashovať, tak mi po chvílí ukaže iba toto: a nejde to.
Console log:
[*] Remounting '/dev/dreambox-data' to '/data'
[*] Mounting '/dev/dreambox-rootfs' to '/mnt'
sed: /mnt/etc/shadow: No such file or directory
[*] Unmounting '/mnt'
Dík za nejaku pomoc



Uživatelský avatar
baranček Slovakia
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Příspěvky: 278
Registrován: 27 lis 2008, 17:35
Bydliště: Banská Bystrica
Dal poděkování: 10 poděkování
Dostal poděkování: 14 poděkování

Re: Dreamboxone zamrzol

Příspěvek od baranček »

Pokiaľ Ti nevypisuje na TV obrazovke IP adresu tak ako potom môžeš bootovať novú image cez rescue mode?To nemôže fungovať.Skús postupy ktoré som Ti navrhol.Výsledok musí byť funkčná IP na obrazovke TV :89:Dopručujem naštudovať tu. https://digitalne.ellano.sk/magazin-7/s ... m920-uhd-2


VU+SOLO 4K, DM-920,HDBOX 9100karty ICE výmena 2x, 2x motor 42E-30W TV LED SAMSUNG UE40JU6072,MODUL CI+NEOTION :89:

Uživatelský avatar
EnoSat Slovakia
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 408
Registrován: 26 úno 2010, 20:48
Dal poděkování: 3 poděkování
Dostal poděkování: 11 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Dreamboxone zamrzol

Příspěvek od EnoSat »

obrazovka alebo displej nie je potrebny ak je pevne nastavena IP k MAC adrese boxu v routry (DHCP je doprucene mat zapnute aby nebolo potrebne riesit Branu a Domenu),
pokial je pripojeny RS232 je to bonus lebo v konzole vidno ako box reaguje na prikaz resp. stlacenie tlacitka


Dreambox 900UHD~500HD , Coolstream Zee2 , iNEOS ZX4 , TBS-5925-5520SE-5220 , WaveFrontier T90 , 39E-36E-28E-26E-23E-19E-16E-13E-10E-7E-5E-1W-4W-30W , 93E~47W

Mirko
Nováček
Nováček
Příspěvky: 7
Registrován: 02 lis 2009, 18:04

Re: Dreamboxone zamrzol

Příspěvek od Mirko »

KeĎ zapnem v zadu vypínač a podržím tlačítko v predu ,tak zasieti modré a potom preblikne 2x a svieti červené. Potom mi nabehne v počítači dreambox upload firmware pod tou ip,ktorú som tam mal predtým. Ale image neprehrá



Uživatelský avatar
EnoSat Slovakia
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 408
Registrován: 26 úno 2010, 20:48
Dal poděkování: 3 poděkování
Dostal poděkování: 11 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Dreamboxone zamrzol

Příspěvek od EnoSat »

https://www.youtube.com/watch?v=FcWW7cnywPI&t=91s - tri sposoby (z deep stanby, pri zapnuti napajania, cez telnet) /nevsimaj si ze je to 900ka/


Dreambox 900UHD~500HD , Coolstream Zee2 , iNEOS ZX4 , TBS-5925-5520SE-5220 , WaveFrontier T90 , 39E-36E-28E-26E-23E-19E-16E-13E-10E-7E-5E-1W-4W-30W , 93E~47W

Mirko
Nováček
Nováček
Příspěvky: 7
Registrován: 02 lis 2009, 18:04

Re: Dreamboxone zamrzol

Příspěvek od Mirko »

Ďakujem, už to ide. Chyba bola pri flashovaní image,kde som nezrušil tie zafajknuté dve políčka / backup a to druhé
Inak som nahral v pohode image aj seting od hanibala . Všetko som nastavil aj tuner usals. Nahral som DreamOSAT CamManager aj BOXPirates CamManager. Stiahol so oscam aj cccam. Ale zatiaľ sa mi nepodarilo to rozchodiť. Cccam nereaguje,ani oscam nejde nastaviť. Ak vite najak poradiť,bol by som rád. Možno aj cez sz správu. Ďakujem moc



Uživatelský avatar
baranček Slovakia
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Příspěvky: 278
Registrován: 27 lis 2008, 17:35
Bydliště: Banská Bystrica
Dal poděkování: 10 poděkování
Dostal poděkování: 14 poděkování

Re: Dreamboxone zamrzol

Příspěvek od baranček »

Ak chceš poradiť treba aj uviesť akú image tam máš,akú kartu máš aby Ti niekto poradil prípadný konfig do oscamu.Do STB je vždy najlepšie stiahnuť originálny ponúkaný oscam,ktorý poskytuje každá image prostredníctvom svojho feedu a k tomu si upraviť konfig pre svoju potrebu.Tie Tvoje Managery by som neodporúčal :89:


VU+SOLO 4K, DM-920,HDBOX 9100karty ICE výmena 2x, 2x motor 42E-30W TV LED SAMSUNG UE40JU6072,MODUL CI+NEOTION :89:

Mirko
Nováček
Nováček
Příspěvky: 7
Registrován: 02 lis 2009, 18:04

Re: Dreamboxone zamrzol

Příspěvek od Mirko »

Ahoj, mám tam Dreamelite 7. Softcamfeed aky doporučíš. Dík



Uživatelský avatar
baranček Slovakia
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Příspěvky: 278
Registrován: 27 lis 2008, 17:35
Bydliště: Banská Bystrica
Dal poděkování: 10 poděkování
Dostal poděkování: 14 poděkování

Re: Dreamboxone zamrzol

Příspěvek od baranček »



VU+SOLO 4K, DM-920,HDBOX 9100karty ICE výmena 2x, 2x motor 42E-30W TV LED SAMSUNG UE40JU6072,MODUL CI+NEOTION :89:

Odpovědět

Zpět na „Odkaz na Images a diskuze k Images Dreambox ONE Ultra HD“