Skusenosti s nahravanim
Moderátoři: gorick, schmegea, monkus
-
Thomik1
- Moderátor

- Dal poděkování: 34 poděkování
- Dostal poděkování: 105 poděkování
Re: Skusenosti s nahravanim
Určitě ... pomalá flashka
Force1 Iqon 1Tera HDD ,Dreambox DM520 + USB DVB-T,HdBox 9105,Dreamsky Duo6 ,SG2100 usals,LNB Quad ,parabola 85,a ještě pár dalších STB

Všechny uvedené návody slouží výhradně na studijní účely, pro příjem kódovaných programů si pořiďte oficiální dekódovací kartu.

Všechny uvedené návody slouží výhradně na studijní účely, pro příjem kódovaných programů si pořiďte oficiální dekódovací kartu.
- pneumat
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Dikes za radu. To USBecko mam iba na testovanie, chystam sa kupit nejaky ext. disk resp. nahravat po sieti.
ktoru zalohu pouzit, pripada mi do uvahy len ta z prveho prispevku, lebo pri druhom kde uz mas novsie verzie toho ktoreho pluginu, je iba subor na stiahnutie s povolenymi zapismi. Tu som aj na nainstaloval.
Cize pouzit PLUGINSzalohaUSB.rar alebo doplnis pls verziu bez zapisov aj do druheho prispevku?
Kód: Vybrat vše
http://forum.satdigitalne.cz/viewtopic.php?f=159&t=4031Cize pouzit PLUGINSzalohaUSB.rar alebo doplnis pls verziu bez zapisov aj do druheho prispevku?
95cm, SG2100, DM800 HD(clone),1GB USB
- dempsey
- Odborník

- Kontaktovat uživatele:
Zmeň tú s zápismi. Je to jednoduché.
V newcs.xml zmaž riadok vyznačený na červeno
<name>dummy</name>
<password>dummy</password>
<hostname>127.0.0.1</hostname>
<port>12000</port>
<au>on</au>
a v mg_cfg zmeň 01 na 00 v označenom riadku načerveno
# AU
# 01 enable AU
# 02 AU Auto
# 03 network cards update only
A: { 01 }
Potom reštartni prijímač / inak je to tu už niekoľko krát napísané
V newcs.xml zmaž riadok vyznačený na červeno
<name>dummy</name>
<password>dummy</password>
<hostname>127.0.0.1</hostname>
<port>12000</port>
<au>on</au>
a v mg_cfg zmeň 01 na 00 v označenom riadku načerveno
# AU
# 01 enable AU
# 02 AU Auto
# 03 network cards update only
A: { 01 }
Potom reštartni prijímač / inak je to tu už niekoľko krát napísané

Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
- pneumat
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
dikes za radu, mal som to tak ako si napisal, so zablokovanymi zapismi, cize je pomale USBecko :)
- pneumat
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Skusal som nahravat z Ocka23,5, islo v pohode aj na ten stary kluc. Prepol som na nieco co je kodovane tak po chvili ta ista situacia.
skusal som aj s USB Corsair voyager 8GB, to iste
nemoze to suvisiet ze mam share cez cccam v multicase?
skusal som aj s USB Corsair voyager 8GB, to iste
nemoze to suvisiet ze mam share cez cccam v multicase?
Naposledy upravil(a) pneumat dne 26 pro 2009, 13:29, celkem upraveno 1 x.
- dempsey
- Odborník

- Kontaktovat uživatele:
Určite ano. Ako klienta pre cccam použi MultiCAS

Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
- pneumat
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Ved cccam mi bezi pod MultiCAS, jedine co som menil, boli pristupove udaje na cccam server...
- dempsey
- Odborník

