HD-BOX IRD-8000HD PVR mam od 28.12.11. Tak isto ma nahovarali /v trenčíne/ na humax 5100 ze je kvalitny.thomas27 píše:Zdravim ,rozmyslam o kupe HD-BOX IRD-8000HD PVR a zaujimala by ma kvalita obrazu Skylink ci v SD tak i HD v rychlosti prepinania kanalov .Nakolko ma nahovaraju na Humax 5100S s tym ze ma najkvalitnejsi obraz z tych certifikovanych..tak za kazdu radu ci postreh budem vdacny...
Predsa HD-BOX IRD-8000HD PVR je novinka neni este tak zabehnuty. Ja som si doniesol aj HDD pamäť lebo som chcel vediet ci zobere aj 1TB HDD na ukladanie nahravok. Zobralo to v pohode. Dokonca vyskusali nahravat 3 HD programy a štvrty program si mohol sledovat. Boli z toho tiež prekvapeny že nahravky boli nahrane bez sekania, proste na 100 percent. Obraz je naozaj velmi kvalitny. Momentalne mam zapojeny na plazme Lg, mal som ho aj na LED full-hd ,tak to bola fantázia. Prepinanie programov je pomerne rychle. Zopar malych nedostatkov má ale to by mal neskor odstranit novy fw. S kartou spolupracuje bez problemov. Trochu dlhsie trva ked sa zapina. Odporúčam.