OpenRSI - OpenPLI 2.1
Moderátoři: gorick, schmegea, monkus
-
robot
- Nováček

Re: OpenRSI - OpenPLI 2.1
Prosím o radu odborníkov.
Mám AZ BOX Premium a mám problém so zvukom cez scart a modulátor. Cez HDMI ide zvuk bez problémov, ale cez scart a modulátor ani ťuk.
Mám AZ BOX Premium a mám problém so zvukom cez scart a modulátor. Cez HDMI ide zvuk bez problémov, ale cez scart a modulátor ani ťuk.
-
Jirka 76
- Nováček

Po zadání loginu: root vyskočí řádek Password: kde nejde nic napsat a po stisku Enter hláška login incorrect.PMx píše:Aby sa vedel pripojit do AZBoxu v OpenRSi cez FTP a mas novu instalaciu, tak musis pomocou telnetu vytvorit adresar: /var/empty a vsetko bude fungovat v poriadku.
1. pripoj sa cez telnet na tvoj azbox
2. zadaj login (standardne je root)
3. heslo standardne nie je, takze ta pripoji bez vyzvy na jeho zadanie
4. vyjdi z domovskeho adresara do korenoveho
5. vojdes do adresara var (cd var)
6. vytvoris v adresari var adresar empty (mkdir empty)
7. restart box a ide to.
AZBox HD Premium fw.: E2 PLI 2.1 + Vali HD flex , GREEN WD10EADS 1TB 32MB, Ferguson ARIVA 220HD combo, Dreambox DM500s
SAMSUNG UE46B6000
SAMSUNG UE46B6000
-
dedecek_
- Mírně pokročilý

Nahlášená útočná stránka!
Tato webová stránka na serveru openrsi.rsi-images.org byla nahlášena jako útočná stránka a proto byla na základě vašeho bezpečnostního nastavení zablokována.
Útočné stránky se pokouší nainstalovat programy, které kradou vaše důvěrná data, používají váš počítač k dalším útokům, nebo jakkoliv poničí váš systém.Některé stránky poskytují škodlivý software záměrně, řada z nich byla ale sama napadena a činí tak bez vědomí jejich vlastníků.
Tak tohle mi teď vylezlo na obrazovku při pokusu připojit se na stránku pro stažení OpenRSI. Ignoroval jsem to, ale kdo ví?
Tato webová stránka na serveru openrsi.rsi-images.org byla nahlášena jako útočná stránka a proto byla na základě vašeho bezpečnostního nastavení zablokována.
Útočné stránky se pokouší nainstalovat programy, které kradou vaše důvěrná data, používají váš počítač k dalším útokům, nebo jakkoliv poničí váš systém.Některé stránky poskytují škodlivý software záměrně, řada z nich byla ale sama napadena a činí tak bez vědomí jejich vlastníků.
Tak tohle mi teď vylezlo na obrazovku při pokusu připojit se na stránku pro stažení OpenRSI. Ignoroval jsem to, ale kdo ví?
azbox hd premium, E2, Samsung 3,5" 400GB, Xtreng ET9500,Open XTA, samsung le46A756
-
pepino30
- Nováček

Ahoj všem, prosím o radu jak rozchodím oscam každá verze která se dá stáhnout přes plugins je mrtvá CCcam je bez problému.Ve Spaze,RTI jsem
žádnej problém neměl,a karta 0D96.Dík za radu co se v této verzi dělá jinak.
žádnej problém neměl,a karta 0D96.Dík za radu co se v této verzi dělá jinak.
AZBox Premium HD, Enigma 2 OpenRSI, SG2100-Parabola 120 Du Gibertini
-
pepino30
- Nováček

Tak přesně pro toto jsem přestal používat Muzillu Firefox,Chrome nebo Explorer jsou v pohodě.V Mozile je těch útočných stránek poslední dobou opravdu hodně.(vypadá to že některé stránky tam jsou účelně)dedecek_ píše:Nahlášená útočná stránka!
AZBox Premium HD, Enigma 2 OpenRSI, SG2100-Parabola 120 Du Gibertini
-
vladkoj
- Nováček

Firefox je v tom nevinne, za podozrivu ju oznacil Google. Firefox len vyuziva googlove zoznamy podozrivych stranok
Ucelne to mozno robi prave Google.
Zgemma H7S, OpenATV 6.4 + OpenPLi 8.0, Irdeto CAM
AZBOX Premium HD+, E2 - OpenRSI/OpenPli 2.1, Skylink ICE 0624, OSCam 1.20 11222
AZBOX Premium HD+, E2 - OpenRSI/OpenPli 2.1, Skylink ICE 0624, OSCam 1.20 11222
-
Jirka 76
- Nováček

