Mux 4

Vše spjaté s příjmem DVB-T/T2 a HBTV

Moderátor: 005jon

Uživatelský avatar
Thomik1
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 1050
Registrován: 17 lis 2008, 19:04
Poděkoval: 18 krát
Poděkováno: 54 krát
Czech Republic

Mux 4

Příspěvekod Thomik1 » 05 bře 2017, 21:16

Tak co říkáte na rozlišení programu O2 Free
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Force1 Iqon 1Tera HDD ,Dreambox DM520 + USB DVB-T,HdBox 9105,Dreamsky Duo6 ,SG2100 usals,LNB Quad ,parabola 85,a ještě pár dalších STB
Obrázek
Všechny uvedené návody slouží výhradně na studijní účely, pro příjem kódovaných programů si pořiďte oficiální dekódovací kartu.

Uživatelský avatar
marsim21
Administrátor
Administrátor
Příspěvky: 1524
Registrován: 19 říj 2007, 18:38
Poděkoval: 110 krát
Poděkováno: 132 krát
Czech Republic

Re: Mux 4

Příspěvekod marsim21 » 05 bře 2017, 21:19

To jde hlavní je že rozeznáš kostičky. Můžeš si to při nejhorším poskládat jako lego až se ti to rozsype. :88: :88: :88:
Obrázek

Podpořte naše fórum finanční částkou. Stačí kliknout na tlačítko Donate a odeslat libovolnou částku.
:99: http://www.openboxforum.satdigitalne.cz :99:
:arrow:Panasonic TX-50CX700E , Panasonic TX-P42G30E
:arrow:Coolstream 4x DVB-S2 , Dreambox DM 900 UltraHD (1x dual DVB-S2) 1TB HDD , HD-BOX FS-9300 HD TWIN PVR 500GB HDD
:arrow:Wave Frontier T-90 II generace , Gibertiny 85AL Motor SG-2100BS , Famaval 85AL multifokus 23E,19E,13E
:arrow:Finder Dreamsky TSC-90 TRIO , SatFinder Openbox SF 20
:arrow: :57: Přístupové karty SkyLink 0D96 , FreeSat 0D97 :57:

Na SZ, které se netýkají ,,funkčnosti fóra,,již neodpovídám.Na dotazy ohledně sat. přijmu je vytvořeno fórum.
Kdo neumí používat tlačítko HLEDAT ,ten si nezaslouží odpověď.

Uživatelský avatar
Thomik1
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 1050
Registrován: 17 lis 2008, 19:04
Poděkoval: 18 krát
Poděkováno: 54 krát
Czech Republic

Re: Mux 4

Příspěvekod Thomik1 » 05 bře 2017, 21:21

Tak jako stream na mobil to bude ok .)) :28:
Force1 Iqon 1Tera HDD ,Dreambox DM520 + USB DVB-T,HdBox 9105,Dreamsky Duo6 ,SG2100 usals,LNB Quad ,parabola 85,a ještě pár dalších STB
Obrázek
Všechny uvedené návody slouží výhradně na studijní účely, pro příjem kódovaných programů si pořiďte oficiální dekódovací kartu.

Uživatelský avatar
efendy55
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 552
Registrován: 03 kvě 2014, 21:07
Bydliště: B.B. je nás ako sásovanov
Poděkoval: 8 krát
Poděkováno: 16 krát
Slovakia

Re: Mux 4

Příspěvekod efendy55 » 19 čer 2017, 13:29

naštartovala nejaká Márkíza-HD, Dajto-SD a Doma-SD v DVBT2 alebo čo to je za zázrak ...... :89:
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
SOLO-4K,Solo2, Zero,Gigablue Quad Plus,Xtrend-8500,Formuler-F1, Dreambox-520,Optimuss -OS3

Uživatelský avatar
efendy55
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 552
Registrován: 03 kvě 2014, 21:07
Bydliště: B.B. je nás ako sásovanov
Poděkoval: 8 krát
Poděkováno: 16 krát
Slovakia

Re: Mux 4

Příspěvekod efendy55 » 16 črc 2017, 14:23

borci frčíte niekto na plustelke v dvbt-2 ??? ako pridali markízu tak mi seká obraz na tomto muxe . skúšal som aj preladiť , upraviť config ale nič nepomáha . pre tým som s tým problém namal . frčím v oscame , skúšal som rôzne binárky ,boxy , tunery v boxoch ale nič s toho . karta ,čítačka ,box, server aj klient by mal byť OK. lebo napr. RTVS so satelitu ide bez jediného seknutia s tejto karty a čo je zaujímavé tak aj čT-1 , čT-2 , prima-plus-HD tak isto ,bez problémov , ale ostatné platené programy už občas sekajú . mám doma 4-boxy + malinu a neverím že je problém v karte alebo v boxe , lebo by sekali aj ostatné platené programy s iného muxu . kvalitu a silu signálu mám od 80 do 93 % . :89:
SOLO-4K,Solo2, Zero,Gigablue Quad Plus,Xtrend-8500,Formuler-F1, Dreambox-520,Optimuss -OS3

kovsoft
Nováček
Nováček
Příspěvky: 2
Registrován: 26 led 2010, 02:33
Poděkoval: 1 krát

Re: Mux 4

Příspěvekod kovsoft » 24 črc 2017, 01:25

Hmm nepostrehol som žeby mi niečo sekalo no ja mam oscam vo vucku (tam mam aj plstelku)a na druhom xsolomini3 co ma aj dvbt tuner tam mam gbox a setko fachá ok .cize kartu berem z oscamu na gbox a na tom kukam cez gbox :96: (0668) ono niekedy zalezi na verzii oscamu tiez ked som nejake verzie dal tak napr rtvs (zo satu pretoze pozemne nie je kodované :D )mi primrzalo z touto kombinaciou . :ugeek:

Uživatelský avatar
efendy55
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 552
Registrován: 03 kvě 2014, 21:07
Bydliště: B.B. je nás ako sásovanov
Poděkoval: 8 krát
Poděkováno: 16 krát
Slovakia

Re: Mux 4

Příspěvekod efendy55 » 24 črc 2017, 11:46

dík , mám podozrenie na anténu alebo káble ....... :51:
SOLO-4K,Solo2, Zero,Gigablue Quad Plus,Xtrend-8500,Formuler-F1, Dreambox-520,Optimuss -OS3


Zpět na „DVB-T/T2 a HDTV“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host