HDBOX 9105 a skusenosti
Moderátor: By.Bob
- joloSK
- Nováček

Re: HDBOX 9105 a skusenosti
Ak si niekto mysli, ze nema azijsky sat. prijimac, tak je na velkom omyle :) V konecnom dosledku vsetky komponenty do prijimacov sa vyrabaju iba v azii :) Otazka znie, len kde a kto to posklada :) Uz som pocul ze aj vyrobky MADE IN EUROPE sa skaldaju v Cine :) Na rannej smene robia pre EU a na poobednej to davaju do krabic MADE IN CHINA :)
HD-box FS-9200 PVR, panasonic TX-P42S10E
Ked ma zena nevyhodi od TV, alebo spi, tak sa hram s E2
Ked ma zena nevyhodi od TV, alebo spi, tak sa hram s E2
- tulino
- Pokročilý

zato tvoj prispevok pomoholplukovnik píše:Táto odpoved mu určite pomohla
apropo vsimol si si, ze sa style78 nic nepytal a nepotreboval v tomto pripade ani ziadnu pomoc?
Octagon SF 1018, fw 1.11.57 + Mcas 130904 + SL ICE = OK, + Seagate Pipeline 1 TB
HDBOX SF 9105 / 9105 PLUS, fw. 2.11.34 + Mcas january 2013 + SL IRDETO/ICE
HDBOX SF 9100, fw. 1.09.20 + Mcas july 2012 + SL ICE
HDBOX SF 9105 / 9105 PLUS, fw. 2.11.34 + Mcas january 2013 + SL IRDETO/ICE
HDBOX SF 9100, fw. 1.09.20 + Mcas july 2012 + SL ICE
- dempsey
- Odborník

- Kontaktovat uživatele:
Ano. Style má novú skúsenosť s ázijskými výrobkami :) Gratulujeme

Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
-
plukovnik
- Nováček

Čakal som kedy sa ozveštulino píše:zato tvoj prispevok pomoholplukovnik píše:Táto odpoved mu určite pomohla
apropo vsimol si si, ze sa style78 nic nepytal a nepotreboval v tomto pripade ani ziadnu pomoc?
HD Box FS9200 PVR , Humax 5500CRCI , Neotion Box 501, 2xOpenBox X820 Ci, Samsung UE 40C6000RW
-
SlavoF
- Nováček

začínate tu riešiť perpetu-mobile a to nem dopadne dobre, vyjadrujte sa k veci, inak to celé je na DEL
-
style78
- Nováček

velmi nerad by som rozprudil nejaku zlu debatu,
len som to sem hodil, aby som videl, ci ma niekto podobnu skusenost

len som to sem hodil, aby som videl, ci ma niekto podobnu skusenost
- grantec
- Administrátor

- Dostal poděkování: 2 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Co sa da pokazit sa aj pokazi . Vsetko sa moze raz pokazit. A najvacsi udiv vyvolava zariadenie ,ktore sa pokazi.
To pocuvam: "Nemohol sa pokazit, lebo vecer normalne isiel a rano sa uz nedal zapnut."
Ked sa spytam,ako by si asi predstavovali pokazenie pristroja - nik nevie odpovedat. Satelit nema ruky, nemoze zamavat, ze sa luci. Vecer vypnem a rano uz nezapnem. Myslim,ze ked si vecer lahnem do postele a rano sa zobudim, je vsetko OK- ci satelit ide alebo nie. Poslem ho do opravy - tam to uz poriesia. Horsie by to bolo, keby som sa rano nezobudil. To ani nezistim,ze treba satelit poslat do opravy , ze ? Je az zarazajuce ,ze umieraju aj ludia, ktori nepochadzaju z Azie . Lebo to kazdy predpoklada, ze len Azijske sa kazi a zomiera....
Vsetko sa pokazi aj DM8000 Made in Germany ( zo suciastok pochadzajucich z Ciny), poskladany Turkami v Nemecku .
Ak je HDbox9105 pokazeny- sup s nim na reklamaciu . Nieje v silach tohto fora riesit hw zavady- virtualne cez net sa dost tazko riesia hmotne zalezitosti. Ci sa s tym uz neikto stretol ? No ja sa s tym stretavam kazdy den - teda s tym,ze sa nieco pokazi. A je uplne jedno co. To uz tak byva v zivote.
To pocuvam: "Nemohol sa pokazit, lebo vecer normalne isiel a rano sa uz nedal zapnut."
Ked sa spytam,ako by si asi predstavovali pokazenie pristroja - nik nevie odpovedat. Satelit nema ruky, nemoze zamavat, ze sa luci. Vecer vypnem a rano uz nezapnem. Myslim,ze ked si vecer lahnem do postele a rano sa zobudim, je vsetko OK- ci satelit ide alebo nie. Poslem ho do opravy - tam to uz poriesia. Horsie by to bolo, keby som sa rano nezobudil. To ani nezistim,ze treba satelit poslat do opravy , ze ? Je az zarazajuce ,ze umieraju aj ludia, ktori nepochadzaju z Azie . Lebo to kazdy predpoklada, ze len Azijske sa kazi a zomiera....
Vsetko sa pokazi aj DM8000 Made in Germany ( zo suciastok pochadzajucich z Ciny), poskladany Turkami v Nemecku .
Ak je HDbox9105 pokazeny- sup s nim na reklamaciu . Nieje v silach tohto fora riesit hw zavady- virtualne cez net sa dost tazko riesia hmotne zalezitosti. Ci sa s tym uz neikto stretol ? No ja sa s tym stretavam kazdy den - teda s tym,ze sa nieco pokazi. A je uplne jedno co. To uz tak byva v zivote.
Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00
-
SlavoF
- Nováček

