ja - zaťaženie siete kb/sek
shibal – Bitová rýchlosť streamu kb/sek

Moderátoři: gorick, schmegea, monkus

Tak jsem to zkusil a opravdu to funguje, ale bohužel mi stejně WiFina nestíhá.visper píše:Pokud vám nejde streaming přes wifi (to je i můj případ), tak můžete zkusit tuto fintu: V Azboxu u streamu to přepíšu na adresu počítače. Musí se to ale pokaždé přepsat, nepamatuje si to. Ve VLC nechám adresu jak je 224.1.1.100 nebo jakoukoliv jinou z řady 224.x.x.x. Kupodivu to funguje a router se přestane hroutit. Doporučuji ale odpojit internet, multicastové pakety prolezou všude, dokonce jsem shodil peerovi servery.

Dik, funguje to perfektne. Plynule streamovanie cez WIFI.visper píše:Pokud vám nejde streaming přes wifi (to je i můj případ), tak můžete zkusit tuto fintu: V Azboxu u streamu to přepíšu na adresu počítače. Musí se to ale pokaždé přepsat, nepamatuje si to. Ve VLC nechám adresu jak je 224.1.1.100 nebo jakoukoliv jinou z řady 224.x.x.x. Kupodivu to funguje a router se přestane hroutit. Doporučuji ale odpojit internet, multicastové pakety prolezou všude, dokonce jsem shodil peerovi servery.