AB Cryptobox 800 UHD

Rady,návody a možná řešení.

Moderátor: 005jon

Odpovědět
Uživatelský avatar
Warder Slovakia
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 921
Registrován: 05 črc 2010, 16:47
Dal poděkování: 3 poděkování
Dostal poděkování: 126 poděkování

AB Cryptobox 800 UHD

Příspěvek od Warder »

AB Cryptobox 800 UHD

AB-COM predstavuje svoj novy UHD prijmac
AB_CryptoBox_800UHD_001.png
AB_CryptoBox_800UHD_002.png
Nový procesor 1 GHz s čipovou sadou ALIM 2661
16 MB pamäte Flash
256 Mbyte DDRIII pamäť
1x DVB-S2X tuner
1x čítačka kariet
1x port HDMI
1x RS232
2x USB 2.0 (1x predný, 1x zadný panel)
1x LAN RJ 45
1x optický digitálny zvukový výstup S / PDIF
7 segmentový displej
7-dňový elektronický sprievodca

Cely popis si najdete na https://cryptobox.sk/novy-4k-model-cryptobox-800uhd/

Rozbalenie z krabice si mozete pozriet na https://www.youtube.com/watch?v=8o9JmPejTO0
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.


Nosce te ipsum.
Uživatelský avatar
Warder Slovakia
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 921
Registrován: 05 črc 2010, 16:47
Dal poděkování: 3 poděkování
Dostal poděkování: 126 poděkování

Re: AB Cryptobox 800 UHD

Příspěvek od Warder »

Predstavenie v slovencine si mozete pozriet na https://www.youtube.com/watch?v=ioKhfod5224 .


Nosce te ipsum.
Uživatelský avatar
Warder Slovakia
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 921
Registrován: 05 črc 2010, 16:47
Dal poděkování: 3 poděkování
Dostal poděkování: 126 poděkování

Re: AB Cryptobox 800 UHD

Příspěvek od Warder »

AB Cryptobox 800 UHD FW 1.09.21106_patch

Prvy firmware - patch verzia pre Cryptobox 800UHD s funkciou All Scan. Po voľbe jazyka a vložení podporovanej karty prijímač všetko ostatné nastaví sám.
Pozn.: Aplikácia DLNA DMP funguje iba ak je pripojený USB klúč.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.


Nosce te ipsum.
Uživatelský avatar
Warder Slovakia
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 921
Registrován: 05 črc 2010, 16:47
Dal poděkování: 3 poděkování
Dostal poděkování: 126 poděkování

Re: AB Cryptobox 800 UHD

Příspěvek od Warder »

AB Cryptobox 800 UHD FW V1.15.22201_MCAS

Vylepšenia:
- Zrýchlené prepínanie kanálov
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.


Nosce te ipsum.
Uživatelský avatar
Warder Slovakia
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 921
Registrován: 05 črc 2010, 16:47
Dal poděkování: 3 poděkování
Dostal poděkování: 126 poděkování

Re: AB Cryptobox 800 UHD

Příspěvek od Warder »

AB Cryptobox 800 UHD FW V1.15.22252_patch

Vylepšenia:
- aplikácia DLNA DMP funguje bez pripojenia USB k STB
- po zastavení prehrávania kódovaného záznamu sa živý obraz znova dekóduje
- rýchlejšie prepínanie kanálov

Youtube funguje dobre po zadaní súboru youtube_api.cfg.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.


Nosce te ipsum.
rezek
Nováček
Nováček
Příspěvky: 12
Registrován: 04 úno 2010, 16:07

Re: AB Cryptobox 800 UHD

Příspěvek od rezek »

Zdravím,mám dotaz.Půjde kanál v UHD v televizi, která není UHD?Mám 752,chci jít do 800.Moc díky za vysvětlení.


Uživatelský avatar
Warder Slovakia
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 921
Registrován: 05 črc 2010, 16:47
Dal poděkování: 3 poděkování
Dostal poděkování: 126 poděkování

Re: AB Cryptobox 800 UHD

Příspěvek od Warder »

Ano, v boxe si nastavis rozlisenie ktore zvlada tvoja TV a on ti to prevzorkuje.


Nosce te ipsum.
rezek
Nováček
Nováček
Příspěvky: 12
Registrován: 04 úno 2010, 16:07

Re: AB Cryptobox 800 UHD

Příspěvek od rezek »

Super,moc díky.Mám Panasonic 42",kanály v HD stále perfektní,proto ten dotaz.Přeji pěkný den.


rezek
Nováček
Nováček
Příspěvky: 12
Registrován: 04 úno 2010, 16:07

Re: AB Cryptobox 800 UHD

Příspěvek od rezek »

Zdravím,mám ještě dotaz.jestli můžu.Umí AB Cryptobox 800 UHD naladit programy BBC z 27.5°W aby byli v kolonce sat. kanály? Cryp.752 mě BBC naladí jen do rádií.Zkoušel jsem všechny dostupný firmware.Děkuji za odpověď.


DonDee Italy
Nováček
Nováček
Příspěvky: 1
Registrován: 05 led 2021, 13:04

Re: AB Cryptobox 800 UHD

Příspěvek od DonDee »

Hello

i just bought the Cryptobox 800UHD and have tried to upload the patch but my italian card Tivu Sat is still not working...channels still crypted...do i need to activate the patch ? if yes how to do it please? (some decoder use menu+9999 to activate patch)..

Thx

D


rezek
Nováček
Nováček
Příspěvky: 12
Registrován: 04 úno 2010, 16:07

Re: AB Cryptobox 800 UHD

Příspěvek od rezek »

Zdravím,zkuste -tlačítko F1 držet a následně třikrát 000.Vyskočí bublina "zapnuto"-"vypnuto"OK?


Odpovědět

Zpět na „Různé satelitní přijímače.“