- Kontaktovat uživatele:
To si ale v predchádzajúcom príspevku upravil po mojej odpovedi...
Inak to nenahrávanie na USB je tu často spomínané. Niečo určite nestíha, ale neviem či to je zrovna použitím nejakého emulátora. Je tu plno užívateľov, ktorí bežne nahrávajú na USB HDD aj s použitím mgcamdu / bez zápisov / a nemajú s tým problém. Ja nenahrávam vôbec - nemám tú potrebu. Občas si pozriem nejaký film z PC v Azboxe ale nenahrávam nič, takže ani HDD s AZ HD nepoužívam. Jediný user o ktorm viem že nahráva často a bez problému je marsim21 a tem používa zrovna tem mgcamd. MultiCAS by mal fungovať ešte spoľahlivejšie - čo sa nahrávania týka
Inak to nenahrávanie na USB je tu často spomínané. Niečo určite nestíha, ale neviem či to je zrovna použitím nejakého emulátora. Je tu plno užívateľov, ktorí bežne nahrávajú na USB HDD aj s použitím mgcamdu / bez zápisov / a nemajú s tým problém. Ja nenahrávam vôbec - nemám tú potrebu. Občas si pozriem nejaký film z PC v Azboxe ale nenahrávam nič, takže ani HDD s AZ HD nepoužívam. Jediný user o ktorm viem že nahráva často a bez problému je marsim21 a tem používa zrovna tem mgcamd. MultiCAS by mal fungovať ešte spoľahlivejšie - čo sa nahrávania týka

- 0ctopus
- Nováček

Nahravanie cez Multicas chodi lepsie ako cez mgcamd. (preto som presiel na multicas)
Nahravam na interny HDD. Skusal som nahravanie aj na USB HDD, ako aj na flash disky, da sa to rozchodit, niekedy je problem s napajanim , niekde som tu pisal, ze mne pomohlo pouzit USB rozbocovac.
Nahravanie po sieti ti neodporucam.
Nahravam na interny HDD. Skusal som nahravanie aj na USB HDD, ako aj na flash disky, da sa to rozchodit, niekedy je problem s napajanim , niekde som tu pisal, ze mne pomohlo pouzit USB rozbocovac.
Nahravanie po sieti ti neodporucam.
0ctopus
----------------------------------------------
azbox HD Premium, Toshiba HDD 2,5", fw: 0.9.x, HDMI->TV, NAS
dm 500, dm 7000, dm 7025, ...
----------------------------------------------
azbox HD Premium, Toshiba HDD 2,5", fw: 0.9.x, HDMI->TV, NAS
dm 500, dm 7000, dm 7025, ...
- dempsey
- Odborník

- Kontaktovat uživatele:
pneumat
Kua - len čo napíšem že to marsimovi chodí - hneď mu napíšeš súkromnú správu. Si normálny ???
Na toto je tu fórum. Presne pre tieto prípady mám zablokované súkromné správy
Kua - len čo napíšem že to marsimovi chodí - hneď mu napíšeš súkromnú správu. Si normálny ???
Na toto je tu fórum. Presne pre tieto prípady mám zablokované súkromné správy

- pneumat
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
ospravedlnujem sa...snazim sa dopatrat, kde je chyba :)
-
krokous
- Nováček

Teď se mi dostala do ruky 4GB Kingston DataTraveler DT101 a nahrávat na ní nejde (po minutě to vytuhne). V PC na ní jde zapisovat tak 5MB rychlostí (přesně podle specifikace výrobce).
Na mojí 8GB Patriot XPorter XT která v PC dosahuje tak 10MB zápisu jde nahrávat v pohodě. Jinak běžně nahrávam na externí USB HDD TRANSCEND 250GB.
Používám kombinaci mgcamd + newcs se zakázanými zápisy.
Na mojí 8GB Patriot XPorter XT která v PC dosahuje tak 10MB zápisu jde nahrávat v pohodě. Jinak běžně nahrávam na externí USB HDD TRANSCEND 250GB.
Používám kombinaci mgcamd + newcs se zakázanými zápisy.
AZBOX HD PREMIUM (REV 3.00); SKYLINK; 2*LNB 23.5E, 19.5E
-
mitali
- Nováček

Ako zistím či mám povolené zápisy v mgcamd? alebo ako to zmením?dempsey píše:V prvom rade máš chudiatko USB.
V druhom rade mgcamd s povolenými zápismi nenahráva / treba použiť zálohu bez zápisov
Edit: S MultiCASom na nejaký normálny USB / najlepšie HDD / sa nahráva normálne
- dempsey
- Odborník

- Kontaktovat uživatele:
Je to o jedenásť príspevkov vyššie

- pneumat
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
presne o tom som pisal....po minute zatuhlo, takze nekompatibilita USBkrokous píše:Teď se mi dostala do ruky 4GB Kingston DataTraveler DT101 a nahrávat na ní nejde (po minutě to vytuhne).