Dual & Twin
Moderátoři: gorick, schmegea, monkus
-
milk
- Nováček

Re: Dual & Twin
specifikace procesoru http://www.sigmadesigns.com/Products/SM ... 630_br.pdf
jeden demuxer = jeden tuner viz. blokové schéma
jeden demuxer = jeden tuner viz. blokové schéma
-
spyko
- Nováček

Děkuji za reakce,mám tedy očekávat ,že u az premium se můžeme časem dočkat sw zprovoznění twin tuneru,ale u vantage 7100 ts-ne,z důvodu jinak postaveného hw/desky/?TWIN-T/S nutně potřebuji.Pokud AZ premium je časem schopen tehle služby jdu do něj,ale opravdu mi to připadá,že nás tu někdo chce malinko natahovat.Ještě maličkost,je možné aby uni.čtečka přečetla NDS?
DM 525HD,/dvb-t2/c hevc,amico 8140 dvb-t2,panasonic 50st60,42px80,mini pc DI-WAY M9,UPC 100/10.
-
j3nda
- Pokročilý

dvou sateleitnich tuneru se dockas leda az prijde AZbox Premium HD+, u soucasneho modelu uz evidentne ne - taky me to pekne nasralo, ale 130eur kuli tomu davat nebudu
na druhou stranu s jednim tunerem bude lehci na to dostat enigmu2, pokud se to nekomu povede tak by mohl byt nas azbox jeste hodnotny stroj
na druhou stranu s jednim tunerem bude lehci na to dostat enigmu2, pokud se to nekomu povede tak by mohl byt nas azbox jeste hodnotny stroj
AB IPBox 9900HD+ 640GB (AB E2 26/05/2011 + oscam 5231) | AzBox HD Premium 200GB (0.9.5308 nebo RTi Core v1.6 Enigma 2) | Stab HH90, Emme Esse 90cm, 28.2E-1W, 0D96 & 0D0F | Samsung PS50B550 | Samsung BD-P1580
-
rudolfk
- Nováček

Jenze, a to se omlouvam, to je co kdyby a kdyby. Uplne stejne to preci bylo u "slavneho" IPBoxe ktereho mam stale jeste doma. Tim si nechci nijak stezovat, Opensat je daleko lepsi firma, ktera na tom softwaru porad pracuje. Nicmene portovani na E2 uz bude urcite delat nekdo jiny nez oni a pak je to jenom o tom, aby to mel nekdo jako hobby. A to je tezkyj3nda píše:dvou sateleitnich tuneru se dockas leda az prijde AZbox Premium HD+, u soucasneho modelu uz evidentne ne - taky me to pekne nasralo, ale 130eur kuli tomu davat nebudu
Tak - a ted mne prosim nekdo vysvetlete kde se porad bere ta informace o nastupci tehle boxu. Ja to porad nemuzu nikde najit
R.
- dempsey
- Odborník

- Kontaktovat uživatele:
Sú to úniky z kuchyne - najviac o tom píšu nespokojní nemci.
My o tom vieme dosť ale sme loajálni...aby sme vedeli aj za pol roku
Najviac to rozmazávajú a budú škandalizovať priaznivci a developeri DMM. Tí potrebujú škandál v Opensate najviac
My o tom vieme dosť ale sme loajálni...aby sme vedeli aj za pol roku
Najviac to rozmazávajú a budú škandalizovať priaznivci a developeri DMM. Tí potrebujú škandál v Opensate najviac

Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
-
milk
- Nováček

domovské fórum http://www.azbox.com/forum/index.php
Dear valuable AZBox users,
Opensat wants to clarify its position regarding the TWIN and COMBO Models:
1) At our STB's ONLY say's COMBO, OPENSAT only sell combo versions until now.
2) Opensat try to make all efforts during several months to add TWIN TUNER function, and wasn't possible, because of various reasons.
3) However like users ask, we promise find a way to support TWIN at our Chipset, and we make a new model to fit their needs, "PREMIUM +" , this model is complementary not replacement of "PREMIUM", both models will keep in sales normally.
4) This HW is totally different from premium because need to be done a lot of changes, and board is bigger than a normal TWIN.
5) About IMPEX-SAT (OPENSAT.DE) replacement opportunity, this is a internal matter of IMPEX-Sat , we don’t review on it for the basic reason that we sell Elite and Premium and new model is just complimentary. However we admire the efforts done by they and it’s a very courageous.
6) I hope with this post clarifies that situation, and this is the official position from OPENSAT.
-
Zakoold
- Nováček

