HTPC

Nastavení a vše kolem Azboxu HD.

Moderátoři: gorick, schmegea, monkus

dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Re: HTPC

Příspěvek od dempsey »

No ale už sa mi to prestáva páčiť - samý odkaz a debata prudko osobná. Vymeňte si skype alebo ICQ a debatujte tam.

Obrázek
Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
zbyneksk Czech Republic
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Dal poděkování: 2 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zbyneksk »

dempsey píše:No ale už sa mi to prestáva páčiť - samý odkaz a debata prudko osobná.
Tak ale ted trochu nechapu, proc ti vadi odkaz na vyrobce "Asrock"??? Vzdyt to patri do stejne skupiny vyrobcu jako Intel, AMD, Sigma, ...
Kurna, muzes mi laskave rict, ktery paragraf byl tentokrate porusen? Schvalne jsem nedaval odkaz na nejaky eshop typu AL.., ale na stranky vyrobce.
Vzdyt tam neni nic co muze ohrozit prodej HW o kterem se pise na tomto foru. Tady je fakt demokracie jak za Stalina.
dempsey píše: a debata prudko osobná.
A co ja muzu za to, ze se nikdo nepridal ? To je fakt logika.
dempsey píše: Vymeňte si skype alebo ICQ a debatujte tam.
Diky za radu, je videt, ze jsi opravdu velky sef. Priste rovnou napis, ze se ti nelibi, ze debatujem.
A to, ze si to precte casem dalsi z uzivatelu a treba tam najde nejakou inspiraci uz jaksi prehlizis.
Kolegu jsi vystrasil, tak mi radsi odepsal pres PM. No co uz. Uz mlcim.

dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dempsey »

Na súkromné správy som Vás poslal preto lebo v pár príspevkoch sa objavilo dosť odkazov na obchody. Tam si môžete posielať odkazov koľko chcete.
Áno som veľký šéf ktorý musí po Vás tie odkazy mazať. Úžasná robota - fakt nemám nič iné na práci...Vrátim sa k pôvodnému riešeniu a kde bude odkaz na obchod to rovno zmažem aj s príspevkom.
Debatujte si o čom chcete vo voľnej diskusii - teda ak to bude v súlade s pravidlami ktoré tu treba dodržiavať. Sem to nepatrí

Obrázek
Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
Zamčeno

Zpět na „AzBox HD diskuze“