Sat-Elita 2000HD - zkušenosti

Nastavení a diskuze kolem tohoto modelu.
Thomik1 Czech Republic
Moderátor
Moderátor
Dal poděkování: 34 poděkování
Dostal poděkování: 105 poděkování

Re: Sat-Elita 2000HD - zkušenosti

Příspěvek od Thomik1 »

Mě se zdá taky že SD nic moc FW první co je zde a programy ze skylinku.
Jinak když často přepínáte nebo seřazujete programy tak satelita restartuje....taky máte tento poznatek???

Force1 Iqon 1Tera HDD ,Dreambox DM520 + USB DVB-T,HdBox 9105,Dreamsky Duo6 ,SG2100 usals,LNB Quad ,parabola 85,a ještě pár dalších STB
Obrázek
Všechny uvedené návody slouží výhradně na studijní účely, pro příjem kódovaných programů si pořiďte oficiální dekódovací kartu.
mirek 65
Nováček
Nováček

Příspěvek od mirek 65 »

Hezký večer,chtěl bych se taky podělit o své první dojmy s tímto přijímačem.Používám ho jako zobrazovač k plazmě panasonic 37",kde s posledním sw.jdou jak sd tak i hd programy velice solidně.Přehrávání sw.jak přes usb tak i přes rs232 je také v pohodě a co mě překvapilo,že se proti jiným přijímačů vůbec nehřeje.Má určitě také své nedostatky,ale ty se možná vdalších sw.opraví.Zkouším ho sdílet z hd boxem 9200 přes wifi router podle návodu granteca,vše jede jen do té doby, než vypnu sat-elitu ovladačem ,po následném zapnutí se sat-elita nepřipojí,ještě jedna věc se mě nedaří, sdílet jak skylink tak cs link,vždy se rozjede jenom jedna.kdyby mohl někdo poradit ,byl bych moc rád.

luckyolda
Nováček
Nováček

Příspěvek od luckyolda »

mirek 65 píše:Hezký večer,chtěl bych se taky podělit o své první dojmy s tímto přijímačem.Používám ho jako zobrazovač k plazmě panasonic 37",kde s posledním sw.jdou jak sd tak i hd programy velice solidně.Přehrávání sw.jak přes usb tak i přes rs232 je také v pohodě a co mě překvapilo,že se proti jiným přijímačů vůbec nehřeje.Má určitě také své nedostatky,ale ty se možná vdalších sw.opraví.Zkouším ho sdílet z hd boxem 9200 přes wifi router podle návodu granteca,vše jede jen do té doby, než vypnu sat-elitu ovladačem ,po následném zapnutí se sat-elita nepřipojí,ještě jedna věc se mě nedaří, sdílet jak skylink tak cs link,vždy se rozjede jenom jedna.kdyby mohl někdo poradit ,byl bych moc rád.

jaký používáš loader pro RS 232? a taky tu žadoním, nemáte už někdo setting 19,23 a 1W ?

mirek 65
Nováček
Nováček

Příspěvek od mirek 65 »

Používám software ze stránek sapro.cz -mám ten nejnovější ,který tam mají zveřejněný, přes RS 232 lze přehrát programem 3602EromUpgrade,ale rychlejší je to přes usb.

Duce
Nováček
Nováček

Příspěvek od Duce »

Už dorazil aj mne, kvalitou zobrazenia je to to isté čo ariva 200,ovládač je síce trochu jednoduchší ale postačujúci, ale za tú cenu je to skvelý prijímač a ihneď použitelný. Taký jeden nedostatok čo som na ňom našiel že pri nahrávaní na USB flahku nahráva, ale neprehráva ani na prijímači ani na PC so žiadnym prehrávačom.

