CCcam.mipsel

Nastavení a vše kolem Azboxu HD.

Moderátoři: gorick, schmegea, monkus

libco
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: CCcam.mipsel

Příspěvek od libco »

dempsey píše:Stiahol som ten CCCam Mipsel a naištaloval ( s diaľkovým )

S AZ Box CCcam Installer 1.2 som tam poslal C: líniu

Nešlo to a tak som to celé na tvrdo reštartol a rozbehlo sa to. Zrejme nestačí reštart emulátora s DO

Až potom som si všimol že mi to nainštalovalo nejako viac emulátorov a ak by si chcel pridávať C: líniu cez FTP - daj ju do toho druhého CCCamu ktorý Ti tiež nainštaluje. Nie do mipselu.
Ešte je otázne či ti to išlo z toho mipdelu a nie z modulu. Pozri v IE
IP_boxu:61001
meno root
heslo azbox či tam máš pripojeného klienta.
Mne to išlo chviľku, potom zmrzlo a strašne sa spomalil box - reakcie na DO.

ICQ 563 123 279
libco
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od libco »

Skúsim ešte jednu vec. Odinštalujem oba cccamy a znovu nainštalujem a nastavím.

ICQ 563 123 279
dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dempsey »

Už som to zabalil, ale tiež si myslím že ten instaler mi tam nainštaloval starší CCCam a išlo to na ten.
Po čase ma napadlo pozrieť sa cez web rozhranie a nevedel sa pripojiť. Neskôr to tiež skúsim znova.

Obrázek
Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
bibibo
Nováček
Nováček

Příspěvek od bibibo »

Vôbec nie som v obraze. Čo je to CCcam.mipsel a na čo sa používa. Zachytil som tu aj nejaký Debian. Čo sa dá dosiahnúť ak rozbehám CCcam.mipsel a Debian ?

AzBox HD Premium + 1TB HDD, AB IPBox 400 firmware Slon6 + 160 GB HDD, SG2100.
libco
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od libco »

bibibo píše:Vôbec nie som v obraze. Čo je to CCcam.mipsel a na čo sa používa. Zachytil som tu aj nejaký Debian. Čo sa dá dosiahnúť ak rozbehám CCcam.mipsel a Debian ?
CCcam.mipsel by mal umožniť použiť pre cccam klineta viac c línií, kdežto cccam.module verzia 2 (teda posledný) umožňuje len jednu. Ale zatiaľ som sa nedopracoval k pozotívneku výsledku. Inštaláciou debianu dosiahneš 2 vedľa seba bežiace operacné systémy. Čo všetko sa stým dá dokázať, to ukáže čas.

ICQ 563 123 279
bibibo
Nováček
Nováček

Příspěvek od bibibo »

libco píše:
bibibo píše:Vôbec nie som v obraze. Čo je to CCcam.mipsel a na čo sa používa. Zachytil som tu aj nejaký Debian. Čo sa dá dosiahnúť ak rozbehám CCcam.mipsel a Debian ?
CCcam.mipsel by mal umožniť použiť pre cccam klineta viac c línií, kdežto cccam.module verzia 2 (teda posledný) umožňuje len jednu. Ale zatiaľ som sa nedopracoval k pozotívneku výsledku. Inštaláciou debianu dosiahneš 2 vedľa seba bežiace operacné systémy. Čo všetko sa stým dá dokázať, to ukáže čas.
Ok. Dík za ujasnenie.

AzBox HD Premium + 1TB HDD, AB IPBox 400 firmware Slon6 + 160 GB HDD, SG2100.
005jon Slovakia
Moderátor
Moderátor
Dal poděkování: 2 poděkování
Dostal poděkování: 207 poděkování

Příspěvek od 005jon »

Chcem sa spýtať či sa to niekomu podarilo rozchodiť moje celodenne snaženie dopadlo :32: format area a už som to vzdal :51:

libco
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od libco »

005jon píše:Chcem sa spýtať či sa to niekomu podarilo rozchodiť moje celodenne snaženie dopadlo :32: format area a už som to vzdal :51:
Mne to chviľku nabehlo a potom úplne zblbol box. Skúšal som aj z debianu, ale aj ten priamo stiahnutý z boxu. Stratil sa mi setting. Zdá sa že je to nepoužiteľné, ale aj keby to fachčilo, mám dojem, že ak by si mal zo serveru len jeden hop povolený, tak by to na boxe nešlo, potreboval by si mať povolené 2 hopy. Je to podľa všetkého reshare z cccam.mipsel na cccam.module.

ICQ 563 123 279
005jon Slovakia
Moderátor
Moderátor
Dal poděkování: 2 poděkování
Dostal poděkování: 207 poděkování

Příspěvek od 005jon »

Mne tiež z zblbol a spomalil box skúšal som všetko možne aj nemožne :89:

libco
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od libco »

005jon píše:Mne tiež z zblbol a spomalil box skúšal som všetko možne aj nemožne :89:
Kašlem naň, počkám radšej kým skompilujú incubusCamd_0.86. Tá ide na IPBox910 HD bez problémov, aj keď to mám overené len na enigme1.

ICQ 563 123 279
grantec
Administrátor
Administrátor
Dostal poděkování: 2 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od grantec »

Incubusu sa asi nedockame . Dovody ponechame bokom.
Posledne pridana verzia s dvbapi uz funguje spolahlivo* - nepotrebuje a ani nesmie byt pouzite reshare na cccam_module. Zvladne uz aj internu citacku - musi byt spusteny newcs. Takze - v menu OpenXCAS bude spusteny len ! newcs (ak chcete pouzit aj svoju kartu ) .
Samotne spustenie CCcamu sa deje po reboot-e automaticky na zaklade S2cccam.sh (umiestnit do DISK2/etc/start.d/ a nezabudnut na atribut 755).
Je to sice kriz ,ale myslim,ze pokrok je aj viditelny a speje k instantnemu sposobu pouzitia.
* spolahlivo v ramci moznosti . ecm.info narasta ,takze box treba obcas rebootnut. Myslim,ze aj toto je problem, ktory bude casom vyrieseny a libca si viem dokonca predstavit, ako dokaze vytvorit script na vyriesenie problemu.
Hlavne nehadzte flinty do zita. :D

Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00
libco
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od libco »

Tak si ma navnadil, za chviľku pôjde polovička do nočnej a idem to testnúť. :D

ICQ 563 123 279
grantec
Administrátor
Administrátor
Dostal poděkování: 2 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od grantec »

Prvy fw pre ABDSR som "robil" 2 tyzdne. Noc co noc. A to som mal po ruke aj nastroje. A patch Kaonu na vtedajsi slovaklink mi trval asi mesiac a aj to som len nakoniec opravil maly bug po jednom manikovi -aby to fungovalo 100%. Vies si predstavit tie noci a mnoztsvo rucne natukaneho materialu ? :96: No ano - bol som aj o cosi mladsi ...

Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00
libco
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od libco »

grantec píše: Samotne spustenie CCcamu sa deje po reboot-e automaticky na zaklade S2cccam.sh (umiestnit do DISK2/etc/start.d/ a nezabudnut na atribut 755).
A kde ten spúšťací script nájdem? Na tom to fore som ho nenašiel a neobsahuje ho ani CCcam (dvbapi).

ICQ 563 123 279
libco
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od libco »

grantec píše:da sa stiahnut z islaremota. ale pridam ho tam .
Ja som sa tam práve zaregistroval, ale tá španielčina. :51:

ICQ 563 123 279
Odpovědět

Zpět na „AzBox HD diskuze“