Moje a Vaše zkušenosti (elite)

Nastavení a vše kolem Azboxu HD.

Moderátoři: gorick, schmegea, monkus

Odpovědět
FlipperTom
Nováček
Nováček

Moje a Vaše zkušenosti (elite)

Příspěvek od FlipperTom »

Ahoj, koupil jsem si AZBOX ELITE
Jakožto člověk zkušenostmi se satelitní technikou zcela vůbec nepoznamenaný (je to vůbec můj první satelit-doposud jsem byl hýčkán snadným a dostačujícím příjmem 40 kanálů na kabelovce), řeším spoustu věcí které ostatní mají jistě již dávno vyřešeny.
Proto se obracím na ostatní účastníky tohoto fora a ostatní majitele tohoto přístroje, pro výměnu rad, zkušeností a znalostí, aby jsme i my nezkušení mohli využívat všech možností tohoto zařízení.

Předem dík, Tom

monkus Slovakia
V.I.P.
V.I.P.
Dal poděkování: 4 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Moje a Vaše zkušenosti (elite)

Příspěvek od monkus »

staci si sadnut za toto forum, a precitat si ho. tak 2 dni roboty :-)

dreambox dm-800 hd se, dm-525 hd
dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dempsey »

Neviem či si sa vybral správnou cestou keď si si kúpil svoj prvý satelitný prijímač pracujúci na linuxe...
Napriek tomu by sa Ti mohlo podariť rozbehať ho k spokojnosti.
Toto je ale kútik testerov a preto by som sa nespoliehal na to, že bude mať s Tebou veľkú trpezlivosť, keď sa budeš pýtať na základné pojmy v sat terminológii.
Tak tiež Ti neodporúčam aby si sa dožadoval pomoci nasilu - mohlo by sa stať že budeš úplne ignorovaný.

Ak sa vydáš pomalšou cestou a budeš zbierať informácie pomaly a na všetkých sat fórach - hlavne tých ktoré sa venujú linuxovým prijímačom - môžeš sa do toho dostať a využívať prijímač na plno.

Každý sa to musel učiť - tak sa do toho pusti

Obrázek
Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
FlipperTom
Nováček
Nováček

rozhodně vás nemíním obtěžovat hloupými dotazy.
jde mi i zkušenosti s tímto konkrétním typem přímače.

český manuál je vcelku naprd a anglický není o mnoho lepší a stránky azboxworld mi taky moc nepomohly.

co mě konkrétně trápí:

Nejdou mi uploadovat plugins z USB a nejdou mi uploadovat FW z USB - našel jsem na webu ofiko soubory .bin a jakési .cit - .cit jsem přejmenoval na bin ale nepodařilo se mi načíst ani jedno. upload přez net je bez problému.

Snažil jsem se tam totiž dostat FW v 9_1238 který prý podporuje skylink a gital - což se mi nepodařilo - takže teď mám 9_2163 místo původní 9_996. Rád bych se vyvaroval nákupu cryptoworks modulu, pokud by to šlo obejít softwarově. K tomu by snad měl sloužit plugin gCam (který ni nejde nahrát) ? ale nepodařilo se mi k tomu zjistit něco bližšího.

Takže pokud jste se tímto už někdo prokousal dejte prosím vědět.

Jinak Elite šlape parádně a až na připomínky k ergonomii GUI mu celkem nemám co vytknout.

bene1
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od bene1 »

na karty ti plne postaci multicas,idu pod dnim vsetky SK-CZ karty..aj Cigi v EMU

AZ HD Elite+DM500,skylink,SG 2100,Gibertini 85 AL,Invacom twin,Satfinder SF-30
bene1
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od bene1 »

viewtopic.php?f=76&t=3274

precitaj si toto vlakno,ja som sa to tiez ucil,sice skusenosti som mal zo sat len nie linux..snad ti to pomoze.. :89:

AZ HD Elite+DM500,skylink,SG 2100,Gibertini 85 AL,Invacom twin,Satfinder SF-30
FlipperTom
Nováček
Nováček

bene1 píše:viewtopic.php?f=76&t=3274

precitaj si toto vlakno,ja som sa to tiez ucil,sice skusenosti som mal zo sat len nie linux..snad ti to pomoze.. :89:
super dík, tohle je to správný vlákno - který jsem nemohl nějak najít , dík :)

Odpovědět

Zpět na „AzBox HD diskuze“