NXP256 HD otázky

Diskuze Dreamsky NXP256 HD.

Moderátor: 005jon

dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Re: NXP256 HD otázky

Příspěvek od dempsey »

Skoč k očnému lekárovi - toto je sekcia pre NXP...

Obrázek
Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
mike69
Nováček
Nováček

Příspěvek od mike69 »

@rnechvatal

Ďakujem za odpoveď. Ja som tiež uvažoval o HDBox 9105, ale ako píšeš, čítal som aj ja o ňom zopár vecí, ktoré ma moc nepotešili.
Rozmýšľam ešte nad AzBoxom alebo IPBoxom. Je naozaj veľmi ťažké niečo vybrať, keď chcem, aby to dobre fungovalo, malo to dobrú softwarovú podporu a nejakú dobu to aj vydržalo. Keby som nemusel dať preč môj Dreambox 7020, tak si asi ani žiadny HD prijímač nekúpim, lebo ani jeden ma nepresvedčil natoľko, aby stálo za to vymeniť starý Dream za niečo, na čom mi pôjde to isté (nekódovaných HD kanálov je toľko málo, že je škoda o nich hovoriť, navyše ma ich obsah nijako nenadchýňa).
Keby mal HDBox (alebo AzBox) G-share, tak nie je o čom rozmýšľať, ale takto...
Ja používam hlavne C:line v CCCame (aj to len jednu... :smile: ) a kedy-tedy pozriem na Bulsat, príp. na niečo, čo je momentálne aktuálne (takže väčšinou nič). :smile:

mike69
Nováček
Nováček

Příspěvek od mike69 »

Dá sa nejako uprednostniť C: line pre CCCam pred G-share pre ten istý paket?

jimmy Czech Republic
Nováček
Nováček

Příspěvek od jimmy »

Ahoj,
umí tento přístroj udělat výpis připojení na server - LOG ? Případně jak se to dělá.

díky za odpověď, Jimmy

Odpovědět

Zpět na „Dreamsky NXP256 HD diskuze“