Stanice DVB-T nalezené v AUTO režimu se neuloží

Nastavení a vše kolem Azboxu HD.

Moderátoři: gorick, schmegea, monkus

Odpovědět
talema1
Nováček
Nováček

Stanice DVB-T nalezené v AUTO režimu se neuloží

Příspěvek od talema1 »

Problém- po automatickém nalezení 12 DVB-T stanic mi nezůstanou po exitu z nastavení uložené. Stanice Astra 23,5+19,2 mám stažené GOGO listem. Na stejném průběžném ant. signálu jede v pohodě STB Haetch... čím to může být? Mám tam FW 2880...

AZBox Premium Combo, 1TB Samsung F2, monobl.Irdeto 19,2°+23,5°,80cm, Skylink, LG42" plazma HD Ready, wi-fi net, ASRock 330-BD ION
dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Re: Stanice DVB-T nalezené v AUTO režimu se neuloží

Příspěvek od dempsey »

Go-Go list nie je kompletný. Použi dvb4all plugin z serveru islaremota. Stiahne Ti setting podľa Tvojho výberu. Potom dolaď manuálne DVB-T

Obrázek
Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
talema1
Nováček
Nováček

Příspěvek od talema1 »

Díky za radu, vyzkouším přes víkend, co půjde - ten plug-in a asi i zesilovač DVB-T... nerozchodil jsem ještě ani FTP... Zkusil jsem teď při exitu nakonec dát nalezené kanály neuložit a listing nalezených stanic nadobro zmizel, zřejmě je tam někde v temp. bufferu. Po novém auto hledání už AZB nic nenašel... druhý STB na stejné anténě jede OK - ant. signál je tam... uvidíme...

AZBox Premium Combo, 1TB Samsung F2, monobl.Irdeto 19,2°+23,5°,80cm, Skylink, LG42" plazma HD Ready, wi-fi net, ASRock 330-BD ION
dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dempsey »

Na dvb4all nepotrebuješ FTP. Stačí v Home 3 stlačiť červené tlačítko a jednu z adries prepísať na http://islaremota.com/azp a vybrať si čo chceš nainštalovať

Obrázek
Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
talema1
Nováček
Nováček

Příspěvek od talema1 »

Díky moc za rady, ne-ukládání stanic DVB-T byla nakonec moje blbá chyba v nastavení filtru, dolaďoval jsem monoblok a zapnul jsem filtr volby satelitu 19,2 nebo 23,5. DVB-T se mi pak neobjevovalo ani v režimu VŠE ...
Ladím AZB po večerech, spokojenost ale zatím na 50% - wifi nekontrolovaně vypadává, Skylink ve slotu sem tam hlásí zakódováno, zvuk na plazmě LG občas po přepnutí šišlá, nejedou zatím web radia, málo času probírat fóra a zkoušet a ladit. Pomohl by "vychytaný" AZbook ...

Odpovědět

Zpět na „AzBox HD diskuze“