Sdileni a nove fw

Nastavení a diskuze kolem tohoto modelu.
davidas
Nováček
Nováček

Re: Sdileni a nove fw

Příspěvek od davidas »

urcite,prijimac je samozrejme bez karty.....

ted jdu neco pripojit,tak tam dam ten fw z 12.4.2010 a uvidi se,zkusim i ten rozsah portu

davidas
Nováček
Nováček

Příspěvek od davidas »

takze fw z 12.4.2010 jede s rozsahem portu....u obou mi to vypise jakou kartu cte,nebo spis resp.ke kterym kartam se pripoji....,ne jak nekteri psali ze druha je unknown

fw z 30.7 s tim kdyz zadam 2 servery odkud ma cist, tak to jede taktez.....chyba byla u me na lokal siti.....

AB DSR-322
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AB DSR-322 »

davidas píše:takze fw z 12.4.2010 jede s rozsahem portu....u obou mi to vypise jakou kartu cte,nebo spis resp.ke kterym kartam se pripoji....,ne jak nekteri psali ze druha je unknown

fw z 30.7 s tim kdyz zadam 2 servery odkud ma cist, tak to jede taktez.....chyba byla u me na lokal siti.....

To je všechno hezký ale jak to souvisí s tématem
Sdileni a nove fw
čekal bych že se zde bude diskutovat o verzi 2 fw :73:

Dreamsky NXP256HD
HD BOX FS-9105+
davidas
Nováček
Nováček

Příspěvek od davidas »

jak to? precti si cely topic od zacatku :21: ,ne od konce......prijdes na to ze se diskutuje o novem fw a jak se kazdy radeji vrati k tomu stasimu....

erdedy píše:davidas:

tak vsetko podstatne som popisal v prispevku z "12 pro 2010, 12:00".
Uz len doplnim, ze este sa vyskytuje jedna "anomalia" oproti este novsiemu (2.07B6) ( viewtopic.php?f=200&t=6596 ), ze napr. pri zdielani dvoch kariet (napr. 0D03 a 0D0F cez NewCamd - oscam) dajme tomu porty 8000-8001, tak je treba (v klinetovi) na SatElite nastavit "osobitne" ako keby dva servery - server 1. aj server 2. ta ista IP, meno heslo a nastavenia okrem portov, kde nastavis pre 1. 8000 a pre 2. 8001.
Ak to nespravis (teda ak vyplnis len jeden server a zadas len rozsah portov 8000-8001) tak po kratkom case sa jedna karta "odpoji" a v polozke typ karty Ti bude pisat (v tomto pripade) 1. Cryptoworks 2. Unknown a ani programy z "druhej" Ti nepojdu az kym nerekonektnes ale bude sa odpajat stale (zostane pripojena len jedna).

Toto sa ale deje (a to je zvlastne) na "preskacku" u niektorych verzii (v nejakej to robi v nasledujucej nie, potom trebars v dalsich dvoch zas ano apod). V spominanej poslednej verzii 2.07B6 (stejne tak v 1.05B0) to nerobi takze staci zadat server len jeden, zadat rozsah portov a "drzi obe karty" bez problemov.

P.S.: Nemam z toho dobry pocit - uz mam dojem, ako keby sme tu mali 2-och? 3-och? roznych vyvojarov - ktory nejak zjavne medzi sebou nespolupracuju? a potom vlastne novsi fw si napr. nesie so sebou "bugy" z nejakej pred-pred-predposl. verzie apod.
Ak som niekoho nastval, sorry.
erdedy píše:davidas:

tak vsetko podstatne som popisal v prispevku z "12 pro 2010, 12:00".
Uz len doplnim, ze este sa vyskytuje jedna "anomalia" oproti este novsiemu (2.07B6) ( viewtopic.php?f=200&t=6596 ), ze napr. pri zdielani dvoch kariet (napr. 0D03 a 0D0F cez NewCamd - oscam) dajme tomu porty 8000-8001, tak je treba (v klinetovi) na SatElite nastavit "osobitne" ako keby dva servery - server 1. aj server 2. ta ista IP, meno heslo a nastavenia okrem portov, kde nastavis pre 1. 8000 a pre 2. 8001.
Ak to nespravis (teda ak vyplnis len jeden server a zadas len rozsah portov 8000-8001) tak po kratkom case sa jedna karta "odpoji" a v polozke typ karty Ti bude pisat (v tomto pripade) 1. Cryptoworks 2. Unknown a ani programy z "druhej" Ti nepojdu az kym nerekonektnes ale bude sa odpajat stale (zostane pripojena len jedna).

Toto sa ale deje (a to je zvlastne) na "preskacku" u niektorych verzii (v nejakej to robi v nasledujucej nie, potom trebars v dalsich dvoch zas ano apod). V spominanej poslednej verzii 2.07B6 (stejne tak v 1.05B0) to nerobi takze staci zadat server len jeden, zadat rozsah portov a "drzi obe karty" bez problemov.

P.S.: Nemam z toho dobry pocit - uz mam dojem, ako keby sme tu mali 2-och? 3-och? roznych vyvojarov - ktory nejak zjavne medzi sebou nespolupracuju? a potom vlastne novsi fw si napr. nesie so sebou "bugy" z nejakej pred-pred-predposl. verzie apod.
Ak som niekoho nastval, sorry.

a na to mas moji reakci a zkusenost nad tvym prispevkem.... :89:

Odpovědět

Zpět na „Diskuze SatElita 2000HD“