AZ BOX HD PREMIUM, HD BOX FS-9300, HD BOX FS-9100,COOLSTREAM ZEE, AB IPBOX 200S, OCTAGON SF 908, SAT Elita 2000 HD, FW takmer vždy čerstvý,rotor-takmer celý orbit
Duce
Nováček
Nováček

Příspěvek od Duce »

Duce píše:Už dorazil aj mne, kvalitou zobrazenia je to to isté čo ariva 200,ovládač je síce trochu jednoduchší ale postačujúci, ale za tú cenu je to skvelý prijímač a ihneď použitelný. Taký jeden nedostatok čo som na ňom našiel že pri nahrávaní na USB flahku nahráva, ale neprehráva ani na prijímači ani na PC so žiadnym prehrávačom.
Po urobení továrka a sformátovania USB flashky je problém s nahrávaním a následne s prehrávaním odstránený, všetko funguje v pohode, akurát nahrávku neviem v PC prehrať so žiadnym prehrávačom, to som sa zatial ešte nestretol, na prehrávanie v pc to bude treba ozaj prekonvertovať do iného formátu.

AZ BOX HD PREMIUM, HD BOX FS-9300, HD BOX FS-9100,COOLSTREAM ZEE, AB IPBOX 200S, OCTAGON SF 908, SAT Elita 2000 HD, FW takmer vždy čerstvý,rotor-takmer celý orbit
luckyolda
Nováček
Nováček

Příspěvek od luckyolda »

TAk jsem ji rozchodil - jen dvě věci - jdou v přijímači - v editoru programů programy mazat - vidím přeskočit, přesunout, zamknout, nebo koukám špatně? a druhá věc, nechcete sem už někdo dát setting :smile: Díky.
poslední věc - červené tlačítko nahoře uprostřed ovladače - na co slouží a hláška " nenalezeno žádné OSD - nutno .. co to znamená?

dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dempsey »

Tak Ty si ešte stále neurobil ten setting ? :D

Obrázek
Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
luckyolda
Nováček
Nováček

Příspěvek od luckyolda »

JO, já jsem stále neudělal setting, a jak to tak vypadá, nemine mně to... to je doba, know-how si každej drží...

dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dempsey »

Ja osobne som tento prijímač ešte nemal / domov ho ani nechcem :) / ale prvé čo urobím s niečim novým je základné nastavenie a to s diaľkovým ovládaním.
Skúmanie rôznych utilít príde u mňa do úvahy až potom ako všetko pracne vyskúšam s DO.
Setting editory k novým prijímačom sú skôr raritou ako pravidlom, ale to by si Ty mal vedieť - píšeš predsa recenzie...

Obrázek
Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
luckyolda
Nováček
Nováček

Příspěvek od luckyolda »

Vzal jsem si ho na test, komerční uživatel si žádá: levné, fungující, vypadající a nepadající zařízení. A v HD je nejníž snad Head,
tohle by mohlo být to pravé jednoduché v HD, bojím se jen spínaného zdroje - aby neodcházel jako skoro u všech levnějších přijímačů. Názorů na Arivu a SatElitu je dost, ale všichni nemají v kešeni 7tis na HD Topfielda.. i taková skupina zákazníků je - a pro ty by měla Satelita asi být..ale to ty víš. Takže jsem rád za tohle fórum a sekce SatElita ať se plní... Luckyolda

Horak
Nováček
Nováček

Příspěvek od Horak »

luckyolda píše:TAk jsem ji rozchodil - jen dvě věci - jdou v přijímači - v editoru programů programy mazat - vidím přeskočit, přesunout, zamknout, nebo koukám špatně? a druhá věc, nechcete sem už někdo dát setting :smile: Díky.
poslední věc - červené tlačítko nahoře uprostřed ovladače - na co slouží a hláška " nenalezeno žádné OSD - nutno .. co to znamená?

Hlaska se objevi pokud je spatne nastavene rozliseni zobrazovace napr. pokud nastavim na HDMI 720 a podobne ----a signal pak taham ze scartu .OPRAVA ZMENIT ROZLISENI pres DO

luckyolda
Nováček
Nováček

Příspěvek od luckyolda »

mázání programu je v záložce editovat..
pomalu dělám setting.. :sad:

Satik
Nováček
Nováček

Příspěvek od Satik »

Zdravím, mám tento stroj krátce a nemohu rozchodit sdílení "newcamd" na tři servery. Korektně běhá pouze s jedním. Dělám někde chybu, nebo je na straně FW ?

luckyolda
Nováček
Nováček

Příspěvek od luckyolda »

originální anglický manuál obshuje podstatnou část věcí, na které jsem se tu ptal. Přiště budu prvně číst, a pak se ptát..

Odpovědět

Zpět na „Diskuze SatElita 2000HD“