To myslis vazne? Alebo je to len tvoj subjektivny nazor? (nevidis pre oci)dempsey píše:Sú to úniky z kuchyne - najviac o tom píšu nespokojní nemci.
My o tom vieme dosť ale sme loajálni...aby sme vedeli aj za pol roku![]()
- dempsey
- Odborník

- Kontaktovat uživatele:
Môžeš mi vysvetliť čo nevidím?

Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
-
rudolfk
- Nováček

Hmm - ten anglicky slovosled neni nejlepsimilk píše:domovské fórum http://www.azbox.com/forum/index.php
Dear valuable AZBox users,
Opensat wants to clarify its position regarding the TWIN and COMBO Models:
1) At our STB's ONLY say's COMBO, OPENSAT only sell combo versions until now.
2) Opensat try to make all efforts during several months to add TWIN TUNER function, and wasn't possible, because of various reasons.
3) However like users ask, we promise find a way to support TWIN at our Chipset, and we make a new model to fit their needs, "PREMIUM +" , this model is complementary not replacement of "PREMIUM", both models will keep in sales normally.
4) This HW is totally different from premium because need to be done a lot of changes, and board is bigger than a normal TWIN.
5) About IMPEX-SAT (OPENSAT.DE) replacement opportunity, this is a internal matter of IMPEX-Sat , we don’t review on it for the basic reason that we sell Elite and Premium and new model is just complimentary. However we admire the efforts done by they and it’s a very courageous.
6) I hope with this post clarifies that situation, and this is the official position from OPENSAT.
R.
-
Zakoold
- Nováček

- dempsey
- Odborník

- Kontaktovat uživatele:
Jeden z nás dvoch nevie o čom sa tu píše a tak počkám kým napíšeš niečo k veci. Ak chceš prispievať na wikipédii a vyjadrovať sa k filozofickým otázkam tak si asi v zlom vlákne a na inom webe

-
spyko
- Nováček

Objektivně by mě víc zajímal český překlad,v pokročilých letech už se anglicky nechci učit,možná by stačil jen jakýsi výtažek,děkuji.
DM 525HD,/dvb-t2/c hevc,amico 8140 dvb-t2,panasonic 50st60,42px80,mini pc DI-WAY M9,UPC 100/10.
- dempsey
- Odborník

- Kontaktovat uživatele:
Nemecký predajca sa rozhodol pre možnosť výmeny AZBOX HD za AZBOX HD plus s nejakým doplatkom.
Hugo ako predstaviteľ firmy Opensat objasnil situáciu a oznámil že sa jedná o aktivitu nemeckého predajcu - nie o aktivitu Opensat Lda
Hugo ako predstaviteľ firmy Opensat objasnil situáciu a oznámil že sa jedná o aktivitu nemeckého predajcu - nie o aktivitu Opensat Lda

-
milk
- Nováček

google překladač http://translate.google.cz/?hl=cs&tab=wT#spyko píše:Objektivně by mě víc zajímal český překlad,v pokročilých letech už se anglicky nechci učit,možná by stačil jen jakýsi výtažek,děkuji.
-
Zakoold
- Nováček

Tak dobre teda
A uz vobec neviem odkial si prisiel na to ze tu niekto nieco rozmazava a skandalizuje.
Ps. Viem co pisem a viem ze som na spravnom webe.
Ak nieco nesedi napis mi PM mam ich povolene
Lojalita neznamena ze sa nikomu budem pchat do .., za kazdu cenu, lojalita v sebe nesie umenie diplomacie a schopnosť taktiky - to všetko ale musí byť v súlade s pocitom vnútornej slobody.dempsey píše:Sú to úniky z kuchyne - najviac o tom píšu nespokojní nemci.
My o tom vieme dosť ale sme loajálni...aby sme vedeli aj za pol roku![]()
A uz vobec neviem odkial si prisiel na to ze tu niekto nieco rozmazava a skandalizuje.
Ps. Viem co pisem a viem ze som na spravnom webe.
Ak nieco nesedi napis mi PM mam ich povolene