"Nemohol sa pokazit, lebo vecer normalne isiel a rano sa uz nedal zapnut."
súhlasím a grantecom, že je to práve naopak,
iba to sa pokazí čo ide - je funkčné, a zomiera sa tiež len za živa
súhlasím a grantecom, že je to práve naopak,
iba to sa pokazí čo ide - je funkčné, a zomiera sa tiež len za živa
-
supersat
- Nováček

Zajímavé téma ,
tak ho rychle pošli do opravy ať o něco nepřijdeš , již brzo podpora 3G , weather forecast , web radia , DNLA atd ....
Doufejme že s tím soudruzi z NDR nenadělají nějakou paseku v softu ....
tak ho rychle pošli do opravy ať o něco nepřijdeš , již brzo podpora 3G , weather forecast , web radia , DNLA atd ....
-
Thomik1
- Moderátor

- Dal poděkování: 34 poděkování
- Dostal poděkování: 105 poděkování
supersat píše:......, již brzo podpora 3G , weather forecast , web radia , DNLA atd ....
Já snad vyhodím všechny počítače co mám doma a přiberu ještě jeden hdbox
Force1 Iqon 1Tera HDD ,Dreambox DM520 + USB DVB-T,HdBox 9105,Dreamsky Duo6 ,SG2100 usals,LNB Quad ,parabola 85,a ještě pár dalších STB

Všechny uvedené návody slouží výhradně na studijní účely, pro příjem kódovaných programů si pořiďte oficiální dekódovací kartu.

Všechny uvedené návody slouží výhradně na studijní účely, pro příjem kódovaných programů si pořiďte oficiální dekódovací kartu.
-
rokson
- Nováček

- Dal poděkování: 1 poděkování
- Dostal poděkování: 1 poděkování
- grantec
- Administrátor

- Dostal poděkování: 2 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
ide ,ale nieje dovod ju zatial pouzivat- neponuka nic navyse- s vynimkou web rozhrania.
Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00
-
vanaxxl1
- Nováček

V minulosti tady někdo v diskuzi naznačoval, že Enigma umí daleko solidněji zacházet s přehráváním filmů. Proč vlastně je HD box tak slabý s multimedii? Je to otázka výkonu hardware (aniž bych tomu rozuměl, tak srovnáním s jinými výrobky spotřební elektroniky se mně to moc nezdá) nebo špatného software? Když jsem si kupoval HD box, tak jsem měl naivní představy, že přehrávání filmů bude podobné jako v PC. Bude možné si průběžně aktualizovat kodeky, titulky půjdou časky a budu si je moct nabarvit. Holt má chyba, měl jsem se prvně ptát a teprve potom kupovat.
- gizmosk
- Nováček

- Dal poděkování: 1 poděkování
Co myslis pod tym, ze slaby? HDBOX prehraje mp3, divx, mkv, mpg, mov, avi, jpg, ts (aj vo furt HD tj 1080p)... a mozno dalsie viac som neskusal. Je to podstatne viac alebo minimalne na tej istej urovni ako hociktory dvd player s USB vstupom alebo LED, LCD, plasma TV s USB vstupom. Nehovoriac, ze pretacanie a odozva boxu je rychle a podstatne lepsie ako na inych zariadeniach. Box prehrava aj subory zo siete, NASka atd... Titulky k divixom dokonca aj k mkvckam idu bez problemov aj s diakritikou (po tvojom ide to cesky) len si skonvertuj kodovu stranku ak mas s tym problem. Kedze sme v linuxe tak default je UTF-8 takze si musis skonvertovat aj titulky do tejto kodovej stranky a vsetko pojde ako pila. Co viac ti chyba? Nexces mat z toho nahodou multimedialne centrum ako je boxee? Tak potom si mal kupovat nieco ine ako satelitny box, nejake multimedialne centrum za podstatne viac penazi... ale to by si zasa potom riesil ako na tom pozerat SAT TV, vsak?
-
vanaxxl1
- Nováček

Čau Gizmosk, neber ten můj příspěvek nijak konfrontačně. Byla to otázka, ale na tu jsi neodpověděl. Překvapuje mě, že Ti připadá HD box na multimédia v pohodě. Pokud si na něm pouštíš filmy, tak jsi pravděpodobně musel zaznamenat, že víc než u poloviny z nich se rozsynchronizovává zvuk s obrazem a pomáhá jen přetočení kousek zpět. Tipoval bych to na přetečení nějakého bufferu. Na počítači to nedělá. Konvertování titulků do UTF se mně nepodařilo uspokojivě vyřešit, tak v každých titulcích musím měnit ďĎšŠťŤžŽ za dDsStTzZ. Zkoušel jsi si někdy přes HD box prohlížet fotky? Schválně si to zkus :-). Když srovnám, jak pracuje s multimédii můj 4 roky starej DVD přehrávač nebo sousedova televize, tak musím konstatovat, že papírově je lepší HD box, ale reálně je ZDALEKA nejhorší. Má otázka byla, jestli je to způsobené slabým hw nebo mizerným fw. Je mně jasné, že HD box je super jako satelitní přijímač a nemám k němu v tomto směru žádné výhrady. V porovnání s mým předchozím Humax CR Fox je to jako pendolino versus žebřiňák.