Stále jsem se přes FTP nepřipojil, asi dám E2 ze zálohy z PC, ale jdou nějak vypnou automatické aktualizace, aby se to zase samo nevykunilo.Jirka 76 píše:Po zadání loginu: root vyskočí řádek Password: kde nejde nic napsat a po stisku Enter hláška login incorrect.PMx píše:Aby sa vedel pripojit do AZBoxu v OpenRSi cez FTP a mas novu instalaciu, tak musis pomocou telnetu vytvorit adresar: /var/empty a vsetko bude fungovat v poriadku.
7. restart box a ide to.
AZBox HD Premium fw.: E2 PLI 2.1 + Vali HD flex , GREEN WD10EADS 1TB 32MB, Ferguson ARIVA 220HD combo, Dreambox DM500s
SAMSUNG UE46B6000
SAMSUNG UE46B6000
-
alihen
- Mírně pokročilý

mam pocit, ze po instalacii je defaultne nastavena len rucna aktualizia (neskusal som to zmenit, tak neviem ani potvrdit, ci sa to niekde nastavit na automatiku - bez mojho zasahu)
Octagon SF8008 Twin 2x tuner DVB-S2X, 64GB SDcard, LG OLED 55" Enigma 2 OpenATV
-
Jirka 76
- Nováček

Hledal jsem zda se to dá někde vypnou/zapnout, ale nenašel jsem to. Nerad bych přeinstalovával box a pak zase problém viz:
Příspěvek od dedecek_ » 09 kvě 2012, 08:06
Ahoj,
podařilo se někomu po dnešní aktualizaciOpenRSI navázat FTP spojení s boxem? Mně to hlásí chybu ve jméně nebo heslu.
Příspěvek od dedecek_ » 09 kvě 2012, 08:06
Ahoj,
podařilo se někomu po dnešní aktualizaciOpenRSI navázat FTP spojení s boxem? Mně to hlásí chybu ve jméně nebo heslu.
SAMSUNG UE46B6000
SAMSUNG UE46B6000
- visper
- Odborník

- Dostal poděkování: 1 poděkování
Škoda, že na tomto fw nejde zapnout 24 Hz (to má zatím jen RTI 1.7). Jak se díváte na HD filmy? Z 50 Hz bych asi dostal Parkinsona, americký pulldown na 60 Hz se docela dá vydržet ale zase se nesmí zapnout 1080p. Neexistuje nějaký plugin na zapnutí 24 Hz?
Azbox Premium--- Enigma 2---Seagate Pipeline 500GB---motor SG2100
-
vikino
- V.I.P.

- Dal poděkování: 9 poděkování
- Dostal poděkování: 2 poděkování
Skus plugin autoresolution, v PLi sa da stiahnut v pluginoch...
Octagon SF8008 4k twin, oATV 7.1, Egami 10.1.
- visper
- Odborník

Bohužel nefunguje, Videomode taky ne. Asi to je pro Dreambox.
-
Jirka 76
- Nováček

Tak jsem nahrál dnešní PLI: ftp nejde, PLI z 12.4.(uloženo v mém PC): ftp nejde, RTi 1.7.0: ftp nejde.Jirka 76 píše:Stále jsem se přes FTP nepřipojil, asi dám E2 ze zálohy z PC, ale jdou nějak vypnou automatické aktualizace, aby se to zase samo nevykunilo.Jirka 76 píše:Po zadání loginu: root vyskočí řádek Password: kde nejde nic napsat a po stisku Enter hláška login incorrect.PMx píše:Aby sa vedel pripojit do AZBoxu v OpenRSi cez FTP a mas novu instalaciu, tak musis pomocou telnetu vytvorit adresar: /var/empty a vsetko bude fungovat v poriadku.
7. restart box a ide to.
Drobný postřeh: V dnešním PLi semozřejmě přehrávání nahraných pořadů o5 nejde - seká se, ale již se nemusí mačkat tlačítko 3, ale funguje play/pause a jde plynule přetáčet.
Nějaký tip na to FTP?
SAMSUNG UE46B6000
SAMSUNG UE46B6000
- visper
- Odborník

Ftp jde, stačí vytvořit adresář /var/empty jak se píše nahoře. Mě zase nejde DHCP ani LAN ani WLAN, tak jsem musel zadat pevné adresy.
-
Jirka 76
- Nováček

V síti (Win7) vidím, že adresář empty mám již od instalace, ale až teď, opravdu nevím jak jsem se tam dostal, teď zase bádám proč nejdou picony...já se z toho 
SAMSUNG UE46B6000
SAMSUNG UE46B6000