nahrávání na HDD ve stand-by

Nastavení a vše kolem Azboxu HD.

Moderátoři: gorick, schmegea, monkus

Odpovědět
dkor
Nováček
Nováček

nahrávání na HDD ve stand-by

Příspěvek od dkor »

Zdravim,
mám problám s nahráváním ve stand-by. Kdyz nahrávám pořad na který se dívám, tak je vse OK, ale když vypnu STB do stand-by, dioda svítí dál, ale při přehrání jsem zjistil, že se mi nenahrálo nic ze stand-by módu. Dříve mi to fungovalo a najednou ne. Asi to bylo FW 0.9.2880, ale když jsem to vrátil na předchzí FW, tak se nic nezmenilo
Nevíte co s tím?

Panasonic TH-42 PX80E, AzBox premium s WD 80GB interní, fw 0.9.4890, katra Skylink, Astra 19,2 E a 23,5 E
Benny
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: nahrávání na HDD ve stand-by

Příspěvek od Benny »

dkor píše:Zdravim,
mám problám s nahráváním ve stand-by. Kdyz nahrávám pořad na který se dívám, tak je vse OK, ale když vypnu STB do stand-by, dioda svítí dál, ale při přehrání jsem zjistil, že se mi nenahrálo nic ze stand-by módu. Dříve mi to fungovalo a najednou ne. Asi to bylo FW 0.9.2880, ale když jsem to vrátil na předchzí FW, tak se nic nezmenilo
Nevíte co s tím?
Nahravani si zije vlastnim zivotem, dela si co chce a nikdo nevi co s tim. Mne to dela taky neskutecny kraviny. Jednout o funguej normlane, pak to tejden blbne. Uz to neresim a cekam na vydani poradneho FW (asi zbytecne ... )

AZbox HD Premium-HDD WD GP 1TB, SATA2 IntelliPower, 32MB (WD10EADS); ABIpbox 200s (Enigma); Maximum E-85 multifocus; 3x Diavolo Twin 0,1dB (19,2E-23,5E-1W);LCD SONY-KDL 32W4000; Reciever - SONY STR-DE497;PCH A-100, HTPC
visper
Odborník
Odborník
Dostal poděkování: 1 poděkování

Příspěvek od visper »

Já taky čekám na pořádný sw. Ale aby to při tom čekání mohla rodina zatím používat, tak tam mám fw 2371 a ten mi nahrává bez problémů.

Azbox Premium--- Enigma 2---Seagate Pipeline 500GB---motor SG2100
mccase69
Nováček
Nováček

Příspěvek od mccase69 »

visper píše:Já taky čekám na pořádný sw. Ale aby to při tom čekání mohla rodina zatím používat, tak tam mám fw 2371 a ten mi nahrává bez problémů.
Tak to teda gratuluji.Mně 2371 i 2372 s železnou pavidelností když potřebuju něco nahrát hází hlášku FAIL TO RECORD.Zkušební nahrávky na kterých nezáleží jsou v pohodě,ale jak o něco jde tak prd.Jo a taky se někdy tváří že dvě hodiny nahrává a výsledný soubor o velikosti několika kB je zcela nepoužitelný.

AZBOX Elite HD\Emme Esse 85\Skylink\Western Digital My Book Essential 1TB\RTI 1.7 \SAMSUNG LED UE40C6000
romanko4
Nováček
Nováček

Příspěvek od romanko4 »

mne to robilo taktiez aj na 2731 aj na 2880, odkedy som presiel na najnovsi firmware tuto hlasku som nevidel, taktiez mi este nepadol newcs+mgcamd, ale pozor cez cccam nenahrava, takze pouzivam kombinaciu newc+mgcamd

AZBOX HD Premium + Hitachi HDD 500GB, Dreamsky 7500, 2x Openbox 810, motor, 85 AL + multifeed, SAMSUNG PS50B550
JardaB
Nováček
Nováček

Příspěvek od JardaB »

Me se jeste nepovedlo, ze by se spustilo nahravani ve standby, mozna to lze nejak nakombinovat s casovacem v nastaveni ale to uz je teda moc pracne. Kdyz nahravani spustim rucne a vypnu do standby, nahrava dal a pak je vypnuty, cili OK. Pouzivam FW 3281 a muzu potvrdit, ze dekodovani je asi lepsi, multicas se mi jeste neseknul (obcas teda vypadek 1-2sec ale buh vi, cim to je) proti 2880 kde se to seklo nekolikrat denne. A jeste jedna vec me vytaci, kdyz chci prodlouzit nahravku zadanou z EPG, tak se ztrati rozumny nazev souboru a asi nejde ani nijak zadat, cili druhy den tezce vzpominam, co jsem vlastne nahral. A vzhledem k tomu, ze soubory jsou v seznamu, tak se neda ani prejmenovat, aby zustall pristupny primo z menu TV pro prehravani, ze?

shibal
Mazák
Mazák

Příspěvek od shibal »

Zkus při nahrávání ve stand-by do něj přejít a přitom mít daný prg , ze kterého budeš nahrávat, navolený.

