Mám nový AZ HD - čo s tým ?

Nastavení a vše kolem Azboxu HD.

Moderátoři: gorick, schmegea, monkus

Zamčeno
JuliusLintner
Nováček
Nováček

Re: Mám nový AZ HD - čo s tým ?

Příspěvek od JuliusLintner »

Pod povodnymi nazvami som to ukladal najskor - ale kedze sa to spravalo tak, ako pisem hore, tak som skusil ulozit pod novymi nazvami (aby som vylucil pripadné obmedzenia na zápis na tych suboroch).
Ale správa sa to stale tak, ako uvadzam - neviem zapisať zmenu udajov mojej polohy do súboru antenna_list.dat .
Zmeniť ju viem, ked som v editore, tak pri akýchkoľvek úpravách počas editácie sa zmena zachováva, ale akonáhle urobím save, a potom load, po novom naloadovaní uložených súborov je tam stará hodnota. Pritom na súboroch sa zaktualizuje čas ich poslednej zmeny...

Ak niekto ešte má nejaký tip. vďaka zaň.

Julo.

PS: pri uploade do Azboxu samozrejme vždy pouzijem predpísané názvy súborov (all_channel.dat, antenna_list.dat, DVBS.dat )

AZ Box Premium, 1TB HDD
JuliusLintner
Nováček
Nováček

Příspěvek od JuliusLintner »

Asi som na to prišiel.
V editore treba po zmene v časti SAT urobiť hneď update SAT a potom je to OK, zapíše sa do súboru urobená zmena.
Ahojte, Julo.

AZ Box Premium, 1TB HDD
cicolably
Nováček
Nováček

Příspěvek od cicolably »

ja neviem čo robím zle ale mne karta Gital(CSlink) nejde ani za boha.
už som zufalý.

Azbox HD Premium , FW RTi 1.6 , 1TB Samsung SpinPoint F2 32MB 5400ot./min. , SkyLink (HD) , Gital (CSlink) , motor SG2100 , Panasonic TX P42S10E
grantec
Administrátor
Administrátor
Dostal poděkování: 2 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od grantec »

karta ide chipom dole, spusteny by si mal mat MultiCAS . ak je karta uz aktivna , pouzi mgcamd+newcs.

Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00
cicolably
Nováček
Nováček

Příspěvek od cicolably »

no všetko som spravil,kartu cez net aktivoval,ale nič nejde stále ZAKODOVANE

Azbox HD Premium , FW RTi 1.6 , 1TB Samsung SpinPoint F2 32MB 5400ot./min. , SkyLink (HD) , Gital (CSlink) , motor SG2100 , Panasonic TX P42S10E
Beam Czech Republic
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Beam »

tak karta je uplne nova? Kdyztak ji nech pustenou chvilku na CT2, pripadne pres net klikni reaktivovat.

AzBox HD Premium (R3/4 = 330) fw. E2 OpenRSI 3.0, Samsung 750 GB, (23.5E+19.2E)+0.8W+SG2100
Skylink KOMPLET ICE, plugins: CCcam k OSCAMu
cicolably
Nováček
Nováček

Příspěvek od cicolably »

no uplne nova,neviem nechapem to.a to sa da ako reaktivovať?napisať im asi do cslink ?
všeko som robil podla navodu ako to tu je od prveho bodu okrem USALS
CT24 TA3 idu normal signal mam ja neviem

Beam Czech Republic
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Beam »

no jestli je uplne nova, tak ji nech na jednom programu kterej je kodovanej a dej ji fakt jenom cas. Bohuzel nevim jak to ma Gital, ja mam Skylinku..

AzBox HD Premium (R3/4 = 330) fw. E2 OpenRSI 3.0, Samsung 750 GB, (23.5E+19.2E)+0.8W+SG2100
Skylink KOMPLET ICE, plugins: CCcam k OSCAMu
soduso
Nováček
Nováček

Příspěvek od soduso »

zdravim,
pokusam sa naladit astru 23.5 avsak nefunguje to. uspesne som naladil astru 19.2 aj hotbird a aj 1w. mam disecq a mam v azboxe aj posledny firmware a celkovo som postupoval podla tu zmienenych krokov. humax, ktory bol na parabole predtym ich ladil bezproblemov, aj astru 28.2. vyskusal som aj vacsinu frekvencii, ktore dava k dispozicii stb. poradte prosim. vdaka

AZBox HD Premium, E2 1.6, motor SG-2100 USALS, SkyLink
dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dempsey »

Uprav si frekvencie

Obrázek
Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
paleaaro
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od paleaaro »

Presne, ak mas prednastaveny TP tak nenajde Druzicu. Skus vybrat ine TP.

AZBox Premium HD+ (2xDVB-S2 tuner)|RTi 1.7.0|WD Scorpio Blue 3200BEVT 320GB HDD 2.5"|Eurocam CRYPTOWORKS modul|SkyLink (23.5E)
soduso
Nováček
Nováček

Příspěvek od soduso »

vdaka pani. frekvencie menim uz druhy den. pred chvilou mi dosla trpezlivost a vymenil som to na druhu parabolu s usals. sucasny motor ma uz viac ako sedem rokov, asi nie je kamarat s azbox hd.

dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dempsey »

viewtopic.php?f=84&t=3444

Toto použi ak sa Ťa prejde chuť kontrolovať všetky frekvencie

Obrázek
Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
soduso
Nováček
Nováček

Příspěvek od soduso »

tak som uspesne(?) presiel vsetkymi krokmi avsak nastalo toto, niektore programy idu a niektore nie. Napr. Prima, CT1, Discovery HD funguju, pri niektorych (Nova HD, TV Barrandov) mi vypise 'zakodovane' a pri Eurosport HD ide zvuk avsak obraz nie. Co robim zle?
Setting satlook som nahral. Kartu Skylink mam aktivovanu.

dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dempsey »

Ak chceš radu tohto typu musíš uviesť aký emulátor používaš a čo všetko a v akom poradí máš aktivované.

Napr. ja to mám jednoduché. Na čítačku používam newcs a s mgcamdom ju interne zdieľam.

Na zdieľanie zvonku a emuláciu používam tiež mgcamd a tak nepotrebujem nič iné. (Multicas,Mbox,CCCam,IncubusCamd atď)
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Obrázek
Zamčeno

Zpět na „AzBox HD diskuze“