Seagate External Desktop Hard Drive 1TB

Nastavení a vše kolem Azboxu HD.

Moderátoři: gorick, schmegea, monkus

Odpovědět
jarsou
Nováček
Nováček

Seagate External Desktop Hard Drive 1TB

Příspěvek od jarsou »

Pánové, používá z vás někdo tento USB disk? Běhá krásně, je neslyšný, ale po asi 10 min se uspí, ledka začne pravidelně pohasínat a když je na něj požadavek, tak se sice přihlásí,
ale nejde z něj ani číst, ani na něj nahrávat. Nepomáhá ani jeho vypnutí a zapnutí a pomůže jedině restart AZboxu. Co s tím?

AzBox HD Premium,fw 0.9.3877,ext.HDD SG External Desktop 1TB - ext3, karta CS-Link, mgcamd+newcs+SCD, WIFI, zvuk 5.1
paleaaro
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: Seagate External Desktop Hard Drive 1TB

Příspěvek od paleaaro »

Nemas nastavene nahodou HDD STANDBY v menu na 10min?

AZBox Premium HD+ (2xDVB-S2 tuner)|RTi 1.7.0|WD Scorpio Blue 3200BEVT 320GB HDD 2.5"|Eurocam CRYPTOWORKS modul|SkyLink (23.5E)
jarsou
Nováček
Nováček

Příspěvek od jarsou »

Je to možné, ale nemohu za boha najít, v kterém menu se to nastavuje. Můžeš mi prosím poradit a navést mne tam?

AzBox HD Premium,fw 0.9.3877,ext.HDD SG External Desktop 1TB - ext3, karta CS-Link, mgcamd+newcs+SCD, WIFI, zvuk 5.1
kitrab
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kitrab »

HOME - 11 nastaveni - paměť (6 položka shora) - dole v pravo "HDD standby mode" - bude jej vypnes (defaultne vypnuto) a nebo nastavis cas, za ktery se pri necinnosti uspat. mam WD 1TB SATAII, nastaveno 5 min. a chodi bez problemu.

AZ BOX HD premium, HDD WD GP SATAII 1 TB,E2 v1.2 / FW5308, Panasonic plasma 42"
jarsou
Nováček
Nováček

Příspěvek od jarsou »

Hm, tam jsem to samozřejmě hledal, ale stránka končí příkazem FORMAT, dál už nic. Takže asi pro externí disk se to nezobrazuje.
Disk se mi uspí i ve stavy AZboxu stand by. Po jeho spuštění spí disk i nadále. Najedu na Store, disk se sice vzbudí, ale systém jej nevidí.
Po vypnutí a zapnutí disku se ve Store objeví, ale při nahrávání to hlásí chybu. Pomůže jen restart systému...

kitrab
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kitrab »

hm tak to ti asi vice neporadim. ja na zacatku zkousel box s ext. diskem MAXTOR 250 GB a nebyl s nim priblem.

AZ BOX HD premium, HDD WD GP SATAII 1 TB,E2 v1.2 / FW5308, Panasonic plasma 42"
jarsou
Nováček
Nováček

Příspěvek od jarsou »

díky. Ještě počkám, jestli to v dalším FW opraví a jinak koupím externí. Tam to prý funguje vše ok... I Vánocích bude co natáčet i v HD....

jarsou
Nováček
Nováček

Příspěvek od jarsou »

omlouvám se, myslel jsem interní....
Tak jsem nakonec pomocí programu Freeagent vypnul v disku sleep mód a je snad po problému. Disk se sice neuspí, ale aspoň mohu konečně nahrávat automaticky a ne jen ručně.
Uvidíme, ve které verzi FW bude tato chyba odstraněna...
Když jej potřebuji, zapnu napájení, když ne, tak jej vypnu. Sám se zatím neuspal, takže zatím v pohodě...

Odpovědět

Zpět na „AzBox HD diskuze“