AZBoxHD Premium (fw4890),interní HDD:SAMSUNG SpinPoint EcoGreenF2 500GB
SkylinkStandard,newcs+mgcamd+(#multicas), ToroidT90(28.2+23.5+19.2+13+9+5+1W),LNB:GI-202+Edision SL-5
TV:Panasonic P37X10Y, Hi-fi:SONY MHC-S7AV, DVD:Ferguson D-880HX
matous2
Nováček
Nováček

Příspěvek od matous2 »

Měl sem při nahrávání stejné potíže. Ze standby se nahrálo jen prvních pár sekund, při nahrávání ze zaplého stavu se to vyjímečnš nahrálo OK nebo se obraz pro změnu trhal. Pak jsem zkusil formát disku a ten dojel max.do 20%. Nový firmware nepomohl. Po výměně disku vše OK (měl jsem tam provizorně nějaký SEAGATE 160GB,nyní SAMSUNG SpinPoint EcoGreen F2 500GB). Z celkem cca 20 nahrávek se jen 1 nezdařila.

AZBoxHD Premium (fw0.9.4466), interní HDD SAMSUNG SpinPoint EcoGreen F2 500GB
jirkaj
Nováček
Nováček

Příspěvek od jirkaj »

Pokusím se oživit toto vlákno. Mám podobný problém: (fw: 0.9.5020)
Když si nastavím AZBox HD aby nahrál nějaký program ve standby modu, tak se sice spustí nahrávání, ale nic se ve skutečnosti nenahrává. Soubor má nulovou velikost. Když jsem AZBox probudil během nahrávání, začal od toho okamžiku skutečně nahrávat. Nevíte někdo co s tím?

shibal
Mazák
Mazák

Příspěvek od shibal »

jirkaj píše:Pokusím se oživit toto vlákno. Mám podobný problém: (fw: 0.9.5020)
Když si nastavím AZBox HD aby nahrál nějaký program ve standby modu, tak se sice spustí nahrávání, ale nic se ve skutečnosti nenahrává. Soubor má nulovou velikost. Když jsem AZBox probudil během nahrávání, začal od toho okamžiku skutečně nahrávat. Nevíte někdo co s tím?
Zkus si udělat nový setting programů - i když to zní divně, tak by to mohlo zabrat. Starý si nazálohuj a udělej si nový, třeba minimalistický. Nejjednodušší to bude pomocí exportu ze serveru satellites-xml.eu (viz popis od "j3ndy" v tomto tématu viewtopic.php?f=84&t=4037 ) Když tak se vrátíš zpátky.

AZBoxHD Premium (fw4890),interní HDD:SAMSUNG SpinPoint EcoGreenF2 500GB
SkylinkStandard,newcs+mgcamd+(#multicas), ToroidT90(28.2+23.5+19.2+13+9+5+1W),LNB:GI-202+Edision SL-5
TV:Panasonic P37X10Y, Hi-fi:SONY MHC-S7AV, DVD:Ferguson D-880HX
theruck
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od theruck »

jirkaj píše:Pokusím se oživit toto vlákno. Mám podobný problém: (fw: 0.9.5020)
pouzivas multicas?

Azbox Premium HD Plus., 2x DVB-S, fw 0.9.4890, dual monoblok Mascom - Astra 19.2 a 23.5, Skylink, newcs +mgcamd, 750 GB HDD, Panasonic Viera TXP42S10E
jirkaj
Nováček
Nováček

Příspěvek od jirkaj »

MultiCas nepoužívám, mám newcs na routeru Asus a na AZboxu mám jen klienta mgcamd. Nicméně, jsem na AZboxu včera udělal formát apl. oblasti, nahrál znovu fw, dal to továrního nastavení a obnovil kanály a nahrávání zatím funguje. (Je to taková krabička záhadná, žijící si vlastním životem...)

Odpovědět

Zpět na „AzBox HD diskuze“