DO bereaguje, funguje jen reboot

Nastavení a vše kolem Azboxu HD.

Moderátoři: gorick, schmegea, monkus

Odpovědět
whisky
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

DO bereaguje, funguje jen reboot

Příspěvek od whisky »

Tak zase znovu píšu. Včera chvilku běžel OK, dnes přijdu, chci ho probudit a nic. Tak reboot, poslední kanál běží DO nereaguje. Reboot s fleškou s FW, nic. DO nereaguje, tlačítka na předním panelu nereagují. Tak a babo raď. Kéž by mě běžel, jak tady všem... funguje jen reboot.
FTP přez maz OK, jde nějakyýma příkazama udělat format app a naprat do něj fw?

Ferguson Ariva 200 HD (Skylink)
ext 1TB HDD + Finlux 82cm 16:9 + Yamaha reciever + repro 5.1
grantec
Administrátor
Administrátor
Dostal poděkování: 2 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: DO bereaguje, funguje jen reboot

Příspěvek od grantec »

stlac si na dialkovom tlacidlo stb - mas ho prepnuty na mod TV .

Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00
Zakoold
Nováček
Nováček

Příspěvek od Zakoold »

Inde sa pisalo:
Primo píše:Mozna, ze je to blbost, ale me se stalo, kdyz po natzeni noveho FW, kdy box pise, ze za 10 sec bude reboot, zapomel flesku v USB a box po rebotu zustal KO. Zopakoval jsem to, a po oznameni za 10 sec provedu reboot jsem flesku vytahl a box nabehl jak ma. Tolik muj postreh, kez by ti pomohl.

Norbi44
Nováček
Nováček

Příspěvek od Norbi44 »

mne sa to uz tiez raz stalo, ze nefungoval DO ani tlacitka na prednom paneli, mal som tam FW 3501. Po formate application area som tam dal radovo nizsi FW, skus 2371 alebo 72. A s tym to uz islo, pokial som tam daval tie nowe FW, neslo to (samozrejme stale som formatoval flash).
Treba povedat aj to ze som to na noc vytiahol aj zo zastrcky, a len rano s cistou hlavou som tam nahodil ten strasi firmware, cez noc tam nebol ziadny a samozrejme format area som dal aj vecer aj rano, aby tam ani nahodou nic nezostalo. Neviem ti to vysvetlit, preco, ale takto sa mi to podarilo rozchodit. Predtym som konzultoval myslim granteca, ale ani on pred tym nic take nemal. Nuz, snad som ti pomohol, povies neskor.

j3nda
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od j3nda »

a jak si dal format app area a flashnul fw kdyz ti nereagoval ani na tlacitka ani na do?

AB IPBox 9900HD+ 640GB (AB E2 26/05/2011 + oscam 5231) | AzBox HD Premium 200GB (0.9.5308 nebo RTi Core v1.6 Enigma 2) | Stab HH90, Emme Esse 90cm, 28.2E-1W, 0D96 & 0D0F | Samsung PS50B550 | Samsung BD-P1580
Norbi44
Nováček
Nováček

Příspěvek od Norbi44 »

sak vypol som to surovo tlacitkom vzadu, vlozil tam USB s FW a znova som to zapol. Co je v tom nepochopitelne?

j3nda
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od j3nda »

a to ten update fw nebylo nutne potvrdit?

AB IPBox 9900HD+ 640GB (AB E2 26/05/2011 + oscam 5231) | AzBox HD Premium 200GB (0.9.5308 nebo RTi Core v1.6 Enigma 2) | Stab HH90, Emme Esse 90cm, 28.2E-1W, 0D96 & 0D0F | Samsung PS50B550 | Samsung BD-P1580
Norbi44
Nováček
Nováček

Příspěvek od Norbi44 »

vsak hej, ale na zaciatku este DO fungoval, aj settingy sa dali editovat, lez sa ale box prepol do rezimu TV, potom sa ho uz nedalo nijako ovladat.
FW sa dal instalovat v pohode. To som asi zabudol povedat, sorry.

whisky
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Re: DO nereaguje, funguje jen reboot

Příspěvek od whisky »

zadny tlacidlo STB tam nemam, jesi myslis STB power tak sem ho zmackl, probehl reboot, pri rebootu sem podrzel TV a tv/aux a najednou to jde :)

Jinak mam dotaz k PC remote by mortimer, kam mam šoupnout config file.

Connecting to 192.168.1.2:23...
Connection failed: System.Net.Sockets.SocketException: Pokus o připojení selhal, protože připojená strana v časovém intervalu řádně neodpověděla, nebo vytvořené připojení selhalo, protože neodpověděl připojený hostitel 192.168.1.2:23
v System.Net.Sockets.TcpClient..ctor(String hostname, Int32 port)
v TelnetMinimalist.TelnetConnection..ctor(String Hostname, Int32 Port)
v AzboxRemote.CommandManager.Connect(String ip, Int32 port, String user, String pass, Int32 timeout)

grantec
Administrátor
Administrátor
Dostal poděkování: 2 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od grantec »

ked ty vsetko robis tak zlozito.
to dialkove ovladanie funguje, ak mas v azboxe povolene sietove sluzby. Home 11 - sietove protokoly ? tak nejako a tam si povol co potrebujes. Potom bude remote ozaj remote.

Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00
whisky
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od whisky »

Nefunguje, vypnul jsem, chtel zapnout a zase nic, zase se nikam nedostanu, dalkac sviti, reaguje jen na reboot, chtel sem zkusit, jestli bude remote z pocitace reagovat.
No po vypnuti, zapnuti, nasel usb, dalkac fungoval, dal sem format app, probehlo, ale po zadani prikazu se nezrebootoval. Usbcko sem vyndal a ted se tvari, jakoze tam usbcko je, pritom tam neni. Nic nejede. Jsem proste marnej pripad :)

nove: zajimavy, najel jakoze je tam usbcko, nebylo, dal sem znova format app OK, probehlo, pak sem tam vrazil usb update a ok, patch ok, tak a uvidim co bude dal...

nove2, tak prehrani sw probehlo ale po rebot se na displeji objevilo settings a nic nejde delat. vezu ho prodejci. dik za rady, jsem zas o neco chytrejsi, ale s timdle se fakt neda nic delat.
nove3 tak me to nedalo a udelal jsem pres zadnu usb zase nahrati fw, nahlral sem po framt app fw 3501, najede do settings a nekdy se dostanu 3x pres DO dolu, neky vubec, pak zase vytuh, enmomaha nic. Takze uz to klidne smazte todle moje vyšťavňování :)
nove4 :) no jeste to zkousim, dostal jsem se ted po asi 20min vypnuti z elektriky(ale moc tomu duraz nedavam) do nastaveni, nastaveni rozliseni, atd..hmoe fungovalo, ale dalkac a talcitka prestaly reagovat v nastaveni site.

MAM DOTAZ, na telnet se dostanu, muzu neco opravit pres nej? vymazat nejake adresare, co APP format neudela???

Odpovědět

Zpět na „AzBox HD diskuze“