Vážení přátelé a kamarádi.
Včera mi v prdelce kde bydlím, byl předělán internet z ubohých 15M na ne tak trapných 50M.
Ale co jsem s hrůzou zjistil. Že ten internet je tak rychlí, že to při stahování všech serverů jen tak prolítne a nestáhne všechny. Stahovalo mi to kolem 13 řádků. Tak jsem bádal a upravil stahování tak, že jsem dal limity rychlosti stahování.
Ale také jsem zjistil, pokud má úvaha není mylná, že ty servery které to předtím zachytlo, budou mít nejspíš rychlí přístup k serveru. Vytvořil jsem tedy funkce, které budou nastaveny pouze pro rychlí přístup a teoreticky odfiltrují pomalé servery.
Pod neviditelné stažení a viditelné jsem přidal možnost stejného stažení, ale s tímto filtrem.
Takže momentálně mě to stáhlo například na viditelné, či neviditelné 32 řádků (serverů)
Na možnost SPEED SERVER pouze 10. ......stahuje to i rychleji.
Vyzkoušejte si oboje viditelné stažení a pohledově porovnejte rychlost stažení a množství serverů.
Na stažení po startu E2 (start zasunutím přístroje do el.) je použita funkce která stáhne těch 32 řádků a trvá déle.
Pokud by někdo měl obraz až dlouho po naběhnutí přístroje, může si ....tam kde se aktivuje stažení po startu E2,
přepnout na dřívější stažení. Čili na menší číslo. Aby to začalo stahovat dříve.
Dále přidány dva staronové servery.
Ať se daří. Jdu dělat ven.
Všem přeji hezké Velikonoční svátky.

Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Phoenix/Smouse,Ferguson 3318,Openbox X820,skystar 2,IPBox250S,AZHD-Elite,SG2100,ADB 3800TW fw elArtista, Samsung UE37C6500